HjemlighedGør det selv

Induktion ovn med sine egne hænder: kredsløbsaggregat

Nu ovnen med en induktion, der almindeligvis anvendes i metal smelteprocessen. Den nuværende produceret i induktoren område, bidrager til opvarmning af materialet, og dette træk ved sådanne indretninger er ikke kun den grundlæggende men også den vigtigste. Behandling fører til det faktum, at stoffet gennemgår flere transformationer. Det første trin er omdannelsen af elektromagnetisk trin efter den elektriske og derefter opvarmes. Temperaturen, der identificerer komfur, bruges næsten sporløst, så denne løsning er den bedste blandt alle de andre. Mange mennesker kan være interesseret i ovnen induktion, med deres hænder hænder lavet. Dernæst vil du lære om mulighederne for at gennemføre en sådan løsning.

De typer af ovne til smeltende metaller

Denne form for udstyr kan opdeles i større kategorier. Først, som en base kanal rager hjerte, og metallet er placeret i sådanne ovne ringformet måde omkring inductor. I den anden kategori er der ingen sådant element. Denne type kaldes en smeltedigel, og metallet anbringes derefter inde i induktoren. Lukket kerne, i dette tilfælde brug er teknisk umuligt.

grundlæggende principper

Smelteovnen i dette tilfælde er baseret på fænomenet magnetisk induktion. Og så er der nogle få komponenter. Spole - er en væsentlig bestanddel af denne enhed. Det er en spole, i hvilken lederne er ikke nødvendigvis ledninger, og kobberrør. Dette krav sætter smelteværk selve konstruktionen. Strømmen, som passerer i induktoren genererer et magnetfelt, som påvirker diglen inden i hvilken metallet er placeret. I dette tilfælde bliver materialet tildelt rollen som en sekundærvikling på transformatoren, der er, passerer gennem strømmen, varme det. Og afsmeltningen udføres, selv hvis det gøres ved en induktionsovn med deres hænder. Hvordan til at bygge denne type ovn og øge dens effektivitet? Dette er et vigtigt spørgsmål, som har et svar. Brugen af højfrekvente strømme så du kan øge graden af effektivitet af udstyret. Med henblik herpå passende bruge en speciel strømforsyning.

Særligt induktionsovne

Denne type udstyr har visse egenskaber, der er både fordele og ulemper.

Da fordelingen af metallet bør være ensartet, er det resulterende materiale kendetegnet ved god homogen masse. Denne type ovn opererer på bekostning af energitransport i zoner, hvor funktionen er repræsenteret ved at fokusere energi. De tilgængelige parametre såsom kapacitansen, driftsfrekvensen og fremgangsmåde til foring samt regulering af temperatur, ved hvilken smeltning af metallet sker, som i væsentlig grad letter arbejdsgangen. Tilgængelige teknologiske potentiale af ovnen skaber høje smeltende enheder er miljøvenlige, helt sikkert for mennesker og klar til at arbejde når som helst.

Det mest bemærkelsesværdige ulempe ved sådant udstyr er vanskeligheden ved rengøring. Eftersom opvarmning af slaggen sker udelukkende på grund af varmen genereret af metal, denne temperatur er ikke nok til at sikre dens fulde fordel. temperaturforskel høj af metal og slagge tillader ikke processen med at fjerne affald så enkel som muligt. Som en anden sædvane at skelne fejl opstod, som følge af hvilken det er altid nødvendigt at reducere tykkelsen af foringen. På grund af disse handlinger efter et stykke tid, kan det være defekt.

Anvendelsen af induktionsovne i industriel målestok

I industrien og kanal coreless induktionsovne er de mest almindelige. I det første at smelte eventuelle metaller i vilkårlige mængder. Beholdere til metal i sådanne udformninger er i stand til at finde plads til flere tons metal. Selvfølgelig kan induktion smelteovnen med deres hænder i dette tilfælde ikke ske. Kanal ovne beregnet til smeltning af ikke-jernholdige metaller af forskellig art, samt jern.

Induktion ovn med deres hænder

Dette emne er ofte interesseret i amatørradio design og radioteknologi. Nu bliver det klart, at induktionsovne at skabe med deres hænder - det er ægte, og det var muligt at lave rigtig mange. Du skal dog indse effekten af et elektrisk kredsløb, der ville indeholde de foreskrevne trin i selve ovnen for at skabe sådant udstyr. Disse løsninger kræver anvendelse af højfrekvensgeneratorer stand til at producere bølge svingninger. Simpel induktionsovn med deres hænder på ordningen kan konstrueres ved anvendelse af fire vakuumrør i kombination med en neon, sender et signal om, at systemet er klar til drift.

I dette tilfælde er kondensatoren AC ikke placeret i håndtaget enhed. Det kan således være skabt med deres egne hænder induktion ovn. Drivindretning beskriver detaljeret placeringen af hvert enkelt element. Sørg for, at enheden er tændt kraftig nok, kan du, hvis du bruger en skruetrækker, som skal nå den varme tilstand i løbet af få sekunder.

