FormationHistorie

Harold Lloyd: biografi og foto

Lloyd Harold Clayton kendt for verden som en amerikansk komiker og filminstruktør af stumfilm. Han medvirkede i en utrolig række film og ramte sit atelier publikum spil.

Harold Lloyd: biografi, billeder af forskellige perioder af livet

Clayton blev født i 1893, April 20 - fødselsdag af Great Dictator, grundlæggeren af fascismen af Adolf Hitler. Fødestedet for skuespilleren er Burcharde by, som er beliggende i den amerikanske stat Nebraska. Hans forfædre engang udvandrede fra Wales til USA. Drengens familie kunne næsten ikke få enderne mødes, hans far - Dzheyms Lloyd - var en fotograf. Drengen blev overladt til sig selv, og da han var 10 år gammel, blev han bekendt med den trup af rejser musikere og begyndte at optræde med dem på scenen. Men i lang tid, kunne han ikke holde fast og med 11 år begyndte at sælge slik og applets i teatret.

De første skridt i teatret

Det var i den periode af deltidsarbejde, Harold Lloyd Clayton stærke inspirationer af teatralske kunst og et år senere, takket være dens enestående kunstneriske evner, fik sin scenedebut som en birolle. Det var en "single-coil" komedie varighed på 10-12 minutter. Efter at han nitten unge mænd flyttede til Californien (San Diego), etablerede han et forhold til filmproduktionsselskab Tomasa Edisona og begyndte at dukke op i små roller. Der mødte han med instruktøren Hal Rouchchem at efter etablerede sit eget studie, tog han Lloyd til hende. Men da Lloyd modtog en arv, sammen grundlagde studiet "Rouchch-Lloyd." Handler i filmene af Hal, Harold Lloyd gjort store fremskridt, og snart blev en af de mest succesfulde komikere i det andet årti af det tyvende århundrede. Hans handler uddannelse Harry fik Denverskoy School of Dramatic Arts, samt handler klasser i San Diego.

Film og personlige liv

Hans partner i filmen var Bebe Daniels. Hun medvirkede i biroller, og spillede ud romance mellem dem. Offentlig denne elskende par blev kendt som "dreng" og "pige." I 1919 Beebe slog op med Lloyd, fordi hun ønskede at prøve dig selv i dramatiske film. Uden at tænke, Harold Lloyd fundet en afløser i skikkelse af Mildred Davis. Da han først så hende, jeg troede, hun lignede en ægte fransk dukke, kun meget store.

rolle

I begyndelsen af sin karriere, den unge skuespiller måtte skære hans fulde navn til Harold Lloyd. Hans film var meget populære, og dermed det korte navn (uden Clayton) var nemmere at holde på hørelsen. Hans første tegn i filmen var "The Lonely Lukas." Lloyd selv indrømmede, at det er en efterligning af Chaplin, bare i modsætning til hans tøj og var ikke på det tidspunkt, men i dette tilfælde var det ikke for alt for stor, men snarere små og smalle, som også set meget morsomt. Snart udviklede han en anden karakter - "karakter med briller" Det, samt rollen som kunstner, opkaldt Harold. Denne karakter er meget vellidt af publikum, fordi det forårsager alle tilskuere som smil og sympati. Kort sagt, tandem Roach og Harold var i stand til at bevise, at det kan arbejde selvstændigt, og vække interesse tilskuere.

Lloyd Harold Clayton: film, interessante historier fra skyderiet

Siden 1921 Lloyd og Roach er ophørt med at skabe kortfilm, og Lloyd måtte rekonstrueres under en fuld meter. Først blandt dem var "En født sømand", som blev udgivet i slutningen af 1921. Det var "Bedstes børnebørn," den næste film. Dette billede kombinerer sofistikeret karakteristisk for udvikling og en komedie. Bestemt, mange eksperter stumfilm husket en episode fra filmen, skudt i 1923, "Endelig sikkert!". Harold Lloyd hænger her på pilene klokketårn, og langt under ham - på gaden. Denne ramme er en af de mest berømte i historien om biografen. Takket være denne film skuespiller var kendt som en rigtig stuntmand, og blev opfordret til at medvirke i film med farlige stunts. Nogle gange brød han og modtog flere skader og lemlæstelse. Tilbage i 1920, under skydning Haunted Spooks, når optagelserne ulykke med en bombe, mistede han sin tommel- og pegefinger på højre hånd. I fremtiden, for at dække dette handicap , bar han en speciel handske-protese.

