ModeTøj

Coat of strikkede mink: pris anmeldelser. Valget af pelsfrakker fra strikket mink

Fur produkter er aldrig gået af mode og har altid været på toppen af popularitet. I de seneste år, især i efterspørgslen af strikkede mink pels.

Om en strikket pels

Relaterede pels på mode for nylig og blev skabt af den canadiske designer Paula Lishman. Her behøver villi i pels ikke så lange og forskellige strikketeknikker giver dig mulighed for at dekorere en række forskellige ornamenter ting. Produktet fremstilles som et massivt stykke mink og pels rester.

Coat af strikkede mink er det perfekte valg for moderne kvinder, der er aktivt interesseret i mode. Egnet til aften og festlig publikation. Det er en spektakulær tilbehør i garderoben damer.

udstyr fabrikanter

Teknik til at skabe trikotage vanskelig. For én ting tager cirka 40 timer. For hele denne minkskind opdelt i en flerhed af tynde strimler, som yderligere underkastet særlig behandling, som forøger deres elasticitet og styrke. Fur tråd okruchivaet tråd grundlag. Ud fra de opnåede rå buntmagere og strik produkt. Mink pels af skind bevarer alle egenskaberne for hele pels: varmen er behageligt at røre konsistens, plasticitet og skønhed.

strikning teknik perfektioneret i årenes løb. Den sidste tendens er tilføjelsen i bomuld twist. Denne pels ting lettere, elastisk, drapere godt og let vaskbart, men det er ikke overtøj, strik og mere pels.

Fordele og ulemper

Coat of strikket mink har visse fordele. Første, det er billigt i sammenligning med det, der hører pels mink enkelt afskårne stykker af mere end 15 cm. For det andet er sådanne tøj velsiddende form og understreger, i modsætning til deres pels "brødre", takket være den specielle mønsteret, produktet er monteret. For det tredje ville sådan noget være passende på alle tider af året. I foråret og efteråret kan det bæres som overtøj, og til enhver tid, vil det perfekt supplement aftenen eller festlig påklædning. For det fjerde er det lys, vægtløs og næsten ikke mærkes under brug. For det femte kan det være færdig med en række forskellige teksturer - fra læder og stof til en anden ornament og ryushek der gør ting mere end den oprindelige.

Sammen med de ubestridelige fordele ved produktet blev isoleret og en række mangler:

  • noget sådant kan ikke vaskes, er det bedre at give til renseriet;
  • strikket pels absorberer stærkt alle lugte;
  • det er skrøbeligt, sammenlignet med den konventionelle coat;
  • større billede og udfører en dekorativ rolle end funktionel. Er i stand til at beskytte en mindreårig fra kulden. Ved lave temperaturer, bedre at vælge de traditionelle klæder.

Mehopletenie gav verden en masse originale ting og dermed spare på dyre ting lavet af pels, der giver messen køn mulighed for at se rigtig feminin og luksuriøs.

Rækken af overtøj vævet pels

Ladies længe været kede med de traditionelle pelsfrakker, og deres skift for at sprede kom strikket pels.

Sådanne ting er helt anderledes og har en anden stil, klippe og formål. Denne jakker, frakker, kapper, slag, frakker, veste, jakker, osv Produktet er dekoreret med en hætte, en krave, manchetter, flæse, bælte. Fur garn kombineret med kunstig, som gør det muligt at dekorere tøj i forskellige farver og skabe usædvanlige indretning. Trikotagestof afhænger af, hvor viskøs, kan det være spiralformet, skrå, lige eller strimmel i form af fletninger. Modeller er syet i en klassisk stil, såvel som i alle andre, for eksempel casual stil eller street style.

Den mest populære vest strikket mink stjal og pels. Især fashionable frakker minder om stilen i 50-60-erne og har ingen krave længde er knæ ærmer i en sådan model kan være længere eller kortere med 2/3.

