SundhedMedicin

Anatomi. menneskelige underarm

Strukturen af strukturen af den nedre og øvre ekstremiteter er identiske. I udviklingen af hånden på en person er ophørt med at blive støttet. Nu kan han gøre det udfordrende forskellige bevægelser. Således, ben og fælles struktur i overekstremitet afspejler deres funktion som kropsdele, der sikrer fri bevægelighed. I denne bevægelsesfrihed er bestemt af den tilladelige grad af frihed i leddene.

Øvre lemmer mand er opdelt i tre segmenter: skulder, underarm og håndled. Knogler er forbundne ledbånd og led dannende enheder, som fungerer som håndtag.

Strukturen omfatter et underarmsknogler (ulnare og radiale), de øvre og nedre cylindriske led og muskler i ryggen og den forreste gruppe.

Ulna ligger medialt (pinky side) radiale knogle lateralt (på siden af tommelfingeren). De er forbundet ved hjælp af øvre og nedre cylindriske samlinger. Deres fælles indsats giver den roterende bevægelse af underarmen indad og udad. Mobiliteten er karakteristisk kun for radius. Den bevæger sig (ligesom bevægelsen af et kompas ben) omkring ulna, som forbliver stationær. Henhørende under albuen knogler, radius artikulerer med skelettet af håndleddet.

Menneskelige underarmsmuskulatur har forreste og bageste grupper. Fronten består af flexor finger og hånd muskler og roterer inde. På bagsiden af gruppen er extensors af fingrene og håndled og muskler, roterende udad.

Det skal bemærkes, at alle de mangfoldige og komplekse bevægelser i de øvre lemmer segmenter gennemføre et sæt enkle bevægelser af forskellige samlinger.

Underarm person kan bøje, dreje indad eller udad og unbent. Bevægelserne er produceret omkring laterale og vertikale akse i albuen. Bevægelse produceret af fire funktionelle grupper af muskler.

Transport af fleksion øvelse: pronator teres muskel involverer de underarmsmuskulatur, startende fra humerus (den interne epicondyle), biceps, brachioradialis muskler, skulder muskler.

Motion øvelser triceps forlængelse. Det er en del af skulderen og består af albuen muskler, musklerne i underarmen, der starter fra den epicondyle placeret lateralt til humerus.

Bevægelse (drejning) inde (pronation) udføres runde og firkantede pronator. I denne del brachioradialis muskel (i det modsatte af pronation position).

Bevægelse (drejning) udad (supination) båret på underarmen af human muskel-vrist og biceps muskler. Rotationsbevægelse af begået proneret stilling (indefra udad).

Muskler, der er inkluderet i den menneskelige underarm, og deltage i de bevægelser af hånd og håndled.

Bøjning udføres radius og ulna håndled flexors, lange palmar muskel, overfladiske og dybe flexor digitorum longus. Det skal bemærkes, at de tre flexor digitorum producere samtidig bevægelse.

Wrist kan bøje, dreje indad eller udad og unbent. Det skal bemærkes, at den artikulære mobilitet således begrænset. Undtagelsen er rodled tommelfingeren.

Fri bevægelighed for de øvre ekstremiteter i alle segmenterne er defineret af den tilladelige grad af frihed i hver samling. Det skal bemærkes, at udviklingen af musklerne i underarmen, især involveret i hånden og fingerbevægelser er afgørende i en hensigtsmæssig udvikling af barnet. Derfor i en tidlig alder har brug for at arbejde med dem til fingerbevægelser svarer til barnets alder. Det er bevist, at en hensigtsmæssig udvikling af motoriske færdigheder af hænderne forebygger komplikationer i udviklingen af talen apparatet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.