SkønhedHår

Nanoplastika hår - en effektiv måde at rette krøller elastiske på alle hårtyper

Ejere fræk, fluffy og krøllet hår ikke ved første hånd, at sætte dem i en glat og slanke låse næsten umuligt. Selvom ofte svært at bruge strygning, vil effekten af proceduren fortsætte i højst to timer. Men skønhed industrien står ikke stille, og på grund af dette er der nye, sikre og effektive måder at hårplejeprodukter. Ryd op uregerlige og glatte bølget hår uden skade på sundheden vil bidrage nanoplastika hår. Hvad er denne procedure, og hvordan det udføres, beskriver i denne artikel.

Nanoplastika hår - hvad er det?

Foretag krøllet hår lige og slanke er ikke så let derhjemme. Du kan bruge strygning, men at opnå langsigtet effekt stadig ikke vil arbejde. Samtidig professionelle saloner tilbyder en række forskellige måder at hår glatning: keratin, .. brasiliansk, japansk, kemiske, molekylære mv Indtil for nylig den mest populære blandt kvinder betragtes keratin glatning og restaurering. Men i dag var der mere skånsom og effektiv måde at få glatte krøller - Hair nanoplastika. Hvad er det salon behandling?

Nanoplastika hår - ny og mere effektiv form for keratin glatning tråde. Når master cabin behandlinger ved hjælp professionelle værktøjer til næsten en naturlig forbindelse, der reducerer risikoen for allergiske reaktioner. Nanoplastika gør dit hår velplejet udseende, hvilket gør dem glatte og silkeblød, behagelig at røre ved. Hår ser live og sunde. Nanoplastika tager ca. 2 timers tid og virkningen af proceduren lagres op til 6 måneder.

Hvad er forskellen mellem nanoplastikoy og keratin hår glatning?

Den nanoplastika bedre keratin glatning? Dette spørgsmål er af interesse for mange kvinder, der har besluttet sig for en professionel hår glatning.

For det første, den væsentligste forskel mellem procedurerne er en del af midlerne anvendes i deres gennemførelse. Modsætning nanoplastiki på keratin hår glatning løsninger anvendes indeholdende ethylenglycol som ved opvarmning afgiver korroderende gas par kaldes formaldehyd. Når indåndes, de forårsager forgiftning af kroppen, ophobes i organer og hæmme immunforsvaret. Men det værste, der formaldehyd - en stærk kræftfremkaldende stof, der forårsager kræft.

For det andet, i modsætning til keratin glatning nanoplastika ikke udført på det skadede hår, og kun uartigt, fluffy eller krøllet. Før proceduren bør en specialist vurdere tilstanden af krøller og bruge deres behandling, hvis det er nødvendigt. Derved undgår hårtab, som er en af de største fejl i keratin glatning.

Egnet til nanoplastika?

Da der under håret nanoplastiki anvendes besparende formuleringer, uden skarp lugt af formaldehyd og parfume egnet procedure til næsten alle.

Nanoplastika hår er tilladt:

 • gravide og ammende kvinder;
 • børn over 6 år;
 • mennesker med fluffy, bølget, krøllet hår, stiv og etnisk afrikansk.

Proceduren er udført i farvet, melirovannyh og naturligt hår. Fordi det er absolut uskadelige og sikkert at foretage berigtigelse måske endda gravid guiden.

Fordele og ulemper

Som enhver anden procedure for hår glatning, nanoplastika har sine fordele og ulemper.

Fordele omfatter følgende:

 1. Væsentlige formaldehyd-fri sammensætninger anvendt stærk handling.
 2. Retter og tæmmer uregerligt hår, hvilket gør den glat og skinnende.
 3. Krøllet og bølget hår rettede på 100%, Afrika - med 80%.
 4. Opløsninger til nanoplastiki ikke indeholder formaldehyd, og salte af parabener, hvilket eliminerer fremgangsmåden ifølge ætsende dampe og røg.
 5. Hår ser i live, sunde, naturlige, plast.
 6. For at drage omsorg for de krøller, kan du bruge forskellige balsam og masker, gøre enhver installation.
 7. Effekten af berigtigelse varer fra 3 til 6 måneder.

