SundhedPræparater

Corn silke. Brugen af og kontraindikationer

Den allestedsnærværende majs, dens dyrkning, brug i madlavning og folkemedicin beviser sin fulde alsidighed. Til behandling anvendes i næsten alle dele af planten. Denne korn, mel og bjælker med kolber, kaldet majs silke.

Denne græs har et stort antal af nødvendige for normal funktion af det menneskelige legeme nyttige mineraler, kulhydrater og vitaminer. Alkaloider, vitamin C, A, E, B og F-grupper, caroten, harpikser og essentielle olier og fede komplement liste af nyttige stoffer. Det er på grund af deres indhold giver en unik medicinske værdi af denne plante.

Majssilke er lange fibre stikker ud af toppen af øret. De er de mest værdifulde og mest almindeligt anvendt i medicin stykker af majs. Af dem gøre te og tinkturer. Corn silke bør indtages inden for et år efter høst, fordi de fleste af de næringsstoffer til næste afgrøde er ødelagt.

Hvis du har besluttet at høste majs silke, er den bedste periode til høst er den ene, når øret bliver gylden-voks modenhed. Stigmatisering kan også købes på apoteker i din by. Når du køber være sikker på at tage et øjeblik af opmærksomhed og spørge holdbarhed.

Fremragende kilde til selen er også majs silke. Deres anvendelse er med til at udjævne den negative effekt af fede, stegte fødevarer og alkohol på den menneskelige krop. Desuden har de også inhiberer processer i tarmen, der er ansvarlige for fermentering og forrådnelse. Enterocolitis bouillon omfatter patientens kost, og opsvinget vil være meget hurtigere.

Corn silke lang tids brug at hjælpe med at opløse og fjerne nyresten. De er også kraftigt til at tage i sygdomme som hepatitis, cholecystitis. Terapi i 1 måned vil give dig en stor følelse og normalisering af funktionen af nyrer og lever. Men for at stole på traditionel medicin uden at konsultere en læge bør ikke være. Det anbefales stærkt at blive testet og få lægelig rådgivning, før du tager selv sådanne harmløse midler som majs silke. Dens anvendelse vil hjælpe med fjernelsen af overskydende væske fra kroppen, især hvis processen associeret med forringet nyrefunktion eller hjerte.

Anvendelse infusioner og afkog af majs støvfang systematisk elimineret og sværhedsgraden af leveren smerter, får patienterne slippe af kvalme og opkastning reflekser. Det er bemærkelsesværdigt, at efter behandlingen, hvilket tager tid for omkring en måned, effekten varer i temmelig lang tid. Støvfang kan bruges som et mildt beroligende.

Selvom majs ikke kan kaldes et produkt af kost, bør det bemærkes, at majs silke ikke tæller. De bidrager til at reducere appetitten, balancere blodsukkeret og reducere behovet for brug af slik. Overvej den positive aspekter majs kost:

  1. giver næsten helt at opgive søde;
  2. på grund af deres egenskaber bringer unødvendig væske, og derfor forsvinder hævelse og cellulite;
  3. Det er en rig kilde til vitamin B og P.

Lad os se på den ene side af stof kaldet majs silke. Kontraindikationer for anvendelse deraf på grund af følgende årsager:

  1. Hyppig fjernelse af væske fra kroppen kan fremkalde blærebetændelse;
  2. At udsende ønskede hjerte og Mg (og det er nødvendigt at efterfylde asparkamom Pananginum);

Dette bør tages i betragtning, og være sikker på at rådføre sig med din læge inden behandling, fordi de har kontraindikationer og majs silke. De er i hvert fald ikke anvendes til mennesker med højt blodpropper, eller dem, der lider af nedsat appetit.

For at forberede infusion af helbredelse, vi har brug for majs silke - 100 gr.i 500 ml vand. Kogende zaparivat støvfang indhylle håndklæde giver bryg timer 2. Derefter filter og det bruges før hvert måltid halv kop fødevarer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.