SkønhedHår

Stilfuld bob: ser billedet. Stilfuld Kvinders frisurer

Kræver ikke kompliceret pleje, og altid dekorere deres ejere udløbet mere end hundrede års stilfulde bob. De mange forskellige frisurer at vælge det bedste for din ansigtsform mulighed. Derfor er de fleste af stjernerne foretrækker denne frisure.

typer af quads

Intet er så opløftende som udvælgelsen af nye moderigtige frisurer. Det er i stand til at genoplive håret, hvilket gør dem mere visuelt sundt og velplejet, og deres værtinde dame. Opmærksom på den korte bob (foto) eller andre variationer af denne frisure er ramt af deres anderledes udseende. Dette er ikke overraskende, fordi det endelige resultat er påvirket af mange faktorer. Baseret på dem, og bør give fortrinsret til den ene eller den anden automater billede.

 • Stacking - ændre det, kan du få en radikalt modsatte billede som et resultat, let at romantiske bølget krøller eller en streng forretning på den udglattede glat hår.
 • struktur af håret - det er totalt afhængig af det endelige resultat, det er kvaliteten af håret og tæthed er altid vejledt stylister.
 • Density - elegant firkant bliver eventuelt på tykt og tykt hår, kan det bibringe visuelt volumen og forfine enhver type låse.
 • Farve - spiller en vigtig rolle, især hvis det er mangesidet.

Kriterierne for udvælgelse

På grund af de voldsomme fantasier stylister klassisk klipning i dag har en masse muligheder, næsten enhver smag. Det er i stand til at skjule manglerne understrege en persons værdighed at genopfriske og forynge kvinden. Og til de vigtigste kriterier her indeholde følgende vigtige punkter, når du vælger:

 • formular - det kan være asymmetrisk, lige, vinklet eller aflange;
 • længde - alle stilfulde kvadrater divideret med den gennemsnitlige, kort og lang version;
 • tekstur og struktur - hvis arten af håret krøllet, er det ikke nødvendigt at vælge en indstilling, der kræver en permanent glatning det, og omvendt;
 • klipning udstyr - det kunne være en klassisk variant eller kalibrering, en væsentlig forøgelse af volumen;
 • at vælge den rigtige bang - et vigtigt aspekt, kan en væsentlig forbedring af helhedsindtrykket af klipning (og i nogle tilfælde skade), så det første snit til at klare sig bedre i kabinen, hvor en erfaren stylist vil bidrage til klart at definere alle de ovennævnte.

Bemærk, at de grundlæggende kriterier kan variere og supplere hinanden, det giver mulighed for at skabe et nyt image og stil, helt individuelt. Vi fandt ud af, at stilfulde haircut quads er en masse af alle mulige variationer, overveje den mest grundlæggende af dem.

Den klassiske bob

Ideelt set denne klipning med klart definerede konturer, skære lidt under ørerne og glatte pandehår. Nu frynser bliver valgfri attribut af billedet, er det fortsat stram glat snit uden lagdeling og graduering. Disse stilfulde kvadratisk form minder meget om en trapez og blive det bedste valg i følgende situationer:

 • retro billede 60 - skabelsen af kunstige dem veldefinerede bølger gøre enhver dame elegant og sofistikeret;
 • elskere af strenghed - den perfekte symmetri af håret er fantastisk til en seriøs business-lignende måde;
 • ejere af diamant-formede og hjerteformede type person (ligesom omvendt trekant) - denne klipning hjælper balance proportioner, visuelt øge bunden.

