FormationUngdomsuddannelse og skoler

Mikro-verden område

Der er lande, der er et rimeligt forhold til størrelsen af byen, og nogle endda med en lille by. De kaldes mikro. Det er svært at tro, men næsten hvert af disse lande, kan du gå fra den ene ende til den anden på en enkelt dag. Liste over mikro-verden område kan omfatte et andet antal lande. Nogen ser 5, nogle 10 eller 20, og så videre. Vi ser nu på det 15. mikro interessant. Mange er interesseret i spørgsmål som "5 mikro verden og deres hovedstæder." Umiddelbart værd at nævne, at disse lande ikke altid har kapital. Normalt landet - hovedstaden selv.

Vatikanet

Det åbner vores liste over den mindste stat i verden. Vatikanet står på bakken af Monte Vaticano, i den italienske by Rom. Forestil længden af statsgrænsen af Vatikanet er kun 3,2 km væk. Således kan hele landet være afsluttet i et par timer. Befolkningen i Vatikanet, ifølge officielle tal, er lidt over 800 mennesker. For omkring 3 tusind mennesker om dagen kommer her for at arbejde, men de er ikke er statsborgere i landet. På den ene side, Vatikanet - den mindste stat, men på den anden - en i det fri de største museer. Her kan du beundre værker af kunst, monumenter, kristne relikvier og unikke kreationer af lokale kunstnere. Hvert år er landet besøgt af mange turister fra hele verden.

Monaco

På andenpladsen i vores anmeldelse "mikro-verden" er Fyrstendømmet Monaco. Det samlede areal af landet er 1,95 km 2, og længden af statsgrænsen - 4,4 km. I modsætning til Vatikanet, er Monaco betragtes som en af de tættest befolkede lande i verden. Et stort antal af turister, der kommer her for at slappe af på de billedskønne strande og gambling virksomheder. Hovedparten af den lokale befolkning er engageret i at servicere turister.

Nauru

Denne diminutive stat, der er beliggende i den vestlige del af Stillehavet. Landet område er 21,3 km 2, og befolkningen - 12 tusinde mennesker. Nauru - det mindste land blandt de uafhængige republikker og blandt østater, samt den eneste republik, der har ingen officiel kapital.

Tuvalu

Denne mikrotilstand beliggende i Polynesien. Riverside Tuvalu har en længde på 21 km. Staten består af 5 og 4 atoller øgrupper. Det samlede areal af landet er 26 km 2, og befolkningen - 14 tusinde mennesker. En uafhængig stat var i 1978. Før at det blev betragtet som en britisk koloni. I en oversættelse fra det lokale sprog af landets navn betyder "otte tilstødende" og symboliserer de otte østater, der traditionelt bebos. Det største problem i dette land - tidevandet, som undertiden oversvømmet fleste af øerne. Da landet har næsten ingen naturlige ressourcer, hun bor på bekostning af naboerne.

San Marino

En anden stat, på hvis område Italien. Navnet på landet er givet til ære for den kristne helgen, der grundlagde det. San Marino - en af de ældste stater i Europa. Med et areal på 60,57 km2, og befolkningen - 33 000 mennesker. Den økonomiske situation i landet, ville mange stormagter misunde. Det faktum, at San Marino indtægter overstiger udgifter, eksterne gæld, og landet ikke. Vi har allerede set 5 mikro verden. Denne berømte fem nævnt i en række forskellige kilder. Vi er med dig videre.

Liechtenstein

En anden dværg stat beliggende på det område i Europa. Navnet givet til staten i Chet herskende dynasti. Landet område er 160 km2, og befolkningen - 38 tusinde mennesker. Fyrstendømmet er beliggende i de udløbere af Alperne. Det højeste punkt i landet er Mount Grauspitz, højden er 2599 meter. I den vestlige del af den diminutive tilstand kører en af de største floder i Vesteuropa - Rhinen. Liechtenstein, på trods af sin størrelse, er en blomstrende industri land, som er højt udviklet banksystem. Hertil kommer , at landet er en del af den såkaldte "sorte liste over skattely" - lande, hvor beboere i andre stater er skjult for beskatning.

mh

Dette Pacific land, som er beliggende i Mikronesien, og består af 29 atoller og 5 øgrupper. Kystlinjen Marshalløerne har en længde på 370,4 km. Det samlede areal er 181,3 km 2 og har 11673 km 2 lagune besat. Landets befolkning - 65 000 mennesker. Den maksimale højde af jorden på Marshalløerne ikke overstiger ti meter. Således, i tilfælde af en betydelig stigning i vandstanden i havene eller globale klimaændringer, kan mange øer i landet være alvorlige katastrofer. Imod trusler fra uden for landet og dets borgere, i henhold til kontrakten, forsvarer Amerika. 7 Efter at have overvejet den mikro-verden, vi fortsætter vores gennemgang.

Saint Kitts og Nevis

Staten består af øerne St. Kitts og Nevis og er beliggende i den østlige del af det Caribiske Hav. Det område af staten er 261 km 2, befolkningen - 53 000 mennesker. Kystlinien har langsommelighed på 135 km. Hristofor Kolumb opdagede øen i 1493, men spanierne at kolonisere dem ikke. Kampen for besiddelse af øen i lang tid udkæmpet mellem Frankrig og Storbritannien. I 1983 blev øerne forenet i en enkelt stat og blev selvstændigt.

