FormationVidenskab

10 nye puslespil, der beviser, at Jorden - en mystisk sted!

Hvert år er en vanvittig tid til en eller anden grund, og ingen vil benægte. Narkobaroner er konstant formår at organisere de umulige undslipper, Dzhon Snou af "Game of Thrones" mærkeligt genoplivet, er havene konstant at finde de mest uforklarlige objekter, som vi nogensinde har set. Det ser ud til, at vi har alt, hvad du har brug for at tænke over, ser det ud, er der intet at overraske os!

Og jo mere tiden går, jo mindre chance har vi for at løse nogle af de mest gådefulde mysterier af Jorden. De ophobes i århundrede! For eksempel 2016 th år er ikke anderledes end tidligere, og verden har så mange gode ting uforklaret. Her er 10 hemmeligheder, der viser, at vores planet - et vanvittigt sted.

rumaffald

Ikke overraskende, alle former for snavs spinning omkring os. Faktisk er mange af disse elementer er en reel fare for astronauter og endda trivsel Jorden selv! I oktober 2016 forskere bemærket en stor luns af rumskrot, og kaldte det WT1190F. Alle troede, at det virkelig kommer ind i jordens atmosfære og falder direkte ned i Det Indiske Ocean, men vores jordiske skallen er meget stærkere. Objektet blev brændt ned til grunden, så snart han kom til Jorden i november sidste år, men én ting er klart - forskerne ved stadig ikke, hvad det var! De tror, at det kunne være et fragment af raketten, men de har ingen idé om, hvad. Det er stadig et mysterium!

Hvor er Hayat Boumedienne?

Denne kvinde er blevet sigtet i forbindelse med den dødbringende terrorangreb på Paris, der fandt sted i januar 2016. Hun var gift med en af de tre angribere, der organiserede alt dette. Mens tre af dem blev dræbt, Boumediene flygtede, og hendes opholdssted er stadig ukendt. Efterforskere mener, at hun rejste til Tyrkiet og derefter rejste til Syrien, hvor han angiveligt skjult fra myndighederne på denne dag. Det - en af de mest eftersøgte forbrydere i verden!

Puzzle, som 8000 år

Dmitry Day bemærket disse geoglyphs, da jeg var der søger de gamle pyramider bruger kort online. Forskere har ingen idé om, hvorfor de blev bygget! Den ældste af objekterne blev bygget 8.000 år siden, og mange mener, at de blev brugt til at spore flytning af solen. NASA var så overrasket over denne åbenbaring, der nu arbejder hårdt på at løse dette mysterium, og samtidig bruger den nyeste teknologi.

Great Escape El Chapo

Ingen troede, at det er muligt at flygte fra den maksimal sikkerhed fængsel "Altiplano", men lederen af den mexicanske narkohandel Guzman, også kendt som El Chapo, gjorde dette umuligt flugt. Han borede et hul i brusebad kammer og flygtede på en cykel gennem en specielt fremstillet underjordisk tunnel! Han var på et sikkert sted i god tid før vagterne bemærket, at han manglede. Denne historie er værdig til et tv-show! Hans færden forblev et mysterium i lang tid, indtil den blev re-fanget i en razzia af mexicanske marinesoldater.

Ghost skibe, fyldt med lig

Mere end et dusin både, som var fyldt med lig, ankom i den nordvestlige kyst af Japan. Alle af dem var fyldt med rådnende organer, men der var ingen tegn på, at de blev dræbt, og specifikt fastsat i både. Myndighederne kunne ikke forstå, hvorfor folk i de træskibe var tabt og kunne ikke finde ud af, hvor de kom fra skibe. Nogle af dem var resterne af en nordkoreansk flag, men efterforskerne kan stadig ikke forstå præcis, hvad der skete. De første både var i 2013, og de stadig fortsætte med at ankomme til kysten!

Livet på Saturn månen

Rumfartøjer NASA Cassini ( «Cassini") i oktober sidste år nåede Saturn og dens 62 satellitter. "Brave", et stykke rumfartsmateriel, gjort endnu en fed dykke ned i det iskolde udbrud på Enceladus, en af de satellitter af planeten, som er den ikke-jordiske hav. Det er en skam, at de "Cassini" ikke er udstyret med gadgets, der kan opdage livsformer.

120.000 antiloper døde blot to uger

Mere end en tredjedel af hele befolkningen blev udryddet antilope i Kasakhstan blot to uger. Dette er den største og mest tragiske tilfælde af denne art! Forskerne ved endnu ikke, hvad det skyldes, men måske det skete på grund af de betydelige biologiske og miljømæssige problemer. Mange beskylder raketbrændstof og støjforurening, som var forårsaget af en række lanceringer af rumraketter.

Hvad skete der med fly MH370?

Allerede i marts 2014 fly "Boeing 777" fløj i sin flugt MH370 fra Malaysias hovedstad, og forsvandt fra radaren. Det faktum, at flyet kunne forsvinde med al den moderne teknologi, kastede verden i chok. Et lille stykke af flyet for nylig dukkede ud for kysten af øen Réunion i Det Indiske Ocean. Efterforskere mener, at det er - en del af flaperon fly. Men hvor resten af denne enorme fly er stadig ukendt!

siberian svigt

Noget virkelig mærkeligt blev opdaget på Yamal-halvøen i Sibirien. På grund af en uforklarlig eksplosion var der en 100-meter hul. Efter et stykke tid var der stadig nogle huller. Forskerne mener, at årsagen til dannelsen af disse huller kan være gaseksplosioner. Men de ved stadig ikke præcis, hvad der udløste fremkomsten af disse huller. De sendte endda et team til at undersøge et af disse huller, for at bekræfte deres teorier, men ak! De har stadig ikke noget at bevise.

Hvad der er skjult under Stonehenge?

En god gammel Stonehenge har stadig et par esser i ærmet. Nye teknologier er underjordiske kortlægning afslørede noget virkelig underligt - det lader til, at i henhold til ruinerne af Stonehenge skjulte helligdomme, gruber og gravhøje, at mere end 5000 år. Historikere har altid ment, at det er en stand-alone struktur, men en ny undersøgelse ændrer alt! Denne nye oplysninger kunne helt at ændre, hvad vi ved om Stonehenge kompleks.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.