Af disse grunde er det er absolut kontraindiceret piger står over pæreformet typen, brede kindben og en meget rund form. De er ikke egnede flad linje pandehår, hvilket skaber en vis ramme af hår, der accentuerer alle funktionerne i det ovale.

aflang firkant

Til dato, trendy frisurer quads har snesevis af forskellige variationer. De primært adskiller sig i længde, form og styling. Især sandt nu skulder længde, det ser naturlige, gavnlige forstærkende funktioner og er nem at passe. Meget godt med denne type klipning går bang, det specifikt giver et strejf af skødesløshed, ofte kamme sidelæns eller lave et fashionabelt valgmulighed nedenfor tykke øjenbryn. Fordelene ved denne type af en firkantet masse, for at lette nemt valg er følgende:

 • Det ser elegant enhver form for farvning, især med udvidelser langs længden af farve - eller balayazh Ombre;
 • en bred vifte af variationer i pakningen kan forvandle næsten enhver type person;
 • har en sådan længde kan samles i en lille hestehale eller bolle, om nødvendigt.

Square med forlængelse

Den forreste del af en frisure kan være af forskellig længde, til hagen eller lidt under, og den bageste forkortes betydeligt eller endog barberet for større kontrast. Afhængigt af implementeringen forreste tråde kan forsigtigt indramme forsiden nedad eller kaskader stige, hoved mestre fungerer ved hjælp af "Pointing", særligt udstyr, som er en lagdelt på hinanden tænder. Disse stilfulde firkantede er velegnede til næsten alle typer af personer.

 • for par af små kalibrering tråde vil danne bedre og vil ikke blive vist sig;
 • skarp forlænge fronten gør ejeren af en frisure er meget lys og kreativ;
 • Det giver dig mulighed for at skabe så stor en volumen på bagsiden af hovedet;
 • trækker ansigt ved forlængelse og fit pige med en rund oval.

gradueret bob

Det er en glidende overgang fra bagsiden til forsiden af en person krøller. Denne frisure er meget populær blandt piger og unge kvinder af flere grunde:

 • det er kendetegnet ved nogle skødesløs rastrepannost, der giver billedet en legende og drilsk blik;
 • nemt skjule kantet ansigt form;
 • takket være denne kalibrering stilfulde korte bob er let at style, ikke fjerne hår, men på bekostning af korte tråde skaber en god mængde.

Denne form af en straf eksperter siger det mest alsidige og praktiske løsning klipning, giver os mulighed for at give et billede af romantik og hensynsløs ungdom.

Kare på benet

Denne korte bob (foto frisure kan betragtes i detaljer i kabinen) er kendetegnet som det maksimale volumen, denne virkning opnås på grund af den korte hår på ryggen, de forreste tråde forblive flad og lang nå midten af kinden eller hagen. Han er ofte sammenlignet med champignon cap, deraf navnet på denne så usædvanlige frisurer. Den største fordel ved denne form for klipning kan nævnes:

 • understreger nakke linjer, fordelagtig understrege sin elegance og visuel forlængelse;
 • ukomplicerede vedligeholdelse takket være en lille længde af hår;
 • øger mængden af selv tynde og svækkede krøller.

Square med pandehår

Bangs - en stilfuld element i billedet, således at de med succes justere de ønskede funktioner. Til denne frisure hår bør være tilstrækkelig tykkelse, dens forskellige muligheder tillade:

 • tætte tykke pandehår reducerer forlængelsen af ansigtet og skjule en stor pande;
 • via skrå pandehår kan glatte konturer af ansigtet med kvadratisk form;
 • skrå frynser forlænge ovale;
 • øge korte pande, og lang tid at lave en pige mere mystisk.

At vælge den rigtige løsning pandehår, kan du hurtigt ændre billedet uden at ændre haircut som helhed.

Bob-bob

Frisure meget lig den klassiske version af haircuts, men har en karakteristisk træk - en stilfuld bob bob nødvendigvis anderledes hår længe på ryggen og foran ansigtet. Det kan være med eller uden pandehår, bølget eller glat, passer stort set alle typer og forfiner udseendet af sin bærer. Dette stilfulde billede vælger ofte stjernen, ikke så længe siden bob-bob dekoreret Paris Hilton, Viktoriyu Bekhem og Rihanna.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.