Nanoplastika hår har sådanne mangler:

 1. Efter proceduren, vaske dit hår kan kun shampoo uden sulfater.
 2. Ofte er der problemer med den farvede hår. Opløsningerne blev klaret til opretning dem i 2-3 toner, så uforudsigelige resultater kan forekomme. For eksempel, blondiner sommetider bliver gule, og pigen med brunt hår - rød.
 3. Næste krøller farvning kan udføres tidligst 14 dage efter operationen, fordi farvestoffet trænger dårligt i keratinirovannye hår.

Generelt trods alle manglerne, analoger til nanoplastiki niveauet af effekt og sikkerhed for organismen til dato findes ikke.

Udførelse af procedurer

Opnå hjemme en varig effekt på berigtigelse uden specialværktøj vil ikke fungere. For at opnå dette vil kun nanoplastika hår.

Hvordan er proceduren i kabinen:

 1. . Først skal du fugte håret til 30-40% ved hjælp af en spray flaske. Modsætning keratin glatning, pre-vaske håret med kræves en dyb rengøring.
 2. Afrejse fra rødderne af 1-1,5 cm sættes midler til håret med en børste til farvning.
 3. kam forsigtigt gennem hver streng.
 4. Efterlad en sammensætning på håret i 60 minutter.
 5. Vaske det med 20-30% uden anvendelse af shampoo eller andre midler. Det er vigtigt ikke at overdrive det og ikke vaske alt makeup fra hovedet.
 6. Tør hårtørreren helt, ved 100%, ved hjælp af former for varm eller kold luft.
 7. Fremhæve farve lille streng ikke tykkere end 1,5 cm, glatte håret jern. Det bør være omkring 10-15 gange, således sin opvarmningstemperaturen bør være 180-230 grader, når trækker tråde bære utjuzhkom.
 8. Før proceduren, tegningen på de tørre og beskadigede tips du kan anvende lidt olie.

For hårpleje er det nødvendigt at købe shampoo fri for sulfater.

Positiv feedback på nanoplastike

De fleste kunder skønhedssaloner er tilfredse med de procedurer at rette uregerlige krøller. Glat, sunde låse, der er nemme at passe ind i håret - er resultatet, som giver håret nanoplastika.

Anmeldelser på denne procedure, positiv karakter er som følger:

 • fravær af enhver lugt og andet ubehag under nanoplastiki;
 • sundhed sikkerhed;
 • den perfekte tilstand af håret og til at se på, og tryk;
 • lægning tager minimum tid;
 • Du kan bruge alle midler til pleje og styling krøller.

Den største effekt af berigtigelse procedure, mærke til ejere af langt hår.

negative anmeldelser

Sammen med de positive og negative kan finde anmeldelser om proceduren. Ikke alle kunne lide håret nanoplastika.

Anmeldelser negativ karakter, er som følger:

 • manglende volumen på hovedet;
 • hår meget hurtigt blive fedtet og snavset til synet og berøring;
 • med daglig indsæbning en uge spidserne begynder at krølle;
 • problemer med farvning;
 • på vådt hår føles slap, men ubehagelig lugt.

Generelt er kunderne tilfredse saloner varige effekt på nanoplastiki.

Opretning: prisen på professionelle behandlinger

Mange kvinder med krøllede krøller drømmer om at gøre dem flade og glatte. Og nanoplastika giver dem denne mulighed. Men det er nødvendigt at vide, at dette ikke er budgetproceduren - hår glatning. Nanoplastiki pris afhænger af længden og prestige salon, hvor proceduren er udført. Det varierer fra 2 til 5 tusind rubler. Nanoplastika kort hår koster omkring 2-3 tusind rubler i gennemsnit - 3-4 tusinde, lang - fra 4 tusinde eller højere. Den dyre pris af saloner hår glatning kan være dobbelt så høj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.