HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvilket jern og dampgeneratoren er bedre at købe: Home eller Professional?

Så du har besluttet at ændre den gode gamle jern på sådan en avanceret husholdningsapparater ligesom damp. Og forvirrede af spørgsmålet: "Hvad er jern og dampgeneratoren er bedre at købe?". Den æra af frie marked er det meget kompliceret: valget er enorme, efter mærke, i øjnene blændet, og prisen gaffel fører til fortvivlelse.

I denne artikel vil vi vise dig, hvad de skal blive guidet til at vælge den bedste jern med en dampgenerator, optimalt kombinerer værdi, kvalitet og funktionalitet. Definer hvad er fordelene i forhold til konventionelle dampstrygejern. Og også analysere i detaljer forskellene mellem den indenlandske model for professionel hjem.

Motiver overgangen fra simple jern til dampgeneratoren med jern

  • De beskæftiger sig med komplekse, dårligt gøres til genstand for de sædvanlige strygning ting. For eksempel tøj lavet af tynde stof af naturlig eller acetat, med stivet ting, produkter af naturlige hør og bomuld.
  • De er en størrelsesorden mere produktive og i stand til at spare op til 200% af din tid brugt strygning.
  • De er uundværlige, hvis du har en stor familie, der kræver regelmæssig vask og strygning. Og alle de "charme" af denne fascinerende lektion du fortælle maling enhver værtinde, hæve jern over et bjerg af linned og håndklæder

  • Virkningen af dampgeneratoren blive misundte selv de dyreste jern. Den store markedsandel for damp - dette er en stor tilføjelse til de mekaniske og termiske virkninger, der udøves af jern. Dampen trænger dybt gennem fibrene i stoffet, proparivaya og blødgørende dem. Som et resultat, de ting grundigt og hurtigt otglazhivaetsya.
  • Dampgeneratorer kan bruges til dampning i en lodret position - fra kjoler og dragter på rack til gardiner, gardiner og forhæng.
  • Jern dampgenerator er ikke nødvendigt at gnide vrede genstridige folder på svært tilgængelige steder. Dermed hjælper det par. Derfor behøver tøjet ikke ud blanke skjolder strygesål og ikke lider under de metalbeslag.

Med de fordele klart. Lad os nu se nærmere dampgeneratorer

De er opdelt i to grupper: husholdnings- og professionel brug (professionelle dampgeneratorer til hjemmet er ofte stadig betegnes som semi-professionelle).

Uanset hvilken type, der består af tre dele:

- af dampgeneratoren;

- forbindelsesslange;

- jern.

Den væsentligste forskel mellem den professionelle dampgenerator til huset (og en tydelig fordel) af husstanden er at have rummelig metal kedel (dampkedel). Det er der straks fyldes med vand og opvarmes til en damptilstand, føres derefter gennem slangen til jern. I private hjem dampgeneratorvandet hældes i en plastbeholder, hvorfra leveres som fordampningen i kedlen. Følgelig kedler i dampgeneratorer til husholdningsbrug volumen betydeligt ringere professionel.

Jo mindre kedel, jo lavere damp dannet i den. Husholdningernes dampgeneratorer giver en kraftig damp jet - den såkaldte funktion "damp". Men det er kort, og der er en pause indtil næste er klar til at "ration". Professionelle dampgeneratorer skyldes en rummelig kedel, i stand til at flyde uden afbrydelse i lang tid.

Husstand dampgeneratorer

Fordelene ved de indenlandske dampgeneratorer omfatter lille størrelse, vægt, hurtig klar til brug (varme i et minut eller to, til syv til ti om professionelle).

Denne type af dampgeneratoren er perfekt til de brugere, der sjældent Pat og ikke for længe.

Professionelle dampgeneratorer

Først kan vi konstatere, at en "professionel" vi ikke betyde en kraftig industriel dampgenerator, som bruges på steder med en virkelig intens belastning (strygning butik, sy værksted, hotel, vaskeri, renseri, etc.)

Vi taler om professionelle dampgeneratorer, så at sige, hjemmet destination. Med andre ord, en kompakt og brugervenlig versioner af industrielle dampkedler.