Egenskaber

Hvis du har oprettet en induktionsovn med deres hænder, drift og samling af som studeres og fremstillet til den pågældende ordning, bør du vide, at den smeltende sats i dette tilfælde kan påvirke en eller flere af de faktorer, der er anført nedenfor:

- pulsfrekvens;

- hysteresetab;

- generere strøm;

- varmeydelse periode til ydersiden;

- tab i forbindelse med forekomsten af hvirvelstrømme.

Hvis du kommer til at induktionskomfur med hænderne, og derefter bruge lamperne skal huske, at deres magt bør fordeles, så de fire stykker var nok. Når der anvendes net ensretter opnåelse af cirka 220 V.

Indenlandsk brug af ovne

I hverdagen, er sådanne anordninger sjældent brugt, selv om sådanne teknikker kan findes i varmeanlæg. De kan ses i form af mikrobølgeovne ovne, elektriske ovne og induktionskomfurer. I miljøet af nye teknologier, har denne udvikling været meget anvendt. For eksempel er brugen af induktion af hvirvelstrømme i induktion giver dig mulighed for at tilberede et stort udvalg af retter. Da den varme op de kræver meget lidt tid, kan du ikke tænde brænderen, hvis det ikke koster noget. Men for at bruge disse særlige og nyttige boards kræver særlig køkkengrej.

Samleprocessen

Digelovn induktion med deres hænder er sammensat af en induktor, som er en spole fremstillet af vandkølet kobberrør smeltedigel, og som kan være fremstillet af keramiske materialer, og nogle gange fra stål, grafit og andre. I en sådan indretning kan smelt jern, stål, ædelmetaller, aluminium, kobber, magnesium. Induktion ovn med deres hænder med beholderen af smeltediglen lavet af et par kilo til flere tons. De kan være vakuum, gasfyldte, åben og kompressor. Furnace foder strømme af høj, middel og lav frekvens.

Så hvis du er interesseret i en induktionsovn med deres hænder, at ordningen indebærer anvendelse af disse grundlæggende enheder: smeltebadet og induktion enhed, som omfatter en sten arne, inductor og den magnetiske kerne. Kanal forskellig fra den digelovn således at den elektromagnetiske energi omdannes til varme i varmen kanal, som bør være konstant elektrisk ledende organ. Til fremstilling af den primære kanal ovn starten, hældes den smeltede metal er indsat eller mønster af materiale, der kan revne i ovnen. Når smeltning er afsluttet, bliver metallet ikke helt smeltet, og forbliver "mose", har til formål at fylde kanalen for varme til at starte i fremtiden. Hvis de går til induktion ovn med deres hænder, så at lette udskiftningen af skorstenen sten for det er aftagelig udstyr.

komponenter i ovnen

Så hvis du er interesseret i Induction miniovn med sine egne hænder, er det vigtigt at vide, at det er det vigtigste element i varmefladen. I tilfælde af hjemmelavede udførelsesform er det tilstrækkeligt at anvende en induktor fremstillet af en nøgen kobberrør, hvis diameter er 10 mm. For inductor bruger en intern diameter på 80-150 mm, og antallet af vindinger - 8-10. Det er vigtigt, at spolerne ikke rører, og afstanden var 5-7 mm mellem dem. inductor dele må ikke være i kontakt med sin skærm, skal et minimum hul være 50 mm.

Hvis du kommer til at induktionskomfur med hænderne, så skal du vide, at i industriel skala er blevet kølet spoler vand eller frostvæske. I tilfælde af lav effekt og korte arbejdsbyrde, som indretningen kan gøres uden afkøling. Men når inductor er meget varmt, og skalaen på kobber kan ikke kun dramatisk reducere effektiviteten af enheden, men også føre til en fuldstændig tab af dens effektivitet. Uafhængigt umuligt at lave en spole med køling, så bliver nødt til at blive udskiftet med jævne mellemrum. Anvend ikke forceret luftkøling, som ventilatorhuset anbragt tæt ved spolen, "tiltrække" self EMF, hvilket resulterer i overophedning og falde ovn effektivitet.

generator

Når du går induktion ovn med deres hænder, at ordningen indebærer anvendelse af en sådan et vigtigt element, såsom en generator. Forsøg ikke at gøre ovnen, hvis du ikke mestrer det grundlæggende i elektronik mindst på niveau med srednekvalifitsirovannogo radioamatør. Udvælgelse generator kredsløb bør være således, at det ikke giver en hård strømområde.

Anvendelsen af induktionsovne

Denne type udstyr er meget udbredt inden for områder som støberi, hvor metallet er allerede blevet rengjort og er forpligtet til at give det en særlig form. Du kan også få nogle legeringer. I smykker industrien, også de er blevet udbredt. En simpel virkemåde og muligheden for, at induktion komfur med sine hænder er blevet indsamlet, kan forbedre rentabiliteten af dets anvendelse. For dette område kan anvendes med anordninger digel kapacitet op til 5 kg. denne mulighed er optimal for små produktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.