Kunst og underholdningFilm

Sådan knock out penge fra oligarkerne?

"Venner i problemer, vil ikke smide" - det er det vigtigste budskab i maleriet "Elusive", instrueret af Artem Aksenenko. Styret af et langt venskab, de fire unge mænd komme til livs med den almægtige oligark, som arrangerede ulykken. Det blev en uvidende deltager Anastasia, en ven af hovedpersonen i filmen.

Jeg kunne godt lide filmen. Indtil evalueringen er meget anderledes, men sikker "gode" historier om skaberne af de undvigende venner fortjener. De væsentligste fordele ved tape fremhæve smukke billede og historie. Moskva skydning glæde smukke planer i rammen af efteråret som de historiske monumenter og moderne arkitektur. Virkemåden af operatøren er noget der ligner præsentationen af materialet i musikvideoer amerikanske rap kunstnere. Som for plottet, det er virkelig ikke slemt: Der er ingen standard instruktør frimærker, malplacerede patos eller besværlige og unødvendige scener. Imidlertid slutter denne sammensatte værdighed tape. I det er mange forenklinger og antagelser. Publikum spørgsmål opstår på grund af den mærkværdige af, hvad der sker på skærmen. Hvorfor tvinger oligarkerne til at betale for behandling af en ven, hvis penetrationen i sin lejlighed venner bruger en masse penge og dyrt udstyr er brugt? Kunne vi ikke hjælpe Nastya dig selv? Svarene på disse spørgsmål endnu hverken jeg eller instruktøren.

Ved udgangen, filmskaberne komplet historie og efterlade grundlaget for at videreføre, som ikke kun annonceret, men skuddet (umiddelbart efter afslutningen af den oprindelige bånd "Elusive", som kan ses på http://www.ivi.ru/watch/ 127.041 / beskrivelse). Sandsynligvis, udviklerne forventer at skabe et billede af de unge i franchisen, som "Hungry spil" eller "The Maze Runner". Tilhængere film matche, men den russiske svarer til at miste budget størrelse og sans for detaljer. Skuespillere, instruktører, forfattere og hele besætningen undvigende adventure venner har mulighed for at gennemgå den tilgang til arbejde og give bedre resultater.

Skal jeg se filmen? Ja, hvis du ønsker at evaluere produktet af moderne russisk biograf, lavet med et øje på de bedste amerikanske prøver. Kan du lide det billede? Måske. Men kun hvis du ikke kommer til at lede efter fejl og fejl, og bare fordybe dig i de dynamiske eventyr af unge Moskovitter, trådte i kamp med "onde" i ansigtet af oligark.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.