Hjem og familieBørn

Teknik Hus Manichenko: de effektivitet anmeldelser

Fra fødslen, barnet begynder at absorbere alle de omkringliggende oplysninger som en svamp. Børns hjerne er unik i sin mekanisme for efterligning, at identificere sig med en betydelig voksen. Gentagelsen af vaner og vaner, ord og handlinger, tonefald voksen favorit - alt dette giver børnene en fremragende base for at skabe din egen unikke måde at interagere med omverdenen.

Ved hjælp af denne absorption og hurtig udvikling, har eksperter begyndt at udvikle forskellige metoder og teknikker til tidlig udvikling. Disse programmer og teknikker med henblik på den lille opdagelsesrejsende i form af et spil vil kende alle de begreber og love i vores verden. Han aktiverede hjernen centre, der er ansvarlige for at koordinere arbejdet i mentale processer, og som et resultat, at barnet lærer, uden at belaste. En af de mest populære metoder til tidlig udvikling forvandles metodik House Manichenko.

Historie konvertering Doman metoden

Arbejde med unge børn, der har abnormiteter i nervesystemet, amerikansk, Doman (neurokirurgi erhverv) kom til den konklusion: hvis du ikke kan bruge alle de mekanismer i det centrale nervesystem og sindet, så er du nødt til at bruge kompenserende hjernefunktioner. Ud fra dette, han udviklet en metode, der gør det muligt at kompensere for den manglende funktion ved at stimulere andre organer eller funktioner. For eksempel gennem organer syn, kan du kompensere for tab af hørelse, og så videre. Børn fik kort med forskellige billeder, ofte sessioner startede med kort på som blev malet røde prikker. Som bemærket af medarbejderne, er disse kort godt tiltrække opmærksomhed. Eksisterende forsøg har oversteget alle forventninger - børn halter bagefter i udvikling, for nogen tid allerede forud for deres jævnaldrende.

Glen Doman stoppede ikke på de opnåede resultater. Han fortsatte med at udvikle sin egen metode, der erstatter det gamle kort til den anden. Således halter i udviklingen af børn lærer næsten ethvert materiale. Efter at have eksperimenteret med børnene har forskellige afvigelser i mental udvikling, hjemme jeg besluttede at prøve metoden på sunde børn, der ikke har en hjerneskade. Resultaterne var også chokerende: hvis du starter træning med 6-9 måneder til 2-3 år barnet allerede ved, hvordan man læse.

Efter disse opdagelser er begyndt at aktivt at bruge teknikken i forskellige institutioner til den tidlige barndom udvikling. Men, som med enhver teori, metoden til Doman var også mangler og unøjagtigheder. Efter 20 års studier teknikken, udviklet af Doman, Manichenko Andrey det lidt korrigeret. Først han som en erfaren psykolog, har det forbedret. Efter Manichenko testet det på 3 af sine sønner, så han eller anden måde vidste alle sine plusser og minusser. For det andet specialister tilpasset metode til at øve med børnene i russisk.

Hvad er udviklingen af barnet, som beskrevet i House Manichenko?

Hus Manichenko metode refererer til den del af metoder til tidlig udvikling. Da, ved at gøre det helt små børn, varigheden af beskæftigelse og små - til 1 minut. Men på dagen for en sådan uddannelse bør være mindst 50.

Hvordan er aktiviteten? Børnepasning, og min mor han viser kortet og råber højt, hvad de skildrer. Særlig opmærksomhed fortjener kortene Hus Manichenko. De er fordelt på serien, for eksempel, 10 kort med dyr, planter, figurer. Ved hver session fremstillet forskellige serier. Det er interessant, at, for at vise barnet en af dem, moderen skal ikke i en måned for at vise det igen. Hertil kommer, at barnet ser billedet, han også hørt hvordan man udtaler navnet på billedet. Denne undersøgelse udviklede mekanismer huskeværdien (hukommelse visuelle, auditive), rumlige orientering, følelsesmæssig forbindelse.

Teknik Hus Manichenko indebærer videreudvikling, visitkort, ikke kun for studiet af begreber og navne, men de viser også en vis faktum om emnet. For eksempel oplysninger om kartoflen, hvor den vokser, som bruges, og så videre. Samtidig, mødre mål er at opmuntre barnet til at tage aktiv bevægelse.

Fordele ved denne metode

Der er mange teknikker til udvikling af barnet er udviklet af forskellige specialister, alle af dem adskiller sig fra hinanden. Doman, Manichenko, Zankov, Montessori, og nogle andre psykologer, lærere og læger siger, at det bedste tidspunkt at lære et barn - under en alder af 3 år. Nogle fokus på fysisk udvikling, nogle - på dannelsen af selvstyret læring færdigheder. Men ikke alle metoder er udførligt overvejer dannelsen af et barns personlighed.

Teknik Hus Manichenko vedrører sådanne metoder til udvikling af barnet, som dækker forskellige områder af miljøundersøgelser. Hvis den dag af proceduren kan udføres op til 50 lektioner i en måned bør ikke gentages, barnet får en enorm mængde information.

