ComputereComputerspil

Hvordan ændre sprog i "Skyrim": forberedelse til brug af konsollen

I dag vil vi forsøge at gøre ud med dig, hvordan du ændrer sproget i "Skyrim." Generelt er det umuligt at behandle dette emne tydeligt. Det er derfor, vi mener, at det fra alle sider. Vær ikke bange, vil det ikke fungere. Alle de metoder er ret enkle, og håndtere selv den uerfarne bruger vil være i stand til dem. Således har vi begynde.

I spillet

Vi begynder måske at de mest simple variant, som kun vi kan mødes, hvis vi spørger os selv: "Hvordan kan jeg ændre sprog i 'Skyrim'" Sagen er, at nu skal vi til at ændre spillets interface. Det er meget nemt, fordi ingen vil forvirre brugeren.

Hvis du vil vide, hvordan du ændrer sproget i "Skyrim", vil vi have du kigger ind legetøj indstillinger. For at gøre dette, kører det, og derefter gå til det rette sted os. Så er der "sprog", vil afsløre den ene, som du vil (som regel, det er engelsk eller russisk), og derefter gemme ændringerne. Det er alle problemerne. Intet kompliceret. du vil opdage, at de indstillinger, blev udsat til højre ved opstart. Men dette er ikke den eneste scenarie. Sagen er, at der er en anden ganske interessant spørgsmål vedrørende vores tema.

at trøste

Ønsker du at finde ud af , hvordan du ændrer sproget i "Skyrim" til pålægning af konsollen? Så kan du hjælpe en af følgende måder. Faktisk er denne opgave normalt udføres, med hjælp fra dem.

Den første mulighed, skal det bemærkes, er ganske enkel. For at gøre dette, skal du indstille engelsk (eller russisk) sprogindstillinger for dit operativsystem. Åbn "Start" og derefter "Control Panel". Der skal du finde den "Internationale og sproglige indstillinger." Gå derefter til "Layouts". Indstil "Standard" afsløre "engelsk" og gem ændringerne. Det er alt. Nu ved du, hvordan du ændrer sproget i "Skyrim."

I sandhed, hvis du forsøger at bare skifte tastaturlayoutet på tastaturet, det hjælper ikke. En fejl temaskine. Eller måske det blev opfundet for at komplicere processen med at bruge en spillekonsol. Dette bør dog gåde ikke bekymre os.

fra fil

En anden temmelig interessant trick, der vil hjælpe med at besvare spørgsmålet om, hvordan man kan ændre sproget i "Skyrim" - er brugen af en speciel fil af spillets indstillinger. Det er her, vi kommer til at udsætte os for den ønskede indstilling.

Find "My Documents" fil, hvis navn ender Skyrim.ini. Åben den med Notepad, og find derefter linje Console. Giv det en værdi på engelsk og gemme ændringerne. Du kan køre spillet og se resultatet. Disse data modtagelse, som regel ved at bruge de avancerede spillere. Nu ved du, hvordan du ændrer sproget i "Skyrim" på forskellige måder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.