frimureri

I 1925, Harold Lloyd sluttede sig til Hollywood frimurerloge, som blev opkaldt efter Aleksandra Gamiltona. Han flyttede hurtigt i frimureri og nåede graden af honorære generalinspektør. Over tid, hans karriere som skuespiller begyndte at falde. Han var involveret i mange velgørende projekter. Disse aktiviteter revet med af det hele, og det er mindre tid tilbage til en film. Hertil kommer, at han var selektiv om roller. Efter alt, blev sin position i frimurerloge virkelig ochven meget høj. Hans sidste film var maleriet "Crazy onsdag".

filmografi

Harold Lloyd begyndte handler i 1914. Den ældste film med hans deltagelse daterer sig tilbage til det i år. Det var et billede af Give og tage ( "Give og tage"). Nogle af filmene kan nu findes på DVD, andre er blevet bevaret i sin oprindelige form og er en stor værdi. Det siges, at de fleste af de bands med hans deltagelse han holdt i hans hus. Men i 1943 var der en brand i huset, og en masse af arkivalier brændt. Dette var primært kortfilm, fuld længde, men stadig i fremragende stand, og generation kan sætte pris på hans arbejde og for at forstå, hvad der var på toppen af biografen, Harold Lloyd.

Hans filmografi omfatter mere end 200 komedie film, blandt dem er både stille og lyd. Det sidste billede er taget i 1947. På trods af, at hans berømmelse som skuespiller ikke kunne overskygge den store Chaplin, Lloyd dog medvirkede i langt større antal film, der har tjent ham mere end $ 15 millioner. Selvfølgelig er alle film ikke er angivet, men her er nogle af dem: Bare Nødder (1915), Luke, Crystal Gazer (1916), over hegnet (1917), Tilbage til Woods (1918), Betal dine Dues (1919), Hans Royal listighed (1920), nu eller aldrig (1921), Sikkerhed Sidste! (2013), The Freshman (1925), Velkommen Fare (1927), The håndlangere-Paw (1934), Mælkevejen (1938), The Sin of Harold (1947) og andre.

Hvert år siden 1917, han medvirkede i over 10 film. Og deres antal stiger hvert år. Den mest "produktive" var år 1918 og 1919, hvor antallet af billeder med hans deltagelse nåede 44. Det var en absolut rekord for hans vremni hver gang han optrådte før publikum i et helt nyt udseende, men alle de roller, det var utroligt morsom og venlig.

Næste Harold Lloyd filmindustri

Nogle af nutidens komikere betragtede sig tilhængere af Lloyd. Nogle vil gerne, uanset hvad var at gentage sine dristige stunts. For eksempel hans navnebror Kristofer Lloyd gentog den mest berømte trick med uret i filmen "Tilbage til fremtiden". Men i den berømte komedie "Dumb og dummere", "sød par" navn Lloyd og Harry. Tilsyneladende, at forfatteren skaber plottet inspireret af rollen som Harold Clayton. Det samme sandsynligvis skete med manuskriptforfatter af den animerede serie "Futurama". Der vil du møde helten Harold Zzoyda. I 1962 og 1963 filmselskabet Paramount har skabt montering film, der afsættes til kunsten at Harold Lloyd - "sjove side af livet" "The World of Comedy" og Disse billeder, der fortæller om dannelsen af den store komiker, blev filmfans taget til "Cheers".

Priser og udmærkelser

I de næsten 35 års aktivitet i verden af biografen Harold Lloyd blev han tildelt mange priser, blandt hvilke de mest betydningsfulde er den hæderspris "Oscar" (1952), som blev kaldt "en god borger og en mester i komedie." Komiker Harold Lloyd var sandsynligvis en af de mest zanamenityh komedie skuespillere i sin vremni. Mest populære han indrømmede, medmindre Charlie Chaplin. Det er dog mere sandsynligt, end den ene vises på skærmen, og er altid i de nye billeder. Efter alt, hans film var meget mere end chaplinovskih.

gravskrift

Harold Lloyd døde i foråret 1971. Diagnosen - prostatakræft. Han var 77 år gammel. Stor komiker blev begravet på kirkegården Forest Lawn ligger i Glendale (CA). På hans gravsten venstre indskrift - "Endelig sikkerhed" som titlen på en af hans film.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.