Med sådan et udbud af information, som præsenteres i denne metode, vil resultatet behage de mest skeptiske forældre.

 • Indhente med kid på denne metode, mange forældre rapporterer, at i en mere voksen, han har en encyklopædiske viden.
 • Ud over den mentale aktivitet, barnet erhverver de færdigheder af fysisk frigørelse. Efter alt, en af de vigtigste krav til forældrene i denne teknik er barnets trang til at bevæge aktivt.
 • Fra den meget unge alder af barnet vil udvikle en fænomenal hukommelse. Absorberende alle de oplysninger og gentage det efter en vis periode, vil han lære at huske de mindste detaljer af objekter og begivenheder.
 • Over tid, tilegne sig færdigheder i hurtig læsning. Det er meget nyttigt i voksenlivet, og opbevares hurtigt læst i mange år fremover.
 • Gradvist barnet bliver lederen, som tillid til deres viden og evner.

Grundlæggende postulater

 1. Kid - centrum for alle aktiviteter, alle omkring ham, rullende. Det betyder, at moderen har til at tilpasse sig sin individuelle sats for læring fremmer aktiv og forsøge ikke at trætte sin visuelle materiale.
 2. Spillet - den vigtigste måde at lære på, udvikling og rekreation. Et barn i denne alder, er det bedst at acceptere oplysningerne i gaming aktiviteter, så kortene viser og læsning skal foregå også i form af et spil.
 3. Fortsat udvikling af barnet. Teknik Hus Manichenko i sit arsenal har et stort antal kort serie. Alle af dem er indrettet således, at barnet er stigende udforske begreber og emner af verden. Det er umuligt at vise barnet første lys kort, og derefter billedet til at lære at læse. Uddannelse bør være gradvis.

Rollespil metode

I en tidlig alder pjevs kender verden kun gennem spillet. Konto, læsning, udvikling af logik, hukommelse, tænkning, at barnet udvikler sig gennem aktiv tidsfordriv. I de første tre år af krummen er ved at udvikle med stormskridt i bogstavelig forstand. Hver måned er der nyt på det at nå dette glade og barnet og forældrene. Med glæde og lethed barn udvikler nogen oplysninger. Så spillet - den vigtigste aktivitet af barnet i perioden fra 0 til 3 år.

De vigtigste retninger i udviklingen af

Manichenko teknik, tilpasset til russisktalende børn, har til formål at udvikle et kuld på følgende områder:

 • sproglig udvikling (lytte til navnet på billedet, studere bogstaverne, et barn lærer at tale og gøre sætninger, sætninger);
 • kendskab til miljøet (studiet af professioner, fødevarer, transport, etc.);
 • kreativ udvikling (ved at se billederne i et barn udvikler fantasien);
 • undervisning i læsning (visning og undersøgelse af breve, stavelser, ord, titler opfattelsen gennem fotografisk hukommelse på bogstaverne);
 • studiet af matematik (udvikling af logik tænkning, udvikling af konti, grundlæggende opgaver);
 • uddannelse af positive karaktertræk (ved hjælp af et eventyr).

Hvorfor cards House Manichenko?

Ved enhver metode har sine egne værktøjer. I nogle er det enhver sort af sportsudstyr, mens andre er baseret på arbejdet af sand, maling, modellervoks. Metode Manichenko (ud over de videnskabelige data derhjemme) kræver kun arbejde med kort. Det er det samme størrelse papir (pap), der skildrer emnet, skrevne ord, der er udpeget opgave, alt det på nogen måde har evnen til at udvikle barnets hjerne.

Oftest mødre selv forberede dem til deres børn, så hvordan man får dem i fuld er problematisk. Enhver mor ved, hvad informationsbehov sit barn, og lærer færdigheder på en legende måde gennem kortene. Superkartochki proceduren Hus Manichenko ikke har nogen form for magisk effekt, de kun forekommer i en bestemt rækkefølge, og den nødvendige mængde.

Kombinationen af uddannelse og udvikling

Enhver udvikling eller kompetenceudvikling i et barn sætter sin præg på hans personlighed. Toddler lære at være aktiv, men samtidig disciplineret, målrettet, venlig og lydhør, hurtigt at gribe de oplysninger. Alle de færdigheder, der erhverves gennem uddannelse i denne teknik, i en mere voksen vil være uundværlig for ham.

Er denne teknik mirakuløse? anmeldelser forældre

For mange forældre, den første metode til undervisning børn er en teknik hus Manichenko. Svar om det i den mest positive. Men der er nogle ting, som ikke bør glemmes:

 1. Barnet udvikler en individuel scenarie, og ikke, som bestemmes af eksperten, er det ikke nødvendigt at kræve krummer umuligt.
 2. Uden fanatisme - barnet har brug for søvn, mad, og vandreture samt udvikling, bør ikke være noget at nedtone betydningen af.
 3. Barnet selv - værdi og ikke opnå det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.