På toppen af populariteten af strikket pels er hvid. Det er denne ting alle dekoreret bryllup kollektion vinter 2015. Dette billede af bruden anses især lækker, og antyder den luftighed, lethed og elegance af kjolen. Ja, og denne pels er ikke en kvinde orlov ubemærket i hverdagen.

Valget af pelsfrakker fra strikket mink er enorm, og er sikker på at finde en model, der opfylder smagen af kvinder. Sortiment supplement caps, boaer, ponchoer, tørklæder og wraps fra strikket mink, som er uundværlige vinter tilbehør.

Prisen på varer fra strikket pels

Coat of strikket mink, hvis pris afhænger i høj grad af fremstillingsmetoden og kvaliteten af råvarer, er let tilgængelige. Noget sådant er 3-5 gange billigere end en pels fra et enkelt stykke. En vigtig rolle i prisen spiller en brand, samt en metode til at gøre pels garn. Hvis pelsen tråd skåret fra hele klud, at sådan noget vil koste mere end et lag pels affald. Værdien er også påvirket af den længde, farve og mode. Mere stilfuld ting, som regel er dyrere end traditionelle klassiske modeller.

Således er den kappe af sort eller brun farve fra 12 til 15 tusind. Rubler, at prisen på en strikket jakke Mink knælang spænder den 15.-17 tusinde. Rubler, Strikket pels og en pels kan købes for 20 tusind rubler -26, strikket jakke pelse til en værdi omkring 15-17 tusind rubler.

Anmeldelser af strikket pels

Strikket mink produkt har forårsaget en masse entusiastiske reaktioner. Det er bestemt ikke for regn, stærk vind eller frost, men i alle andre tilfælde, kan du gøre et godt stykke arbejde. Nogle kvinder gå ind i strikket pels ved en temperatur på -15 ° C og frosset. Egnet for damer, der rider bag rattet. I dette tilfælde kan en voluminøs frakke hæmme bevægelse, og af den måde have en pels fra en strikket mink. Anmeldelser sige, at disse ting er lette, elegante, bløde, i deres hyggelig, varm og komfortabel.

Det vil uden tvivl give sin ejermand fra mængden og gøre dig mere feminin og elegant. Vægtløs, men alligevel elegant strikket frakke ligesom alle kvinder, der har købt det. De hævder, enstemmigt, at dette køb er fuldt berettiget, men det er sandt, i dette tilfælde, hvis overtøj - ikke kun i omklædningsrummet.

Denne kappe strikket mink som tippet og et tørklæde, hjælpe forskønne grimme som pelsen, og en enkel outfit.

Hvordan til at passe strikket pels?

Ethvert produkt af en strikket mink behøver ikke en særlig tilgang. Hvis pletter ikke forsøger at fjerne dem selv, som du hensynsløst kan ødelægge pelsen, det er bedre i dette tilfælde henvises til renserier.

Hvis pelsen kraftigt krølles eller ubehagelige lugte, skal produktet udsætte dampen, hvis kilde skal placeres tættere end 20 cm. Den varme luft vil hjælpe udglatte pelsen forsvinde og lugt.

Hvis pelsen af strikkede mink er våd, så tør det skal være på skuldrene væk fra ovnen og batteri. Når produktet er tørt, er det nødvendigt at holde 20 minutters varm damp til villi af vold og ikke ser klæbrig.

Opbevar produktet skal være som i et mørkt køligt og tørt sted, omhyggeligt beskytter mod møl og støv periodisk beluftning det.

Produkt liv

I en strikket frakke, selvfølgelig, en lille levetid, ringere end denne frakke, som med ordentlig pleje kan bæres op til 20 år, men hvis for sådan en ting at se, ikke bære i regnen, for at lagre og behandle det med omhu, kan det vare 8 10 år, uendeligt glædeligt sin ejer fra sæson til sæson.

Coat of strikket mink i stand til at dekorere et klædeskab af enhver kvinde og rentabelt fordeler sin ejermand blandt andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.