Af teknologiElektronik

Fundet, at roveren Curiosity på den røde planet

Mars udforskning er i øjeblikket at være omhyggeligt. Den såkaldte røde planet - det mest tilgængelige for at studere. I modsætning til Venus, Mars har en venligere klima og miljø. Hans forskning med hjælp fra rover Curiosity - det er det tredje forsøg på at amerikanerne afsløre hemmeligheden bag den fjerde planet.

Mars rover Curiosity - roveren er designet i en amerikansk rumforskning center NASA. Han er en robot kompleks. Den rover er i stand til at rejse over lange afstande, der er udstyret med en "hånd" for udvælgelsen af jorden eller andre genstande til analyse. Det har også en laser enhed for spektrografisk analyse af den røde planet rock.

I det arsenal af rover har ti forskningsenheder for forskellige kemiske analyser. Dens vægt er 900 kg, længde -. 3 m rover stand til hastigheder op til 12,5 km / t. Men for denne teknik til at måle den praktiske hastighed i centimeter i sekundet, mens rover Curiosity har en tophastighed på 3,5 cm / s. Hver af de seks hjul udstyret med sin motor. Uafhængig styring er udstyret med ikke blot den forhjulstrukket, men bagsiden par, der gør det muligt for rover for nemt at overvinde de Mars vidder. Den væsentligste forskel mellem rover fra de tidligere modeller, såsom Mars Rover "Spirit" og hans tvillingebror, "Opportunity" - i strømforsyningen. Hvis tidligere rovere "fodret" af solpaneler, roveren Curiosity har en nuklear energikilde, der vil tillade ham at udføre opgaver for en Mars-år.

Under sin ansættelse har rover brugt en masse forskning. Deres resultater viser, at Mars i en fjern fortid var egnet til livet. I jorden og klipper planeter er blevet opdaget stoffer såsom svovl, oxygen, nitrogen og andre nødvendige elementer for livet.

Nysgerrighed rover forsker langs den gamle flodleje muligt, eller det var periodisk fylder søen. Dets vigtigste forskel fra andre steder, at det ikke var udsat for pludselige oxidation, og det var ikke for salt. Det vil sige, i dette område havde alle de nødvendige betingelser for fremkomsten af de enkleste organismer, der kan give udviklingen af liv på planeten. At de udvalgte prøver mere end 20% består af ler, viser, at der var vekselvirkning af vand og klipper. Også til stede i jorden af calciumsulfat, hvilket indikerer dens neutralitet.

Rover fandt, at kemikalierne kun delvist oxideret. På Jorden, ville det have ført til den hurtige vækst af bakterier. Det faktum, at det undersøgte område næppe oxideres områder blev kendt efter starten af boring rover overflade. jord områder her, i modsætning til resten af verden, havde en grå skær, ikke rød.

Hovedformålet med rover - Mount Sharp i den centrale bunke Gale krater, men stien til at begynde efter en grundig undersøgelse af Yellowknife Bay, hvor Curiosity rover forsker i øjeblikket, efter afslutningen af hvilken det vil bevæge sig til siden af krateret.

rover styres fra Jorden. Det er meget vanskeligt: en enkelt fejl kan føre til ødelæggelse af roveren, eller det faktum, at han bare sidder fast på en klit, ligesom sin forgænger "Spirit".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.