HjemlighedReparationer

Cork board på væggen: et nyt ord i udsmykningen!

Cork - et naturmateriale, som hvert år bliver mere og mere populære. Dens popularitet vokser mere og fordi træerne, der er taget en enestående i sin struktur og egenskaber af barken, er vedvarende ressourcer. Måske er det derfor der var endda en kork bord på væggen, selvom tidligere var det kun bruges som en gulvbelægning.

Hvilke fordele gør dette board?

  • Isoleringsegenskaber er på de nyeste syntetiske analoger.
  • Fugtighedsabsorption er næsten nul.
  • Kemisk resistens er også ligner den i de nye polymerer.
  • Insekter, råd og svamp faktisk ikke have nogen effekt på det.
  • Derudover kork bord på væggen - en fremragende lydisolering.

Det betyder ikke samle støv, forårsager ikke allergi og akkumuleres ikke statisk elektricitet, er meget enkel at installere og har et attraktivt udseende.

Og derfor ikke overraskende, at designere i de seneste år, er villige til at bruge det i deres arbejde. Væggene er færdig med dette materiale, med en minimal tykkelse af dets akustiske egenskaber let at efterlade et komplekst design af gipspladerne, og endda mursten. Den eneste ulempe ved det er, at kork bord på væggen er ikke meget demokratisk omkostninger.

Praktisk efterbehandling materiale

Som vi allerede har sagt, stikket helt afsløre alle sine fantastiske egenskaber, bliver brugt som et materiale til væg dekoration. Det er især relevant i de nuværende ramme huse: broderparten af omkostningerne falder på kvalitet syntetiske isolering, som ofte er meget brandfarlige (ekspanderet polystyren) eller ikke kan modstå de barske russiske vintre (simpel mineraluld).

Men vores kork bord på væggen frataget alle disse ulemper: det er helt naturligt og kan modstå selv de kontakt med en åben flamme.

Hvordan til at ordne det

Installation af dette board er meget enkel, så selv en uerfaren person let kan klare det. Eftersom bord fremstilles med forskellig tykkelse (fra tynde plader til at holde tykkere paneler), kan det enten være limet til væggene, eller at anvende skruer til montering.

Den store fordel ved kork er det faktum, at det er i stand til at lagre varme: at blive placeret i nærheden af varmeanlægget, det ophobes det gradvist giver. Herunder opvarmning om natten, om morgenen kan du roligt deaktivere den.

fund

Det samme kork bord på væggen, "Ikea" har fremragende holdbarhed. Hvis den udføres i mindst grundlæggende pleje, vil den nemt holde i 40-50 år. Moderne industri producerer dette materiale i en række forskellige farver, der vil helt omdanne det indre af ethvert rum.

Vi har allerede sagt, at mange potentielle købere kan forvirre sin pris. Disse bekymringer er forståelige, men når det kommer til dekoration familie reden, en ny lejlighed eller hus, er det bedre en tid til at købe en virkelig høj kvalitet materiale i lang tid til at glemme alt om reparationer end i 10-15 år igen at vende tilbage til det.

Vi håber, at den nye produktion af "Ikea" - kork bord - ikke længere er i dine øjne noget uforståeligt og mystisk. Som du kan se, fordelene ved hendes mangler!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.