På trods af den vulkansk oprindelse, øerne er rige på tropisk vegetation. Mountain områder er dækket med tætte skove og plantager. Her vokser frugter som mango, avocado, kød og kanel, banan, papaya og andre. Meadows, der erstatter træ på toppen af bjergene, er også meget rig på vegetation. På en ø beboet af en række dyr, og kystvande vrimler med fisk.

Maldiverne

Næste punkt på vores ranking "mikro-verden" blev verdensberømt ø-nation - Republikken Maldiverne. Landet består af 20 atoller, som omfatter så mange som 1192 koraløer. Maldiverne ligger syd for Indien i Det Indiske Ocean. Det samlede areal af staten er 90.000 km 2, hvoraf kun 298 km 2 indtager landet. Befolkningen - omkring 330.000 mennesker. Landets hovedstad - byen Male '- er den eneste by og havnen i øhavet og den mindste hovedstad i verden. I dette tilfælde mere end 30% af befolkningen bor her. Penge hævet fra turist-tjenester, er rygraden i landets budget. Fiskeriet er på andenpladsen. Takket være den behageligt klima (24-30 grader hele året), året rundt badeferie spredes den.

Malta

Hvis vi kiggede på 10 mikro verden efter område, ville landet blive endepunktet for vores rute. Malta - en ø-nation placeret i Middelhavet. Landet består af mange øer, hvoraf kun tre beboede: Malta, Comino og Gozo. Landet dækker et areal på 316 km2. Dens befolkning er 420 tusinde mennesker. Det er den mest tyndt befolkede EU-stat. I Malta, tjener mest på turisme. På grund af den brede vifte af naturlige og urbane landskaber, Malta er ofte rammen om optagelserne. Og alligevel er det det eneste europæiske land, hvor der ikke er nogen floder, søer og deres egne kilder til frisk vand. Vi har allerede undersøgt de 10 mikro-verden, er det på tide at komme i nærkontakt med de sidste fem.

Grenada

Liste over de sidste 5 mikro verden begynder med Grenada - en ø land beliggende i den sydøstlige Caribiske Hav. Staten består af øen Grenada og nogle øer i Grenadinerne. Landets samlede areal på 344 km 2, befolkning - 110 tusinde mennesker. Mount St. Catherine (840 m) ligger i den centrale del af øen vulkansk Granada. Floder er ikke nok, men de vandløb og kilder - nok. Landets budget er genopfyldes på bekostning af den internationale turisme og offshore. Interessant faktum: sangen M. Svetlov "Grenada", skrevet i 1926, har absolut intet at gøre med staten af samme navn.

ve

I betragtning af den mikro-verden, kan du snuble og naboer. Land Saint Vincent og Grenadinerne, som du kan gætte fra navnet, er også placeret i Det Caribiske Hav. Den består af en stor ø Saint Vincent og Grenadinerne 32 små øer af gruppen. Det område af landet - 389 km 2, og befolkningen - 105 tusinde mennesker. St. Vincent er aktive vulkan Montsoufriere. I løbet af de sidste 2000 år har det brød ud i mindst 160 gange. Sidste udbrud fandt sted i 1979. Island strande er for det meste dækket med sort sand, men der er hvide strande.

Barbados

Denne mikrotilstand ligger i den vestlige del af Indien, på samme ø, som er meget lig den form som en pære. Et område med Barbados er 431 km 2. Det meste af området er en almindelig, og kun i den midterste del er der små bakker. Denne regering tager en førende position med hensyn til liv og læsefærdigheder af den lokale befolkning. Den vigtigste indtægtskilde her er turisme. Grundbeløbet for sites relateret til emnet for piratkopiering. Landet er også berømt pirat rom, som produceres her. Cirka hvert tredje år, opstår alvorlige storme i Barbados.

Antigua og Barbuda

Vores vurdering af "mikro-verden" kommer til en ende, og der er kun to lande. På den 14. plads er placeret under navnet staten Antigua og Barbuda, som støder op til Barbados og består af tre øer: Antigua, Barbuda og Redonda. Det område af landet - 442 km 2, befolkningen - 90 000 mennesker. På kysten af øen kan du finde mange bugter og strande, første klasse. De siger, at de er præcis 365. Den vigtigste indtægtskilde for den lokale befolkning - turisme.

Seychellerne

Her er det, den største mikro-i det mindste på 15, med hvem vi mødte i revisionen af "mikro-verden". Listen over lande, fuldender Republikken Seychellerne, som er beliggende i Østafrika og består af 115 øer, hvoraf 33 er beboede. Landet område er 455 km 2, befolkningen - 90 000 mennesker.

I lang tid lokale beboere tjent på eksport af kokos, kanel og vanilje, men efter uafhængigheden, begyndte de at tjene mest på turisme. Af den måde, frugten Seychellerne håndfladen, der vejer op til 20 kg, betragtes som den største vegetabilske frugt i verden.

konklusion

I dag har vi diskuteret det grundlæggende mikro-verden-området. De er alle forskellige, og hver er interessant på sin egen måde. Det er værd at bemærke, at i et lille område, er mange af mikrotilstande højt udviklet og velstående. Og det er den velvære er ikke altid på grund af den rigdom af naturressourcer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.