HjemlighedIndretning

Lysekronen i stil med landet i boligindretning

Når designeren design af hjemmet er altid et spørgsmål om præference for en bestemt stil som hele situationen, såvel som dets enkelte elementer. For eksempel, en lysekrone i en landlig stil og passer perfekt i dit hjem interiør, og andre stilistiske løsninger.

landstil

Indretning i den stil af landet er kendetegnet ved sin enkelhed og komfort, det støder op til den mere blide og let stil - Fransk Provence. Men i modsætning til sidstnævnte, han er noget rå og mere koncis. Land stil opstod i det sidste århundrede i England. Af den måde, og Provence, og har en rustik land ånd på sin kerne, der fremmer afslapning og ro i dem, der er i rummet. Det er derfor han ikke har mistet, men tværtimod vundet popularitet i vore dage.

særlige kendetegn

De vigtigste karakteristika ved indretningen i landet stil:

 • naturlige farver og deres nuancer (sorte, hvide, terrakotta, blå, blå, grå, brun);
 • brug af naturlige materialer i kabinen (fliser, træ, sten, smedejern, naturlige tekstiler);
 • enkelhed og komfort.

Væggene er typisk overtrukket lag af maling eller puds, tapetklister undertiden, især velkommen blomsterornamentet. Hertil kommer, af stor betydning i den forstand, fuldstændigheden af designløsninger har tilbehør og små dele, som omfatter belysning.

Lysekronen i stil af landet: Funktioner

Klart, velvalgte lampe eller lysekrone - et centralt punkt i design rummet. En lysekrone i stil med landet vil give en særlig og ubeskrivelig charme til det indre.

For alle lysarmaturer, lavet på denne måde, er der visse kanoner, som produktet kan let skelnes fra de andre:

 1. Fraværet af hjørner og skarpe linjer. Denne stil er kendetegnet ved bløde strømmende overgang linje, så alle lamper har en afrundet form med en langsom overførsel flow fra den ene til den anden.
 2. Naturmaterialer. Den mest populære version af lysekrone i denne stil henrettelse - bruges som kernemateriale af træ eller smedejern metal eller den samme simulering for dem.
 3. Aged. Disse materialer har bevidst rå, ubehandlet og naturlig tekstur og med en overflade patina (stykket skabt af virkningen af alderen) bibringe særlige charme atmosfære.
 4. Massivitet. Lysekrone nødt til at se hårdt og fast. Den kan fremstilles i form af en vejrmølle groft præparat.
 5. nuancer af naturlighed. I stil med landet er domineret af mørke nuancer af brunt, bronze farver er også populære hvid, sort, bordeaux, smaragd og azurblå. Typiske farver til metallet er mørke nuancer af bronze, sølv og så videre. N. Også velkommen imiteret antik guld, rust eller andre tegn på ældning metal.

Egenskaber

Den mest populære udformning af lysekroner er de stearinlys, antallet og formen af, som er ret forskellige. Men det kan være lamper i form af stikpiller, eller simuleres af stearinlys loft. Stearinlys kan være anbragt i et eller flere lag, enkeltvis eller grupper.

Lysekronen i stil med landet har absorberet visse funktioner i nogle regioner. For eksempel i de skandinaviske lande, disse lamper er ofte lavet af hjorte gevirer, mens der i Irland er meget populær mulighed for en konventionel træfade af whisky. Og i de sydlige lande til at opfylde inventar i den navngivne stil er ofte brugt reb, og i sidste ende vise sig meget interessante og originale lysekroner i stil med det land, fotos af dem er placeret i artiklen.

Belysning til landet stil

Hvis du ønsker at skabe et miljø i denne stil, bør du også tage sig af det største antal af naturligt lys, men i mangel af store vinduer i rummet, vil det være nødvendigt at give den de ekstra kunstig belysning.

For hjem, som udføres på samme måde som et land, skal det være afdæmpet, men ikke dæmpes, hvilket skaber en romantisk atmosfære.

Et meget vigtigt spørgsmål er korrekt valgt belysning. Når du vælger dem, du har brug for at fokusere på enkelhed og kortfattethed - vil være en god mulighed og gulvlamper, som har en lysdæmper intensitet. Hvis det ønskes, kan man installere nogle af deres art (standerlampe, væg- eller loft lysekrone) og indbefatter skiftevis henholdsvis valgte lysintensitet. Af den måde, lysekroner ofte i denne udførelsesform forsynet med uigennemsigtigt eller gennemskinneligt glas i bløde farver.

Korrekt placering af lygter

For en korrekt og behagelig lysarmaturer er arrangeret på en sådan måde, at loftet lysekrone i stil med landet besat et centralt sted, og de skal være rå og hård. De har tendens til at være noget komplementære væg (BRA), desktop (lamper) og gulv (gulv lamper) belysning.

Gulv lamper, væglamper og bordlamper er ikke nødvendigvis afvige massiv. Det vigtigste er at vælge ensemblet blev skabt i et design beslutning, så vil det blive eksternt koordineret og vil være en god assistent for de vigtigste lysekrone.

Lys i den stil af landet optimalt placeret i en højde af omkring en halv meter over gulvet, og det er bedre at øge antallet af lysarmaturer, men at reducere belysningen magt hver af dem. Også, med den opgave at dæmpet belysning gøre godt loft på matteret glas, eller malet beige, gul eller mælkehvidt farve.

anvendelse af

Belysningsarmaturer, lavet på den beskrevne måde er meget populære lige nu - de kan blande sig godt i mange interiør. Sådanne lamper er installeret, ikke kun i huse og lejligheder, de er ideelle til dekoration af stiliserede restauranter, hoteller, caféer og barer, samt andre offentlige institutioner, hvor det er nødvendigt at skabe en hyggelig, hjemlig atmosfære. Tilstedeværelsen af sådanne inventar i rummet og viser god smag af deres ejer.

Lysekroner, land stil lamper ser ædle og klassisk, de supplerer enhver slags rustikke interiør, men også kan passe perfekt i atmosfæren i en by lejlighed. Oftest robuste artikler hang i stuen - den mest rummelige rum i hjemmet, vil der ikke være nogen følelse af at klemme området. En lysekrone til køkkenet i landlig stil afvige lidt mindre størrelse og tilstedeværelsen af dekorative elementer. Det giver dem mulighed for at dekorere et relativt lille område af køkkenet uden at fylde det.

Hjemmelavet lysekrone i et land stil til køkkenet

Lysekronen i stil af landet har et andet positivt træk, som giver dig mulighed for at gemme og at give den enkelte rum - en belysning enhed er det muligt at producere på egen hånd fra de tilgængelige emner.

Det kan være:

 • reb (som en suspension eller dekoration);
 • et gammelt træ vognhjul eller roterende hjul (som kan tjene som grundlag lysekroner);
 • Forskellige kredsløb (hvormed ophængt fra en lysekrone og højdejusterbar);
 • metal og træ;
 • glas (som et loft, kan anvendes en glaskrukke eller flaske).

Det vigtigste i denne besættelse - en harmonisk kombination af alle de elementer, for ikke at overdrive det med pretentiousness af det resulterende produkt. Efter alt, en af de vigtigste elementer i landstil er præcis og let.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.