SkønhedHudpleje

Intim tatovering, hvad der er værd at vide?

Det er ikke som andre, udtrykke sig på en original og overraskende mennesker - der er ved at blive normen for moderne mennesker. En måde at udtrykke deres egen individualitet - intim tatovering. Nogen refererer til dette fænomen med glæde, mens andre, tværtimod, er skeptiske, hvis ikke ligefrem fjendtlig. Hvorvidt at dekorere din krop på denne måde? Og hvordan man får mest ud af det sikkert?

Først og fremmest skal vi definere det formål, hvortil de er lavet. Som regel intim tatovering påført på kroppen for at vise sin forskel fra andre. Men nogle mennesker investerer i tatoveringen skjulte betydning kun kendt til dem. Desuden er det er ejendommeligt og meget saftigt. Og, selvfølgelig, professionelt lavet erotisk tatovering bare meget smuk.

Disse omfatter tatovering trykt på brystet, lår, balder, mave og kønsdele. Det vil sige, i de steder, til andre mennesker, per definition, ikke er vist. Men det skal forstås, at det er i disse områder af huden er den mest delikate derfor processen med at skabe en tatovering, mest sandsynligt, vil ikke den mest behagelige oplevelse. Sandt nok, kan de ikke kaldes utåleligt.

Den væsentligste årsag, der får folk til at nægte at oprette sådan et mesterværk som intim tatovering - at de vil forblive på kroppen for evigt. Og hvad ser godt ud på en pige tyve år, til den ærværdige bedstemor vil se at sige det mildt, uhensigtsmæssigt, og er ikke æstetisk tiltalende (på grund af aldersrelaterede hudforandringer har ingen steder at gå). Ja, der er procedurer i laser tatovering fjernelse. Men det er heller ikke den mest behagelige ting i verden! Og det faktum, at tatoveringen er fjernet helt, og kroppen vil ikke blive spor, du ingen kan ikke garantere. Så før du foretager en tatovering, men stadig på et intimt sted, bør det stadig nøje afveje! Og måske, at opgive tatovering i gængs forstand af ordet.

Der er et godt alternativ - midlertidig tatoveringer intimt. De er som regel anvendes med henna, efter en vis tid, bare skyllet væk. Et kig sådanne ornamenter næsten den samme som den virkelige tatovering. Især begrundede en sådan beslutning, hvis du har planer om tatovering kønsdelene. Efter alt, for at skabe denne "kunst" behøver ikke at udholde vanskelige og til tider smertefuld manipulation. Og risikoen for at fange en infektion der.

Hvis endnu efter mange tanker afgjort til fordel for at anvende den traditionelle tatovering, skal ved valget af master gribes an med den største ansvar. Og vælge en salon simpelthen fordi der service er billig, er det umuligt i alle tilfælde. Meget mere korrekt at studere mestrene portefølje, spørge om tilstedeværelsen af hans certifikater og, ideelt set, medicinsk uddannelse.

Som for billedet, er det nødvendigt først at spørge føreren til at tegne en skitse på din hud. Og se, hvordan det ser ud udefra. For hvad er vellidt på billedet, kan ikke på sig selv forårsage nogen spænding.

Overholdelse af disse enkle anbefalinger vil give optimale resultater, som efterfølgende ikke vil forårsage negative følelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.