SundhedMedicin

Ultralyd af prostata. transrektal undersøgelse

Prostata er et organ, der omgiver den indledende del af urinrøret. prostata er formet som en kastanje. Organ gennemfører saft produktion, som er en bestanddel af sædvæske, som frigives under smyaizverzheniya.

Ultralyd af prostata er beregnet til diagnosticering og påvisning af sygdomme i pungen, testikler, prostata selv (herunder cancer). Hertil kommer, at denne undersøgelse gør det muligt at fastslå graden af kredsløbslidelser.

Ved hjælp af ultralyd prostata kontur kan ses organer struktur og udenlandsk uddannelse (hvis det findes).

Denne fremgangsmåde anses for at være en af de mest tilgængelige og anvendes i tilfælde af mistanke om sådanne sygdomme som:

- akut prostatitis og dens komplikationer;

- absces;

- epididymitis (betændelse, slående epididymis og sædblærer) og vesikler ved akut og kronisk forløb, i nogle tilfælde, ledsager prostatitis;

- maligne knuder;

- kronisk prostatitis;

- prostatacancer;

- adenomatøse knuder i prostata, BPH er ofte associeret;

- godartet prostatahypertrofi (BPH).

En undersøgelse bør udføres, når blæren er fuld. I dette tilfælde er dens vægge rettede og stilles til rådighed for forskning.

Ultralyd af prostata. uddannelse

Undersøgelsen anbefalede om morgenen, på tom mave. Om aftenen før undersøgelsen siger en let middag. Om morgenen, umiddelbart forud for undersøgelsen sætte lavement.

Ultralyd prostata kan udføres transdermalt (gennem bugvæggen) eller trensrektalno (gennem endetarmen). Sidstnævnte metode gør det muligt at scanne en korrekt vurdering og identificere prostata tilstand. Hertil kommer, når du bruger det, kan du angive arten af de udenlandske styrker i endetarmen. I overensstemmelse med alle disse faktorer, der er tildelt en optimal kirurgisk behandling, og den terapeutiske strategi bestemmes i almindelighed.

Ultralyd af prostata. Hvordan gør forskning?

Patienten er forpligtet til at eksponere den nedre region af maven og mellemkødet, ligge på ryggen. Dernæst i den ultralydssensorer læge bliver det en speciel gel og lave en undersøgelse.

Ultralyd prostata ekspertniveau indebærer anvendelse af ultra-scanner, som er udstyret med en to- eller tredimensional sensor til transrektal administrering. Det indeholder oplysninger om den bedste prostata struktur, pålidelig vurdering af blodgennemstrømning, samt muligheden for at udføre funktionelle tests. Øvrigt i processen ifølge US tranrektalnogo ekspert bestemt betingelsen ikke kun i blæren, men sædlederen, musklerne i bækkenbunden, venerne i paraprostaticheskom plexus, sædblærer og rektum.

Brugen af tre-dimensionelle transrektal sonde i forbindelse med moderne software giver dig mulighed for at bringe oplysende undersøgelse for meddelsomhed MRI.

Med denne metode, konkrete uddannelsesaktiviteter, der udføres er ikke nødvendig. Anvendelsen af den lille størrelse af sensoren har næsten ingen kontraindikationer (omtalt individuelt med lægen).

Transrektal forskning ville være passende for patienter over halvtreds år, samt i følgende former: forsinket udledning af urin, urininkontinens, lette tryk under tømning, hyppig vandladning og andre sygdomme.

Desuden anvendes denne undersøgelse fremgangsmåde til overvågning af effektiviteten af eksponering lægemiddel og tilstanden efter operationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.