SkønhedHudpleje

Revolutionen i kosmetilogii: olivenolie i ansigtet

Folk bruger et produkt som ekstra jomfru olivenolie for ansigtet som hud- og hårplejeprodukter, er der en stor mængde af tid. Olivenolie er ikke kun et produkt til fremstilling af agenter i kosmetik, men også for folk, der bruger kosmetik, kogte deres egne hænder i et hjemligt miljø. Estheticians retfærdiggøre de mennesker, der bruger dette naturprodukt. Benyt dig af tilføjelsen af dette værdifuld ingrediens i kosmetik og omsorg betyder virkelig meget.

Den hemmelige fordel for kroppen ved brug af olivenolie optrådte for lang tid siden, men dets rødder går, som de siger, går tilbage til oldtiden. Allerede under regeringstid af Cleopatra, blev det konstateret, at olivenolie til ansigt er helt fantastisk, og de nødvendige midler til menneskeheden. Uforlignelige Cleopatra tvivlede effektiviteten af brugen af naturkosmetik.

I øjeblikket ved vi, at hvis vi bruger olivenolie facial olie på alle regler, så det er helt absorberet af kroppen og bringer positive resultater hurtigt nok. Alle egenskaberne for olie fra oliven absorberes uden problemer i huden, som ikke kan undgå at behage folk. Derfor prøv komplekser mirakuløse egenskaber af et sådant nyttigt produkt, såsom hud olie oliven personen er simpelthen afgørende.

Siden oldtiden, blev olie, der anvendes til sårheling, og selv for desinfektion og oliven masker har evnen til at trænge dybt ind i strukturen af hårcellerne og er i stand til et par almindelige procedurer for at styrke selv den svækkede hår fra rødderne til spidserne. Aromatisk og velduftende olivenolie er bare et enormt antal indeholder hele det kompleks af vitaminer og mineraler for kroppen. Den mest værdifulde for huden er E-vitamin (også kan kaldes vitamin af ungdom og skønhed) indeholdt i olien, er det ikke kun bidrager til at opretholde ungdommelighed af celler involveret i regenerering processen, og aktivt forhindrer for tidlig ældning og hud fading.

Derfor almindeligt anvendte olie fra oliven for den person, som en maske til hudforyngelse, som kan findes i afsnittene "olivenolie for ansigtet: anmeldelser" kosmetiske steder. Vitaminer B, C, A, F, K gør stående olie produkt i pleje af den person. Det skal bemærkes, at olivenolie anvendes til pleje af enhver type (fra tør til kombination) hud.

I ren form, kosmetologer olie opvarmet svagt for dens anvendelse. Så det vil arbejde effektivt og hurtigt. Varm olie tørre ren hud. Det overlades til omkring en fjerdedel af en time, efter vasket med det ønskede område af legemet.

Denne procedure, der fører kosmetologer anbefaler at bruge i omsorgen for tør, dehydreret, moden, aldrende hud. Huden blødgør og nærer, er det holdt i fugt. Olie glatter huden, eliminerer dannelsen af nye rynker og forhindrer eventuelle hud mangler.

En anden bruger olivenolie til ansigt pleje af sårbare hud omkring øjnene. Olie godt fugter, udglatter rynker og forhindrer deres udseende.

Afslutningsvis bemærker vi, at for nylig, forskerne var i stand til at finde nye, helt fantastiske fakta om olivenolie. Det viser sig, at menneskers sundhed og brugen af olivenolie er tæt forbundet. Efter at have testet flere prøver og gennemføre en parallel mellem deres egenskaber og karakteristika af det menneskelige legeme, de kom til den konklusion, at risikoen for sådanne sygdomme som brystkræft, med regelmæssig brug af olivenolie (30 dråber på en tom mave, og 30 dråber før sengetid) blandt befolkningen i vores land og nærliggende regioner reduceres med 20-50%, mens den i Middelhavslandene - næsten 75%.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.