Hvad skal man kigge efter, når de vælger en professionel jern med dampgenerator:

Volumenet af kedlen

Hvad han rummelighed, jo længere vil fungere uden optankning. Men denne egenskab har en anden side - i en stor kedel vand vil blive opvarmet i længere tid. Derfor er den bedste til brug i hjemmet er en kedel og en halv liter. Det er nok for uafbrudt (som ikke kræver vand topping) arbejde for omkring en time. I denne periode vil du have tid til damp en meget imponerende række ting.

materiale

I sine masse professionelle dampgeneratorer de er lavet af stål, og sålerne på jern - aluminiumslegering. Med en gunstig effekt på styrke og parathed på grund af de omskiftelser i hverdagen.

ekstra funktioner

Dampen er i stand til ikke blot at udjævne ting. Mere rengøre og desinficere. Derfor blandt de professionelle dampgeneratorer opfylder mange modeller, som via en universel konnektor kan forbindes serielt og jern og andre nyttige enhed - mobil damper.

Ud over den faglige dampgenerator opfordre dig også til at købe en særlig strygebræt stativ. Dampgeneratorer som apparatet er noget besværlig, kræver en mere robust og tilpasses til de særlige forhold i sin arbejdsflade. Men producenter tilbyder ofte yderligere rabatter, når de køber disse kits ad gangen.

Visuel forskel mellem de indenlandske og professionelle dampgeneratorer i aktion demonstreret i denne video på eksemplet med dampgeneratorer MIE Stiro PRO 100 og BoschSensixxTDS4581:

https://www.youtube.com/watch?v=FRuqNdQ-0Xg

Direkte på producenterne

Husholdningernes dampgeneratorer producerer næsten alle kendte mærker "home" apparater: Philips, Tefal, Bosch. Du kan vælge fra en omfattende og med hensyn til features og design, og pris.

Professionelle dampgeneratorer er et højt specialiseret område, med selskaber, måske ikke så velkendt for massen køber, men den højt respekterede blandt eksperter. For eksempel italiensk og Lelit MIE, som hver har en tilstrækkelig alsidig model rækkevidde.

I tabellen nedenfor har vi samlet en rangordning af dampgeneratorer med jern repræsenteret på hjemmemarkedet.

model

typen

pris

ekstra funktioner

TEFAL GV4630

Husstand (uden kedel)

7 730rub.

vandsprøjte funktion.

bosch TDS4581

Apparatet (Boiler)

17 350 rubler.

Eco-funktionen.

TEFAL GV7760

Apparatet (Boiler)

21 620 rubler.

Easycord system.

Opbevaringsrum til slange og ledning.

TEFAL GV8976E0

Apparatet (Boiler)

31180 rubler.

antiscale.

Automatisk ledningsoprul.

Philips GC 9650

Apparatet (Boiler)

35990 rubler.

Eneste T-ionicGlide.

Philips GC 9620/20

Apparatet (Boiler)

28843 rubler.

Non-Stop-tilstand (mulighed efterfyldning under strygning).

MIE Stiro 1100

Professional (semi)

24 650 rubler.

Konstant damptryk.

MIE Stiro PRO 100

professionel

31 200 rubler.

Konstant damptryk. Plug-in tilslutningssystem *

* Mulighed for at forbinde damper. Nærmere oplysninger om denne funktion kan findes på varekortet.

For at opsummere resultaterne af vores lille undersøgelse

Som du kan se, omkostninger til visse modeller af indenlandske dampgeneratorer er ganske sammenlignelig med prisen for handel. Det er det valg af "omkostninger" er ikke det vigtigste kriterium. Forestil skalaen.

På den ene side - argumenterne:

- lethed;

- mobilitet;

- høj funktionalitet;

- futuristisk design, hi-tech, avanceret teknologi.

På den anden:

- operabilitet;

- pålidelighed;

otglazhivaniya maksimal hastighed;

- vintage stil, gamle stil og primitive, naturlige materialer.

Og det mest vigtige og værdifulde - din egen tid brugt på husarbejde

Med ordene fra en klassiker, "personligt alle bør være fint." Og hvis teknikken er med til at se elegant, helt ny og ubesværet - er det ikke det værd?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.