Nyheder og SamfundKultur

Prinsesse Keyt Middlton er gravid igen?

Medlemmer af den britiske kongefamilie har altid været i offentlighedens søgelys. Med fremkomsten af hendes unge Keyt Middlton det var endnu mere. Denne pige er på hans popularitet har overskygget ikke kun hendes kusine dronning Elizabeth og hendes mand prins William, men den legendariske Prinsesse Diana. I juli 2013 Kate fødte en smuk dreng, og nu i de oplysninger rummet begyndte at gå den snak om hendes næste graviditet. Da ingen officiel forklaring fra de mest Hertuginden af Cambridge, eller dens repræsentanter endnu ikke har, det er nogens gætte: Er det sandt eller ej, at Keyt Middlton er gravid igen.

Hvorfor sige, at Kate er gravid

De sparsomme oplysninger, kombineret med tvetydige hints, der ikke er kommenteret eller indhyllet levested, vokser en betydelig stilhed, altid genererer en bølge af rygter og spekulationer. Nogle gange er de ikke noget med virkeligheden at gøre, er ikke, men det sker, og så de er tæt på det ...

Det er stadig uvist, om Keyt Middlton er gravid igen. Tal om det gik i april i år, da de amerikanske medier offentliggjorde materialer, Garderobe Duchess har ændret sig markant. De bemærket en tendens til, at Kate igen begyndt at foretrække løstsiddende tøj. Selvfølgelig, i henhold til deres version, er det ikke noget, men det faktum, at hun er gravid igen, kan ikke betyde.

Det tilføjer benzin på bålet ved det faktum, at hverken Hertuginden eller hendes mand, eller de pårørende ikke kommentere på udseendet af disse rygter. Kun tæt på Buckingham Palace kilder har fortalt, at det er noget mere end fantasier om journalister.

Og hvorfor ikke? Er det muligt, at Keyt Middlton er gravid igen?

For at være fair: at hertuginden igen og igen "gøre" gravid, er en del af skylden selv og sin mand. De har gentagne gange sagt offentligt og i forskellige interviews, at George ikke vil stoppe og ønsker at have så mange børn som muligt.

Så han drømmer om William datter, fordi der i deres gamle piger er meget lavere end for drenge. Derfor, ifølge ham, ville det være rart at fortynde denne "mand" rige (eller rettere, Riget). Kate ønsker også en anden pige, derudover være rart og ikke én. Efter alt, blev hun født i en stor familie (Kate har en søster og en bror), og mener derfor, at et barn ikke er nok.

Det er de programmer og give jorden en række medier til at tro, at Keyt Middlton er gravid igen. Men hvordan tingene virkelig er?

Det aktive liv Kate og William

Mens "Prinsesse Keyt Middlton er gravid igen," hun i selskab med sin kone og lille søn George sommetider rejser rundt i verden.

I marts i år, familien besøgte (men uden den lille prins) i Maldiverne på ferie. Den yngste medlem af familien forblev i England under konstant opsyn af den sygeplejerske, som i øvrigt, tog for nylig.

I næste måned er det allerede i fuld familie gik til sejladsen den tidligere britiske koloni (New Zealand og Australien). Kate og William alt godt taget, de deltog i forskellige officielle receptioner, besøgte Sydneys berømte opera. I lufthavnen i byen hertuginden ankom i en tætsiddende kjole hendes figur-sagen gul. Snittet af denne beklædningsgenstand fremhæver nogen tal mangler, men Kate bare perfekt. Så at sige, at Keyt Middlton er gravid for anden gang, er det ikke nødvendigt (medmindre det er meget kort sigt).

Kate er kendt for sine aktivitet og lederevner. Denne pige har vist og bevist i New Zealand under fregatterne. Hun og William besluttet at forene de racing yachts, og på forskellige skibe. Som et resultat, prinsessen gik rundt hendes mand, og med ganske imponerende margen.

Det var måske beregnet til at vinde (prinsen gav sin kone "off"), eller måske var det virkelig en demonstration af sund konkurrence, og bevis for, at forholdet mellem parret bygget på paritet, gensidig respekt og anerkendelse af de særlige fordele ved hver. Selvom den kraft var oprindeligt "ikke lige": trods alt, Kate er stadig i de år på universitetet er en hel del tid afsat til sejlsport.

Kate, William og George

Mens alle gætter, Keyt Middlton gravid med sit andet barn eller ej, hendes førstefødte allerede aktivt går ud og rører alle de andre med deres udseende og adfærd.

HKH Prins of Cambridge, George Aleksandr Lui blev født den 22. juli, 2013 England, i samme hospital, hvor hans far, men 31 år senere. Denne begivenhed blev ventet så meget og brylluppet mellem Kate og William. Drengen blev født temmelig stor (3,8 kg), men blev født i en naturlig måde.

Selvfølgelig er spørgsmålet, til hvem ligesom drengen var alle en af de vigtigste. Mens George var for lille til at tale om det ville være for tidligt. Men Camilla Parker, så at sige-in-law Kate, sagde engang, at han ikke kunne lide hans far William. Og det, hun siger, giver grund til at betvivle, om barnet er hans.

Efter disse udtalelser i pressen skandalen opstod. Men det lader til, at disse ord alvorligt, bortset fra Camilla, ingen tog. I betragtning af hendes "kærlighed" til sin datter, fra hun kan du forvente mere og sådan.

George slutter den høje liv

George og hans forældre gik på deres første officielle besøg - til New Zealand. Med mor og far, han tager del i næsten alle de sekulære og velgørenhedsarrangementer.

Som en del af turen havde han besøgt børnenes matinéforestilling, der ligesom et normalt barn, lege med de andre børn. Men det udmærker sig ved, at ganske fræk, men var ude af stand til at bryde væk fra Kates hår. Også til stede bemærkede, at George gammelklog, og hans opførsel er tydeligt spores sat en leder.

En af hans sidste besøg var et besøg i den australske Zoo Taronga Zoo. Der arving kunne lide sjove dyr Bilby, som han holdt forsøger at få fat i ørerne. Dyret, ved den måde, er opkaldt efter den lille George, måske det er derfor han kunne lide det så.

Kate venter på tvillinger?

At dømme efter det faktum, at Kate bæres på turné hovedsageligt i de klassiske-montering tøj, rider på lystbåde kan tale om hendes graviditet stærkt overdrevet. Interessant nok blev fantasien af journalister og andre sladrer ikke begrænset til det faktum, at Keyt Middlton gravid med sit andet barn: de hævder, at hertuginden venter på tvillinger, og det vil være en pige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.