Kunst og underholdningFilm

Filmen "Shaun of the Dead": skuespillere, roller og plot

Det syntes, at hele verden er imod ham. Problemer på arbejdspladsen, familiemæssige problemer, og så var der en frygtelig epidemi begyndte, som fødte en hær af de levende døde. Men hvis det vil hjælpe returnere ekskæreste, så hvorfor ikke? Denne situation er beskrevet i filmen "Shaun of the Dead", skuespillerne, rolle og plottet som vil blive drøftet i denne artikel.

Mød Sean!

Hans liv er kedeligt og almindelige. Han lejer en lejlighed for to med sin tidligere klassekammerat Ed. Hver dag jeg går til en elektronik butik, hvor han arbejder en ekspedient, og om aftenen besøgte den samme restaurant - pub "Winchester". Faktisk Sean er tilfreds, kan ikke siges om hans kæreste Liz. Hun beder om mere opmærksomhed, men det giver ikke. Derfor blev jeg alene tilbage.

På trods af en af grundene til deres opløsning, den fyr i selskab med en ven sendte til at udfylde et bjerg i din favorit pub. Og når drengene vågner op, du bemærker i din have en mærkelig pige døde arter. Det viser sig, at verden er grebet frygtelige epidemi, skyldes som folk mister kontrollen og bliver aggressiv. De vil være i stand til at beskytte sig selv, men der er stadig mor til Sean og hans ex-kæreste. Hvem vil hjælpe dem?

Filmen "Shaun of the Dead": skuespillere og roller

For at gemme en lang vej. Men han ikke lagde mærke til, hvad der er omkring de ødelæggelser, der strejfer rundt i gaderne i de døde, at køleskabet med øl og gulvet ved siden af ham farves med blod, og tælleren er ikke den sædvanlige sælger. Måske endda Victor Perestukin i "ulærde lære af landet" var mindre ubekymret end Sean. Hans rolle spilles Saymon Pegg, hvis film har hidtil ikke været alt for vellykket.

Men Sean er korrekt. Efter alt, hver dag, selv efter at bryde op med Liz, fortsætter han at gå til pub. Selvom det med rette. Med en pige, han har kendt nylig, er det stadig nødvendigt at kontrollere. En "Winchester" vil stadig være nyttigt for ham og hans ven.

Ed (Nick Frost), også har varme følelser for dette sted. Måske er det endnu mere hyppig gæst, fordi den fyr ikke virker, i det mindste officielt. Hans løn er baseret på at sælge dope til lokale teenagere. Men så længe tingene er på plads. Så STB og "Winchester" i øjeblikket - hans eneste besættelse.

Til en vis grad, at Shawn kastede kæreste - hans skyld. Han er hele tiden der, og det fjerner muligheden for de elskende at blive ladt alene. Men det er nødvendigt at give ham kredit: Ed - en god ven. På trods af den patologiske dovenskab, har den fyr ikke opgive en ven, når sidstnævnte havde brug for hjælp.

Liz (Keyt Eshfild), mest sandsynligt også ville støtte Sean. Den fyr kan lide hun. Men hendes tilstand - for at stoppe med at ryge, begrænse kontakt med Ed og begynde at en eller anden måde at udvikle - for grusom for en fyr. Det betyder, at de ikke vil være sammen.

Kreds af venner, det er så smal, at der kommer en mærkelig par - David og Diane (Lyusi Devis , og Dylan Moran). Forstyrret kæreste, de ikke forlader i et minut. Besvare opkald, åbne døren, selv måske tage ud papirkurven. Generelt gør alt for at holde det væk fra Sean. Når alt dette er forgæves: mand har sat et mål for at vende tilbage pigen. Måske Liz og endnu ikke kender, men deres veje stadig krydse. Så snart min mor ville blive frelst.

Efter alt, Barbara (Penelope Wilton) og søn så sjældent ser. Han ville besøge hende ofte, men på en måde er det ikke ønsker endnu engang at mødes med sin stedfar Philip (Bill Nayi). De siger, at over tid, kan man vænner sig til alt, men ikke i dette tilfælde. Det har været så mange år, og kløften mellem dem er stigende. Eller måske ikke så slemt? Måske Philip tænker anderledes? Og en dag, Sean lærer hans stedfar faktisk refererer til ham.

det er skræmmende

På den ene side, filmen "Shaun of the Dead" refererer til horror-genren. Faktisk nogle gange er det viser et tilstrækkeligt voldelige scener. Ulykkelige fanget i crowd døde ben, revet i stykker, ligesom antilope løver. Og det er ikke altid om de roller, den tredje plan.

Så det kan ikke undgås tab. Sean var for hæderlig mand. Han ønskede at hjælpe alle, glemmer, at det ikke kun er afhængig af ham. Ingen er immune over for døden. Men tåbeligt at forvente fra billeder af nogle uheldige hændelser. Too, bliver de latterliggjort. Og det er den omvendte side af filmen.

det er sjovt

Efter alt, linjen mellem rædsel og komedie er meget tynde. Og hovedrollen i filmen "Shaun of the Dead" aktører vil konstant blive mindet. For nylig, en af heltene blev demonteret i stykker, og efter et par sekunder, er hans ben bruges som et våben mod zombier. Generelt dumme ting er særegne for hver karakter. Næsten alle undtagen Liz.

Hun oprindeligt en eller anden måde ikke passer ind i denne gruppe. Til overraskelse for hendes opførsel for tilstrækkelig. Men dette er ikke en fejl i scriptet, her er det langt mere alvorligt. Den nederste linje er, at filmen "Shaun of the Dead" berører emnet relationer Sean og Liz, der endnu ikke er afsluttet. Derfor kan Liz ikke blive berørt af sindet, alle tegnene. Ellers romance vil ikke. Intet under, at instruktøren Edgar Rayt kalder sin film "en romantisk komedie."

zombie

Men henvende sig til hæren af de døde. I filmen "Shaun of the Dead" aktører er overvejende positive tegn. Selv zombier synes at være godmodige og sikker. Selvfølgelig, deres grundlæggende instinkt vil ikke ren - døde bare nødt til at spise. Men hvis det kan vente.

For eksempel, at høre et skænderi mellem to karakterer, kan de udskyde middagen for at sikre, ikke hvis noget interessant at gå glip af. Deres ofre - for det meste resultatet af handlinger af de tegn selv. Det er, hvad kilden til disse problemer.

Sig selv en manuskriptforfatter

Tillid og fremmest, sandsynligvis, følte skuespilleren der spillede Sean. Stadig, efter en af de forfattere var han Simon Pegg. Hans film, ved den måde, efter at projektet blev dyrere og interessant. "Mission Impossible", "Star Trek" og "Star Wars" taler for sig selv. Så dette er den første film, der blev virkelig en succes for ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.