Kunst og underholdningFilm

Meister Eamon Targaryen fra "Game of Thrones"

I flere år, tv-serien "Game of Thrones" fortsætter med at være en af lederne på skærmene. Blandt mange af hovedpersonerne med deres kamp om tronen, eller forsøg på at tage hævn over fjender af hans ydmyghed skiller sig ud Maester Eamon.

Den korte historie "Game of Thrones"

"Game of Thrones" er fjernet baseret på bogen af den episke George RR Martins "A Song of Ice and Fire." På den fiktive kontinent Westeros efter død kong Robert udspillet krig om magten. I mellemtiden, for en kæmpe isvæg i nord, bygget mange århundreder siden, og efterhånden vækket onde samler kraft. Når folk var i stand til at stoppe denne onde, men i forventning om hans tilbagevenden, på væggene skaber en forsvarssystem centreret på Black Slot. Det beboede soldaterne i Nattevagten, der er designet til at beskytte mennesker mod de mørke kræfter af muren og ikke at blande sig i politik. Men i årenes løb, fast punkt mindre, og det afgørende slag mellem de levende og de døde nærmer sig.

Oprindelse og barndom Amon Targaryen

En af beboerne i Black Castle er Maester Eamon. I begyndelsen af den episke han er meget gammel og blind, men det forhindrer ikke ham til at udføre sit hverv at behandle og overvåge sentinel krager (porto fugle). Kun få af indbyggerne i slottet ved, at skaldet rynket gammel mand er en efterkommer af den ædleste af den adelige familie af Westeros og kunne engang blive konge.

Fødested Maester Targaryen familie, som i mange år blev regeret Westeros, fanger det med drager. Som det tredje barn af den fjerde søn af den nuværende konge, unge Eamon havde ingen udsigter til at tage en gang tronen. Kronet Hans bedstefar, mærke den fyr ekstraordinær intelligens, imod ønskerne fra hendes søn sendt til at studere på Amon Meister (forskere, der har taget et løfte om cølibat, der fungerede som deres viden adelige).

Da drengen var nitten, bragte han de relevante løfter og blev Meister.

Meister Eamon Targaryen

At blive Meister Eamon dømt til livslang tjeneste til befolkningen i lavere oprindelse. Men han forblev den ætling af den kongelige familie og som hans slægtninge blev dræbt, Amon blev tættere på tronen.

Pludselig alle blev konge Amon far. Meister Eamon fik en chance for at komme ind i Lille Råd, som forsvandt alle de vitale spørgsmål i landet. Desværre fik Amon ikke stræbe efter magt og besluttede at trække sig tilbage fra retten til slottet til sin bror Deyronu, hvor han tjente et sted Maester.

Efter faderens død og storebror syntes Eamon tronprætendent af Westeros. Fristelsen til at blive konge var stor, men Eamon modstå, at abdicere til fordel for sin lillebror.

For at sætte en stopper én gang for alle, gik han til at tjene i den sorte Slot, hvor mange år flittigt tjente Meister.

Men senere, hans nevø kidnappede datter af en af de adelige familier i nord - Starks - og misbrugte hende. Brothers piger, hendes kæreste og andre utilfredse bord Targaryen gjorde oprør og ødelagde hele Amon familien. I lever adskilt fra ham, var der kun gift med sin nevø med to børn, som var flygtet Westeros. På dette tidspunkt, igen Maester Eamon været fristet til at gøre krav på tronen, eller at hævne pårørende, men han overvandt det.

Sidste år og død Meister

Efter udryddelsen af Targaryen dynasti besteg tronen Baratheon. På trods af at Eamon blev Targaryen og en trussel mod den herskende dynasti, opmærksomme på hans gode opførsel, han ikke røre, og han levede stille og roligt i den Sorte Slot.

Men efter død kong Robert Baratheon adelige igen begyndte en krig om magten. På det tidspunkt, Eamon var meget gammel og har ikke dykket ind i politik. Så meget desto mere til væggene begyndte at vågne op til det onde, og Eamon vidste det som nogen.

Lidt før udbruddet af borgerkrigen i Black Slot dukkede Dzhon Snou, som faktisk viste sig at være en uægte nevø Eamon (det er uvist, om denne Maester han vidste). At se en ung mand i en smart og anstændig mand, Meister forsøgte at hjælpe ham. John blev senere Lord Commander af slottet.

I mellemtiden, slottet er en af de hyklere til tronen med hæren. Sammen med det der kommer en rød præstinde den brændende guddom. Denne kvinde var overbevist i den utrolige magt af den kongelige familie blod. Særligt effektivt middel til at nå deres mål præstinde kære menneskeofringer. For at spare ganske affældig og blændet af Eamon lidet misundelsesværdig skæbne, John, sammen med sine trofaste venner sende Maester syd. Men på den måde den gamle mand fanget en kold og døde.

Før sin død, Eamon lært om Dragon Reborn hans grandniece Deyneris. Han ønskede at gå til hende, men døde før.

Meister Eamon Skuespiller Piter Von

På skærmen billedet af Amon legemliggjort af den britiske skuespiller Piter Von. Det er bemærkelsesværdigt, at på tidspunktet for deltagelse i tv-serien Peter virkelig blind.

Fødestedet for den store Maester i april 1923. På skærmen optrådte han for første gang i tre og tredive år i tv-serien Fortællinger fra Soho. Efter at han ofte optrådte i små roller i film. Oftest voldsramte han rollen som politi, samt sovjetiske spioner. Peter blev gift to gange.

I sagaen "A Song of Ice and Fire", den fjerde bog var den sidste til helten kendt som Maester Eamon. "Game of Thrones" bit "forlænget levetid" karakter - Grand Maester var ikke enden på den femte sæson. Hertil kommer, at showet Amon død indtraf i Black Castle of alderdom. Desværre fans i serien denne helten betalt meget mindre tid end i bogen, men stadig det viste, hvor beundringsværdigt karakter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.