SundhedSygdomme og betingelser

Intestinal infektion - behandling og forebyggelse

Enhver person ved, at vand at drikke kun kogte frugter og grøntsager skal vaskes, en obligatorisk behov for at spise kun rene hænder. Alle disse regler for hygiejne er ikke bare opfundet til mennesker. De skal følge, for ikke at "fange" denne sygdom er en tarminfektion. Behandling, i hvilket tilfælde, bør starte med det samme.

For at undgå denne sygdom, eller i det mindste delvist afstand fra det, bliver nødt til at ty til forebyggende foranstaltninger såsom at vaske hænder, grøntsager / frugter. På grund af hygiejne, kan forhindre fremkomsten af skadelige bakterier i den menneskelige krop og dermed undgå en tarminfektion. Hvis du ikke overholder enkle regler for sanitet, sygdommen truer alle. Når bakterier kommer ind, er der problemer med tarmene, hans frustration begynder, og det fører til problemer med fordøjelsessystemet. Hvis det blev fundet E. infektion, behandling skal påbegyndes så hurtigt som muligt, og ikke forsømme det. Det er ikke nødvendigt at udsætte den som et resultat kan være katastrofale.

Symptomer på tarminfektion

Når bakterier Staphylococcus arter, Bacillus af tyfus, E. coli, kolera eller salmonella, og selv rotavirus ind i kroppen, begynder de deres "udvikling" i personen. Når kolera eller intestinal infektion, inkubationstiden øjeblikkeligt, sygdommen begynder at udvikle sig aktivt. Det varer i en periode på "udvikling" for 10-50 timer.

Hvor hurtigt vil manifestere symptomer på tarminfektion vil afhænge af aktiviteten af bakterierne. Det faktum, at det kan forekomme inden for 12 timer og "hurtigt" for at bevise sig selv. En person bliver syg, synes svimmelhed og agitation i maven, kvalme med opkastning. Med hver eneste time det kun bliver værre, vil det fortsætte med at forfølge følelsen af kvalme, som er ledsaget af gentagne opkastninger, vises diarré - en hyppig og løs afføring, kropstemperaturen er stærkt stigende, og der er også smerte i venstre side i hypokondri. Postprandial mave begynder at kvælde, blodtrykket sænkes, humant kuldegysninger. Alt dette viser, at forgiftning begynder. Når det blev påvist viral intestinal infektion, behandling patienten er nødvendig, men vigtigst af alt - ingen amatør. For at være effektiv og hurtig bedring, henvises til lægens sundhed.

Hvad udløser fremkomsten af tarminfektion

Først og fremmest i den menneskelige fordøjelseskanal, kan bakterier komme igennem:

- forkert præparat eller deklasserede varer (ikke stegt eller kogt, eller udløbne produkter ukogt vand);

- uvaskede frugter / grøntsager, frø;

- kontakt med en patient;

- anvendelse af redskaber efter at patienten eller samtidig anvendelse af hendes patient og en rask person, dårligt vaskede tallerkener (ingen desinfektion);

- mangel på personlig hygiejne.

Behandling af tarminfektioner

På dette stadium, ikke så meget bange for at pådrage tarminfektioner, hvor farlige er konsekvenserne. For eksempel er den samme diarré eller opkastning fører til dehydrering af hele organismen. Nogle gange er det svært for os at håndtere alene og bare har brug for hjælp. Når opdaget tarminfektion behandling det bør gives på hospitalet, men hjemme er det nødvendigt at hjælpe kroppen med at bekæmpe dehydrering. For at gøre dette, er du nødt til at drikke masser af vand, helst basisk.

Derfor, når diagnosticeret - en tarminfektion, behandling Den vil blive tildelt i form af intravenøs og rigelig drikke samt antibiotika. Vand hjælper til "vaske" den forgiftning af organismen, og medicin - for at "dræbe" bakterier og vira. Altid forsigtig med dit helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.