HjemlighedVærktøj og udstyr

Rør til varmekabel selvregulerende: oversigt, typer, egenskaber og anmeldelser montering

For at forhindre svigt af rørledningerne i regioner med kolde vintre, lagde kabel til opvarmning. Sådanne systemer arbejder justeres afhængigt af eksterne temperaturer, hvilket sikrer opretholdelse af normal vandstrøm gennem rørene. De er placeret under jorden, for eksempel i tilfælde af vand- og kloaksystemer.

De vigtigste typer af varmekabler

Som hovedbestanddelen af ethvert kabelsystem til opvarmning pipe varmekabel handlinger, der kan falde ind i en af to varianter: en resistiv opvarmning og selvregulerende kabel. I det første tilfælde er der tale om produkter, der har lavere omkostninger og er enkel. På grund af dette, kan de anvendes i husstanden i regenereringssystemet af gulvvarme og opvarmning lille rør diameter, kan sidstnævnte parameter ikke overstiger værdien af 40 mm.

Hvis vi betragter selvregulerende varmekabel, er det oftest brugt til varmerør og beholdere, hvis diameter overstiger 40 mm. Det kunne også omfatte eksterne elektriske paneler, tagrender og tag. Som de unikke egenskaber besiddes af den selvregulerende kabel, er muligheden for opvarmes eller afkøles i overensstemmelse med temperaturændringer i brug temperaturfølere og elektroniske styringer er det ikke nødvendigt.

Oversigt over de vigtigste funktioner

for varmerør selvregulerende kabel har en ledende basis matrix, der har form som kontinuerte polymer medlem på grundlag af kulstof. Ledende egenskaber ændres afhængig af temperatur, når temperaturen kryber ned. Navnlig den kortfristede del forøges, spredes varme magt bliver mere intens. Når temperaturen stiger, den proces sker i omvendt rækkefølge.

Overvejer kabel kredsløb kan skelne de grundlæggende elementer, herunder:

  • parallelle ledere;
  • termostatkappen;
  • fletning af metal.

Lederne er fremstillet af kobbertråde, i en stor mængde, som sikrer konstant spænding langs hele længden af kablet. Termostatisk kuvert isolerer og beskytter produktet mod fugt og slid. Metal flettet skjolde, grunde og beskytter lederne og matricen mod mekanisk beskadigelse. Selvregulerende kabler har mange fordele i forhold resistiv.

Anmeldelser af enkelhed og omkostningseffektivitet

At vælge et kabel til selvregulerende varmerør, forbrugerne siger, at ved sænkning af ydre produktets temperatur reducerer varmeafgivelsen, er det muligt at reducere energiforbruget og eliminere brugen af temperaturfølere. Blandt andet termostater heller ikke behov for at installere, fordi kablet kan tilsluttes direkte til lysnettet. Sommetider købere understrege, at selvregulerende kabel er mere imponerende pris sammenlignet med resistive modparter, men brugen af den første berettigede, fordi omkostningerne ved operationen reduceres. Hvis røret er fri for vand eller is, kablet gør det muligt at udelukke brugen af glasur og reducerer strømforbruget i halve.

Anmeldelser af fordele

Kabel til selvregulerende varmerør, efter kundernes mening, har mange fordele, er det nødvendigt at skelne mellem dem:

  • høj modstandsdygtighed over for spændingsbølger;
  • evnen til selvregulering;
  • mulighed for at skære kablet i stykker med ønsket længde.

Værd at bemærke er også det faktum, at modstanden kablerne tyder behovet for ensartethed af miljøet over hele længden, er det vanskeligt at sikre i praksis. Dette bidrager ofte til overophedning af produktet og produktionen af hele systemet svigter. Mens varmekabel er selvregulerende rør er i stand til at reducere temperaturen i zonerne med en lavere kølepladetemperatur i andre dele forbliver således uændrede. Sådanne kabler ikke brænder, når spændingen, der giver mulighed for at bruge dem i en længere periode.

Forbrugerne siger, at det er muligt at udføre et overlap, der kræves til opvarmning afspærring og reguleringsudstyr. Sammenlignet med den modstand kabler forbrugerne siger, at selvregulerende kan skæres, mens førstnævnte har en fast længde. Men denne parameter når maksimum på 150 m.

kabelsamling Intern

Varmekablet er selvregulerende varmerørene kan installeres på to måder, hvoraf den ene involverer en intern placering. Denne fremgangsmåde anvendes, når rørdiameteren som ikke overstiger 50 mm. Samtidig vil der ikke være adgang til røret, som henviser til de fungerende rørledninger underjordiske. I dette tilfælde skal kablet skubbes ind i røret, skal dens længde være lig med længden af røret.

Inland Installation ekspertrådgivning

Selvregulerende varmekabel til rørledninger, installation af hvilken kan udføres på den indre montering teknologi, at være udgang til tilslutning til en stikkontakt ved hjælp af en speciel kobling. Denne teknologi er ikke anvendelig, hvor rørledningen bærer drikkevand.

Funktioner udvendig montage

Med sådan installation kablet skal fastgøres på røret overflade. Længden kan være lig med længden af røret eller være lidt mere, alle vil afhænge af den måde, hvorpå kablet er lagt. Når der anvendes en lineær fremgangsmåde til stabling, skal længden af kablet og røret være lige. Denne teknologi er relevant for et rør med lille diameter. Hvis denne indstilling er imponerende, er det tilladt at lægge et andet kabel, placere den på den anden side. Vi må indrømme, at den anden metode er mere effektiv.

Varmekablet er selvregulerende varmerør kan lægges ved en spiral, hvor kabellængden er længere end længden af røret. Stacking føres rundt i en spiral. Denne metode anvendes til medieledninger eller imponerende diameter.

Funktioner montering

I de to ovennævnte tilfælde er kabel fastgørelse den udføres under anvendelse af en aluminium tape. Når stablet selvregulerende varmekabel til rør, vil prisen på hvilken nævnes i artiklen, er det vigtigt at sikre en jævn varmefordeling. For at gøre dette, efter fastsættelse af kablet har brug for dig til at vikle aluminium rør tape. For at reducere varmetab og garanterer større effektivitet af systemet er nødvendigt at bruge varme materiale.

udgifter til

Det er vigtigt at vælge kablet er ikke kun producenten, men til en pris. For eksempel vil et selvregulerende kabel til varmerør Freezstop koste 1000 rubler., Og længden af en sektion kan variere fra 1 til 20 m, mens længden af monteringselementet ledning er 3 m. Den maksimalt mulige driftstemperatur er 65 ° C, medens montering minimumstemperatur er -15 ° C.

konklusion

Varmekablet er selvregulerende varmerør, hvis pris er blevet nævnt ovenfor, er brug i de områder, hvor systemet var placeret forkert, eksempelvis er forsænket utilstrækkeligt. Undertiden dette kræver opvarmning i rørsystemer, der ikke var godt isolerede, har åbne dele og forbindelser, intern og ekstern afløb. Det er bedst at vælge et selvregulerende varmekabel til varmerør, hvis pris ville være højere end den resistive, men arbejdet vil være mere effektiv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.