Mad og drikkevarerOpskrifter

Ris kager: opskrifter

Ris dyrkes af folk i mange århundreder og endda årtusinder, og det er med rette betragtes som en af de mest populære urter i verden. Da de arkæologiske udgravninger, historien om ris begyndte en meget lang tid - 6-7 tusinde år siden, folk allerede vidste hvordan man dyrker og spiser ris. Dette show spor af ris på resterne af keramik og gamle kinesiske manuskripter, foruden der er henvisninger til ris i manuskripterne i det gamle Indien.

Ris anses for at være fødestedet for Asien, i hvad der nu Vietnam og Thailand for første gang folk begyndte at dyrke ris. Derefter gradvist det sprede sig til alle andre kontinenter og tilpasse sig til lokale klimaforhold, har det taget en værdig plads i de nationale køkkener i verden.

De riskorn indeholder mere stivelse end nogen andre korn. Ris - det er en kost afbalanceret produkt, fordi det har alt hvad du behøver for den menneskelige krop, der masser af vitaminer og mineraler. Fig rig på kalium, zink, calcium, phosphor, iod, vitaminer af gruppe B og jernforbindelser. Meget af det, og komplekse kulhydrater, som giver vores krop med energi. Fra den fremstilles en række retter: ris, grød, risotto, riskager, ruller og sushi, føjes til supper, er kød retter fremstilles med det.

Du forslidt ris, og man kan ikke regne ud, hvad de skal lave mad fra det sådan? Fra den sædvanlige korn hjemmelavet næse gate, pynt bliver klistret og pilaf er allerede syge? Så prøv at tilberede hjemmelavede kager, der vil være en stor velsignelse for mange husmødre. Det synes at være brød, men virkelig der er ingen grund til at blande dejen i lang tid.

Ris kager, opskriften kan hvoraf indeholde en lang række ingredienser, forberedt meget simpelt, det vigtigste - at modstå proportioner. For eksempel kan den overskydende mel bliver til en ris kage æbleskiver, og alt for mange æg er blevet tilføjet til flok, vil gøre dem "gummi".

Opskrifter riskager

1. Honning riskager.

Ingredienser: 200 gram ris, 2-3 spsk. spiseskefulde sesamfrø, 3 spsk. spiseskefulde vegetabilsk olie, 1 spsk. en skefuld dessert vin og sukker, 2 spsk. skeer af honning og appelsinjuice, kanel, og appelsinskal.

Figur skylles grundigt, kog, kasseres i et dørslag og køligt, tilsæt derefter sukker, saft, appelsinskal og kanel. Alle bland godt og danne tortillas og rul dem i sesamfrø, steges i olie til de er gyldne gul. Hvis kogt ris vil være for løs, skal du tilføje den pisket æggehvide. Klar ris kage ud på en plade og hæld den opvarmede blanding honning og vin.

2. gær ris kager.

Ingredienser: 250 gram langkornet ris, 1 spsk. Skeen pulver gær 50 ml. varmt vand, 5 æg, 100 g sukker, 30 gram muskatnød, 1 time. tsk salt, 100 gram mel, fedt.

Kog risene indtil de er bløde, tør, mix. Tilføj til ris fortyndet i varmt vand, gær og lad stå i to timer. Pisk æg med salt, sukker, mel og muskatnød, tilsæt blandingen til ris og omrør. Braklægning i 30 minutter. Efter dette, varme olie i en stegepande og skeen lægning modtaget "dej", stegte kager på begge sider indtil de er gyldenbrune.

3. Japanske ris kage "mochi". "Mochi-GOME" For deres forberedelse skal du bruge 500 gram rissorter.

Vask ris og lad natten i vand. Om morgenen kog i en dobbelt kedel ris indtil de er møre. En anden varm ris sat i en fugtig træ morter og ælt den, indtil glat grødet klæbrig masse. Den resulterende dej er lagt på overfladen støves rismel, og danner en lidt fladtrykt sfærer. Efter at du har brug for at sætte i køleskabet i et stykke tid. Japanske ris kage "mochi" krydret med soja eller andre sauce til at smage og tjene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.