SkønhedHudpleje

"Ugle" - en tatovering for den mest intelligente og stilfulde

Owls - fugle, unikke på mange måder. De er i stand til at dreje hovedet 270 grader og har gode visioner giver dig mulighed for at jage om natten. Kan prale af disse fugle er ekstremt effektive udseende. Derfor er mange fans af tatoveringer vælge selv tegningerne, hvor der er en ugle. Tatovering med dette fjervildt ofte lavet for skønhed, men nogle gange har en dybere mening.

En ugle eller en ugle?

Mange mennesker, der er langt fra ornitologi, mener, at uglen - det er den mandlige af eventuelle arter ugler. Vi vil skynde mig at overraske dig, denne udtalelse er helt forkert. Faktisk er den hornugle - det er en selvstændig art af fugle fra familien af ugler. Udmærker sig ved sin store størrelse og nogle andre funktioner. Derfor tatovering "Feline" har en noget anden betydning end skitser skildrer ugler. Men hvordan kan du vide, hvilken slags fugl er afbildet på den tatovering med sådan en stærk visuel lighed? Den nemmeste måde at spørge om tatovering af sin ejer. Dette billede er ugler vælger ofte for selv mænd, der ønsker at understrege ikke kun vores eget sind og originalitet, men også køn. Du kan finde denne fugl, og i kvindernes tatoveringer på ligene af kvinder selvmotiverende og en stærk ånd.

en symbolværdi

"Ugle" - en tatovering, der ofte valgt som et symbol på intelligens og visdom. Faktisk er det disse kvaliteter vi normalt skænke alle, uden undtagelse, repræsentanter for ordenen Strigiformes. Det menes, at disse fugle har en rolig og forsigtighed. Ifølge den overbevisning af nogle nationer kan prale af ugler og imponerende lang levetid. Det betyder, at billedet af fuglen kan betragtes som en af symbolerne på udødelighed. Tatoveringer rovfugle ofte gøre folk stærke og uafhængige, eller som ønsker at blive sådan. Denne værdi kan ses særlig tydeligt i tilfælde afbildet jagt eller frit flydende ugle. Tatoveringer med sådan et plot kan symbolisere og informeret ensomhed valgt efter behag.

Moderne tatoveringer ugle

Skitser Filin ofte udført i en realistisk stil. Indimellem kan du møde og stiliserede billeder. Fra nutidens populære tatoveringer med ugler ugler skelner mere brutal og altid et alvorligt kig. Disse fugle er portrætteret sidder på en gren, in-flight eller jagt. Efter anmodning fra kunden billedet kan suppleres med nogle elementer, der hjælper til mere præcist at formidle sin betydning. Hvis du "ugle" - tatovering, der symboliserer visdom, kan repræsenteres af en fugl med briller. Ikke mindre imponerende ser en fugl sidder på en bunke af bøger og holde en rulle i hans hænder. Filin vises under flyvningen eller jagt, kan understrege uafhængigheden og frygtløshed af ejeren af tatovering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.