TravelingRejsetips

Den bedste underholdning i Minsk for barnet

Søg spændende underholdning for barnet til weekenden er ofte en udfordring for forældrene. Selvfølgelig, et besøg på afsnittene og forskellige kredse af selvudvikling er et kritisk punkt i at uddanne den yngre generation. Men sådan begejstring ganske snart blevet hverdagskost for børn. Lad os se på den tilgængelige underholdning i Minsk for barnet, der er i stand til at sprede fritid.

Forlystelser og seværdigheder

Sommer i Gorky Park driver et kæmpe pariserhjul, hvis højde er så meget som 54 meter. Besøger en forlystelsespark i Minsk, bør forældre absolut være opmærksom på det. Da ridning denne tur gør børn ægte glæde.

I umiddelbar nærhed af pariserhjul er rutschebaner, moderne kredsløb og en hel masse karruseller. Du kan også hoppe på trampolin og vise deres nøjagtighed, når der optages på en skydebane.

En anden berømt pariserhjul, 27,5 meter høj, beliggende i Chelyuskintsev park. I nærheden er også mange attraktioner er koncentreret. Sagde en børns forlystelsespark (Minsk) indeholder et dansegulv for børn og deres forældre. Der er sport områder. I nærheden ligger Børnenes Jernbane.

Med udbruddet af sommer attraktioner er også åbne i "drømmeland" kompleks i parken 50-året for oktober Park og 900-året for Minsk.

klatrevæg

Leder underholdning i Minsk for barnet forældre bør være opmærksomme på by- klatrevæg "trapez". Den er udstyret med alt hvad du behøver for at organisere en uforglemmelig eventyr for energiske børn.

Klatring i den nuværende komplekse er tilgængelig for børn fra 5 år. Giver en platform for uddannelse her ekstrem beskæftigelse af mennesker med forskellige niveauer af fitness. Instruktørerne er i stand til at organisere en klatrevæg som individuelle lektioner og interaktiv gruppe motion for børn og voksne.

Zoo, akvarium og delfinarium

Underholdning for børn i Minsk stopper ikke besøger blotte morskab. Den perfekte løsning til fritid i weekenden ser en kampagne i den lokale zoo, som præsenteres for publikum på mere end 400 arter af dyr. Her kan du se de største rovdyr af planeten, besøg terrariet med slanger og padder, gå gennem "hobbyflokke". I sommeren tid for børn udendørs legeplads. På den zoologiske have betjent ridning klubber, hvor du kan ride en hest.

En anden god idé - et besøg på delfinarium "Nemo". På det lokale vand scene give deres præsentation søløver og sæler, samt fire delfiner. Under en billet til delfinen, i slutningen af showet forældrene med børnetilskud fra gratis adgang til zoologisk have.

Spændende børneunderholdning kan organiseres i Minsk ved at besøge byen akvarium. Her kan besøgende viser indbyggerne i havene og oceanerne, som er i det naturlige miljø. Den store akvarium kan du se aggressiv hajer og piratfisk, farverige klovnfisk, muræner og skildpadder og andre dyr.

videnskab show

Fortsætter med den bedste underholdning i Minsk for barnet, skal det bemærkes, videnskab show "opener", som er organiseret i form af ferien. Den lokale "lab" arbejde kompetente animatorer, der viser børn videnskabelige eksperimenter. Alle handlingen foregår i spillet, en interaktiv formular.

Her kan børn har lært at det samme gør is hjælp af flydende kvælstof til at oprette en candyfloss, forårsage kunstig sne, gøre enorme sæbebobler osv Mange "eksperimenter" udført i form af konkurrencer. Ved afslutningen af hvert forsøg publikum til at afsløre hemmeligheder magi.

cirkus

Leder underholdning i Minsk er ikke nødvendigt at afskedige den gode gamle cirkus. Selv hvis barnet gentagne gange har været her, har det synspunkt ikke skuffe, fordi cirkus programmet opdateres løbende. Børn forventer sjove klovne, dresserede dyr, akrobatiske forestillinger og meget mere. Uanset hvad det var, at gå i cirkus i weekenden ser en af de bedste løsninger til fritidsaktiviteter, fordi et besøg på dette sted garanterer en masse positive følelser.

planetarium

Minsk er den eneste planetarium i landet, der er åben for besøgende. Her vil børn og deres forældre har mulighed for at se stjernehimlen, nyde udsigten over fascinerende, informative film, der fortæller os om universet.

Observatoriet er placeret i nærheden. Med god, skyfri vejr på dette sted kan man se i detaljer himmellegemerne. Alle spørgsmål vil gerne mødes arbejdere planetarium.

Park aktiv hvile

Et besøg i forlystelsesparken kaldet "0,67" ser en ideel løsning, når du skal organisere aktiv underholdning for børn i Minsk. Besøgende på de komplekse funktioner:

  • laser tag;
  • paintball;
  • kostume konkurrence;
  • interaktive quests;
  • ned ad bakke på en ophængt reb;
  • armbrøst skydning og bueskydning;
  • hest buggies og quad bikes;
  • overvinde labyrinten.

Som konklusion

I det foreliggende materiale, har vi undersøgt kun få muligheder for tilrettelæggelsen af spændende fritid i Minsk i weekenden. Selvfølgelig, i byen er der stadig mange steder, hvor du kan gå med dit barn. Men disse løsninger virker optimalt, fordi aldrig skuffe børnene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.