TravelingHoteller

De mest berømte hoteller i Izhevsk

Izhevsk - er ikke kun hovedstaden i Udmurtien men også en af de største byer i Rusland. I en verden af byen er kendt som et center for teknik, metalindustrien og forsvarsindustrien. Det er ikke overraskende, at jævnligt kommer her forretningsmænd, forretningsfolk og iværksættere. Ja, og en masse af attraktioner i byen. Se dem også kommer en masse turister. Således hoteller Izhevsk aldrig mangel på gæster. Metropolen har en masse hoteller i forskellige kategorier. Du kan bosætte sig i budgettet af to-tre-stjernede virksomheder og luksuriøse fire og fem stjernede lejligheder.

Populære områder By tre stjerner overnatning

Blandt gæsterne nyder succes for det meste tre-stjernede hoteller i Izhevsk, der tilbyder meget behageligt ophold til en overkommelig pris. De mest succesfulde institutioner kan nævnes:

  • "Amax Central" - et komfortabelt hotel, som ligger ved siden af messecentret "Udmurtia" og andre museer. Det virker "Amax Central" siden 1967. Før Izhevsk centrum til fods fra det kan nås på 20 minutter. Det er også tæt og lufthavnen. Hotellet vil udstyre 210 værelser udstyret med klima kontrolsystemer, siddepladser, balkon og pengeskab.

  • "Hotel Narcissus" - placere en placering fjernt fra den centrale del af landsbyen for seks kilometer. I hvert nummer af "Narcissus Hotel" har fladskærms-tv og et påklædningsværelse. Hotellets gæster - ATM, nonstop reception, bagageopbevaring service og stryge tøj.
  • Nogle hoteller Izhevsk så tage sig af deres gæster, at de er klar til at tilbyde den mest omfattende udvalg af tjenester. Så på hotellet "Ural", men komfortabelt møblerede værelser, forudsat en festsal, en kopimaskine, gratis privat parkering og et pengeskab. Etableringen har 63 rummelige værelser.

Den bedste blandt de tre-stjernede hoteller

Hotellet "Rainbow" (Izhevsk) - er et af de bedste hoteller trestjernede. Institutionen er en klub-hotel. Det blev åbnet relativt nylig, i 2004, men to år senere havde en ansigtsløftning. Dette land kro, men til byen fra hende kun en halv times kørsel. På campus er der to to-etagers beboelsesejendomme, en restaurant, en administrativ bygning, en fodboldbane og en udendørs pool. Der er også en basketball / volleyballbane og en pub.

Den "Rainbow" giver 52 værelser, der tilhører de kategorier af økonomi, standard og standard +. Men, uanset klasse, hvert værelse har et tv, telefon, minibar og et badeværelse med bruser. Badeværelset har hårtørrer og bad tilbehør. Alle døre i værelser er udstyret med elektroniske låse. På værelserne er der en mulighed for at installere krybbe for barnet og / eller en ekstra voksen seng.

Klubben-hotel har en restaurant, som kan rumme 150 personer, en bar og pub, som serverer utroligt lækre russiske pandekager.

"Premier" hotel

"Prime Hotel" (Izhevsk) er placeret i hjertet af landsbyen. Det er omgivet af restauranter og indkøbscentre. Dens arkitektur institution som et palæ. Hotellets interiør er lavet i en behersket klassisk stil. Siden "Prime Hotel" - er en ganske lille sted, så er det muligt for sine gæster til at skabe en hjemlig atmosfære, fyldt med fred og ro. Institutionen opererer tyve-værelses suiter, hvoraf nogle er to-værelses og et-værelses lejligheder, komfortable små og store luksuriøse tilbud.

"Prime Hotel" (Izhevsk) tilbyder gratis adgang til World Wide Web. Hvis du er på forretningsrejse, så vil din tjeneste - mødelokale, hvor fyrre mennesker kan imødekommes. Værelset er udstyret med tv, diagonalen hvoraf er 60 inches.

Velkommen til "Deryabin"

Altid med glæde byder sine gæster velkommen "Deryabin" (Izhevsk), som også er placeret i centrum af byen. Afhængigt af deres finansielle evner, kan gæsterne vælge mellem 66 værelser. Men værelserne er indrettet med alt nødvendigt til arbejde og fritid poster. Omkostningerne ved nogen af værelserne omfatter internetforbindelse og morgenmad (buffet). Hotel bygningen er udstyret med en stue, der er udstyret med jacuzzi, og et konferencerum.

Fire lejligheder

Izhevsk hoteller bekymrer sig om deres gæster, og så hver enkelt stræber efter at skille sig ud fra de andre institutioner. Så en af de mest prestigefyldte institutioner i byen er Hotel Malina, der består af kun otte værelser. Værelserne her er et par, men alle af dem er udstyret med den nødvendige livets objekter hverdagen: strygebræt og strygejern, pengeskab, individuelt kontrolleret aircondition, telefon og mikrobølgeovn. Badeværelserne har hjemmesko, toiletartikler og hårtørrer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.