SundhedSund kost

Æg: kalorieindhold på forskellige måder at tilberede produktet

Fleste kostvaner anvendes som et integreret element i æggene, kalorieindholdet som er i harmoni med indholdet af protein og fedt. Dette er en af de bedste fødevarer til protein i kroppen. For ikke så længe siden, var selv de æg betragtes forbudte mad for mennesker med risiko for aterosklerotisk sygdom eller dem, hos hvem sygdommen allerede er begyndt at udvikle sig. Nylige undersøgelser har rehabiliteret produktet deri definerer en betydelig procentdel af lecithin - et stof, der forhindrer aflejring af cholesterol på væggene i blodkarrene. Så nu selv patienter med åreforkalkning, læger lov til at medtage ét æg i din daglige kost.

Unge og raske mennesker, ernæringseksperter anbefaler at spise æggene to gange om dagen, kogte om morgenen og om eftermiddagen eller om aftenen - i form af en omelet. For folk, der bekender sig til kost måde at spise, ville det bedste valg være et blødkogt æg: kalorieindholdet er det samme, og de næringsstoffer af produktet metaboliseres på den bedste måde.

Det er ikke overraskende, og resultaterne af de seneste undersøgelser af amerikanske æg, som er kalorie 160 kalorier per 100 gram vægt, er et fantastisk værktøj til vægttab. For eksempel har forsøg vist, at spise æg til morgenmad, og overholde et lavt kalorieindhold kost, folk slippe af med overskydende vægt hurtigere end dem, der forbruges den samme mængde kalorier, men ikke spiser morgenmad æg. Mest sandsynligt, at det skyldes den manglende "tomme" kalorier.

Taler om energiværdien nødvendigt at specificere præcis, hvad vi er interesseret i æggene. Calorie afhænger af arten, som i maden indtages, ikke kun stammer fra kyllingerne produkt, men også ænder, kalkuner, vagtler og andre æg.

Calorie æg pr 100g:

  • kylling - 160 kR;
  • duck - 185 kR;
  • kalkun - 165 kR;
  • struds - 118 kR;
  • vagtel - 168 KK.

Vægt kylling er normalt i intervallet 40-70 gram, så det er let at beregne for hver kalorie æg, men dette er kun sandt for friske produkt.

Hvor mange kalorier i en stegt æg, kogt eller røræg - skal behandles særskilt, tilføjer energiværdien af de forskellige elementer, der udgør de retter, såsom olie eller mælk. Kogt æg er ikke anderledes end den rå, de er lige med hensyn til kalorier. Det eneste, er manglen på otlichie- kolesterol ost.

De fleste kalorier i en æggeblomme er, i sammenligning med det protein den har tre gange den energi værdi. Således for mennesker dieters fortrinsvis anvendes i en fødevare protein: derfra forberede omeletter godt med skummetmælk eller ikke-let pande at stege uden olie.

Regelmæssig indtagelse af æg næsten enhver fugl giver indtagelsen af essentielle næringsstoffer. De er rige på vitaminer B2, PP, og cholin; Desuden indeholder de betydelige mængder af phosphor og jern. Sidstnævnte materiale er ret vanskeligt at fordøje af kroppen fra vegetabilske produkter, og i anvendelsen af æg jern i blodstrømmen i en tilstrækkelig mængde til problemfri drift af det hæmatopoietiske system.

Interessant faktum: de æg fra høns til fjerkræbesætninger og i hjemmet, på landet, forskellig energi værdi. Kylling, lever på fritgående, bærer en højt kalorieindhold æg end dens modstykke i cellen. Hvad er årsagen? For det første, om vilje fuglen selv kan balancere sin kost konstant udtrække proteinfoder i form af larver og insekter, for det andet, indenlandske høns er ikke så produktive som fabrikken - de bærer mindre, men giver en bedre og mere nyttigt produkt.

Det er værd at nævne vagtler æg. Selv om de ikke er mad daglige forbrug, deres anvendelse til mennesker er ubestridelig. Sammensætningen af dette produkt: 12 g protein, 13 g fedt og kun 0,5 g kulhydrater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.