LovIndvandring

Sådan får russisk statsborgerskab

Besvarelse af spørgsmålet om, hvordan man får russisk statsborgerskab, fremhæve et par punkter. Anskaffe nationalitet i Den Russiske Føderation er muligt for voksne udlændinge, for statsløse, flygtninge (med en officiel bekræftelse af denne status), for den person, der indgav anmodningen om politisk asyl. Hver kategori af personer, skal passere nogle procedurer og foretage de nødvendige betingelser for erhvervelse af statsborgerskab. Krav fastsat af den føderale lov "om medborgerskab".

Sådan får russisk statsborgerskab til en udlænding

En borger i en fremmed stat i en alder af 18 er berettiget til at ansøge om russisk statsborgerskab under visse betingelser. Obligatorisk mundtlig og skriftlig kendskab til det russiske sprog, deres egne midler, der opnås ved lovlige midler, og før du får statsborgerskab i Rusland, skal en person have boet på dens område i mindst fem år uden afbrydelse i mere end 3 måneder i hvert år. Reduktion af længden af opholdet uden afbrydelse i det område af Den Russiske Føderation er mulig. Dette er tilladt, hvis personen er født på det område af Den Russiske Føderations eller tidligere havde hendes statsborgerskab omfatter handicappede børn, der er genstand for Den Russiske Føderation, eller bor tre år gift med en russisk statsborger. Hver af disse betingelser bidrager til erhvervelse af russisk statsborgerskab på kortere tid.

Sådan får russisk statsborgerskab til barnet

Barnet har ret til at få russisk statsborgerskab ved flere lejligheder. Begge forældre eller en af dem - en borger i Rusland. I dette tilfælde er det ligegyldigt stedet for fødsel. Hvis en af forældrene er statsborger i Den Russiske Føderation, og den anden - en udlænding, men barnet blev født i Rusland. Hvis barnet er i det område af Rusland, og hans forældre er ukendte, han har ret til at få russisk statsborgerskab efter seks måneder, hvis ingen af forældrene til barnet ikke annoncere sin eksistens og ikke erklære forældrenes rettigheder. Forældre kan nægte statsborgerskab i Den Russiske Føderation, men det kan ikke være en grund til ændringen af nationalitet af barnet. For at vælge, hvordan du modtage russisk statsborgerskab eller til at blive en borger i en anden stat, har barnet ret til efter at have nået 18 år.

For forældre, især borgere i Den Russiske Føderation til at udstede barnets statsborgerskab er en nødvendig procedure. Ellers vil det være umuligt at forlade det område af Den Russiske Føderation (for eksempel en tur ferie i udlandet). Også uden mangel på et mærke på statsborgerskab i et barn er problematisk at få en sygeforsikring politik eller bopæl registrering.

Yderligere tilfælde af erhvervelse af statsborgerskab i Den Russiske Føderation

Der kan være situationer, der kræver et svar på spørgsmålet om, hvordan man opnår russisk statsborgerskab i en bestemt rækkefølge. Det kan være fortjenstfulde service til det russiske folk i kunst eller sport, eller fremragende videnskabelige resultater og innovative løsninger, der har fordele for industrien, forbedre forsvaret evne Rusland. Få russisk statsborgerskab i en forenklet måde muligt for den person, der har i det område i Den Russiske Føderation uarbejdsdygtig forældre (mindst én) eller et barn, der har nået myndighedsalderen, der er statsborger i Den Russiske Føderation. De har ret til statsborgerskab i Den Russiske Føderation og personer, der bor i de områder, der tidligere var en del af Sovjetunionen, og nu ikke har statsborgerskab i et andet land. restaurering af nationalitet til personer, der tidligere havde det foregår på grundlag af indsendte ansøgning. Dette kræver en periode på tre år uafbrudt ophold i det område af Rusland.

Selv om den russiske regering er loyale over for de borgere, der ønsker at få russisk statsborgerskab, mærket loven og de tilfælde, hvor statsborgerskab er umuligt. Denne fremragende overbevisninger, åbne RF sikkerhedstrusler, mangel på midler, der modtages en legitim måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.