RelationerBrud af relationer

Had - er den manglende evne til at elske

Had - en følelse af overvældende, og det efterlader ikke plads til deres fredelige opposition filantropiske. Selvfølgelig had har en rationel komponent, kræver konstant begrundelse, næret af minder og betændte fancy projektioner ind i fremtiden. Denne følelse er ikke kun påvirket, men at undertvinge hele menneskets sind. Ikke underligt Horace henvist til vrede, følelsesmæssige had til den kortlivede dille.

Brev og hensigt

I modsætning til vrede, ligesom et lyn kortvarig tilstand, had - et stof som kan producere giftige tør rest, der skal udødeliggjort i bøger, kunstgenstande, rituelle og kult objekter. Er det tilstrækkeligt at minde om "Mein Kampf" af Adolf Hitler, propaganda plakater tider med krige mellem nationer, som blev symboler på nominelt Ku Klux Klan.

Kunst, ikke blot skildrer men oversætter had, stadig ikke gå til nogen sammenligning med engangs håndværk medier. Det var med deres bistand er programmeret, dyrkes og implanteres i hovederne på millioner af mennesker kolde stål tanken om had.

Hvorfor nogle hader andre?

Nationale had - det er en direkte følge af kollision af folks interesser, når uschemlonnoe identitet man kompenseres oprindeligt verbal og mental ydmygelse, og derefter - og den reelle fratagelse af andre. Det er på ingen måde den anden part af en sund nationalisme, men det er en vigtig egenskab ved nazismen.

Tyskerne på tærsklen til Hitlers vej til magten er endnu ikke overlevet ydmygelsen af nationen, mistede den første verdenskrig. Dette oprindeligt skubbet til at søge ikke så meget ekstern som indre fjender, at differentieringen af arierne og folk med ikke så nordisk karakter, og dermed vækker stemningen i defaitisme samfund. Det opfordrede til at gå tilbage til den kortlivede men blodig magt Führer.

Benægtelse af modsigelse, og frygt for det ukendte

Hvad vi ikke gør det, men jo mere interesseret i en anden, ofte foruroligende, er bevidstløs protest. Det er ikke engang misundelse, og forskellen i grænserne for det tilladelige, drukket med modermælken. Irritation er den, der kan ikke bare "komme omkring" os, men gør det på en uacceptabel måde for os. For eksempel, hvis en del af bedrag af "fremmede" sameksisterende i samme område samfund kvaksalveri betragtes kriminelt afvises og i andre begrundet og betragtes som normal, krumning og stress af sociale relationer er næsten uundgåelig.

Meddelelse træk af de enkelte repræsentanter for folket efterhånden blevet en husstand ord. I lang tid Jøde-had overalt drevet protest lægmand mod åger, gensidig støtte af medlemmer af det jødiske samfund under udskiftning af lukrative stillinger inden for videnskab, kunst, og de finansielle institutioner. Had - en kedel, opvarmet og mere obskure emne, nedogovoronnogo ukendt. Samlet karakteristik af hemmelige selskaber, hvad enten frimurerloger, lukkede tips diasporaer mafia klaner eller Calixtus møder kristne i det første århundrede, fra Nero til Constantine.

Historiske og kulturelle rødder i den gensidige fjendtlighed

Det fundament, som hviler det had - det er også historien om de tidspunkter, når motiveret af religiøst eller nationalt had kaste stor blod. Kløften mellem de østlige kristne og Rom begyndte ikke med den pavelige rulle, lagt på alteret af St. Sophia, men grådige orgier arrangeret af korsfarerne i landsbyerne "Skismatikerne", med plyndringen af kirker og massakrer. Armenierne er usandsynligt, at føle kærlighed tyrkerne, opmærksomme på polutoramillionnom folkemord mod dets folk, der er knyttet som tvinger lander i hjemlandet, herunder den hellige Mount Ararat.

Had - er blandt andet et resultat af spændingen i området af kulturelle forbindelser. Disrespekt de traditioner, værdier, oprindelige etniske grupper fører udenforstående hvis ikke krig, derefter til åbenlyst fjendtlig konfrontation på det politiske, økonomiske, indenlandske sameksistens. Således er spændingen mellem europæerne og den arabiske verden vokser med strømmen af indvandrere, der ikke ønsker at assimilere, integrere sig i det kulturelle verden af den gamle verden.

Er tolerance modgift?

Moderne teoretikere konflikt-fri verden i stigende grad krav om dyrkning af tolerance som en universel middel til at imødegå had. Men hvis du forstår essensen af indfaldsvinkel, ikke svært at se: den ligegyldighed, den ligegyldighed over for de mangfoldige manifestationer af levende ved siden af dig er usandsynligt at slukke ilden af lidenskabelig, baseret på de dybereliggende årsager til gensidig afvisning. Faktisk tilhængere af tolerance kun opfordre til en ny tolstojanske, at modstå det onde ved hinanden, nymodens tegn.

Had til mennesker - er i virkeligheden, sublimering af mindreværd. Følelsen af vrede genereres skubbet ind i det ubevidste følelse af mindreværd, er sidstnævnte ofte kompenseres for selvforherligelse på falske, falske grunde.

Ulmende utilfredshed - den evige følgesvend af misantropi. Som Skriften siger: "De retfærdige alle glade." Det er derfor, den modgift til had kun kan anvendes som et solidt kendskab til selvværd og arbejde på deres egne mangler uden at søge efter den skyldige på siden.

Had - er manglen på kærlighed

Han elsker sit folk vil ikke hade andre etniske grupper, men ikke tillader sidstnævnte til at håne, ydmyge, udnytte, at vise respekt til din familie forsømmelse, arrogance, tegn på imaginære overlegenhed.

I den religiøse følelse af had - det er en synd, fordi det er rettet mod fordømmelse af en anden, og ikke at ændre dig selv til det bedre, potentielt - om overtrædelse af friheden af en person. Denne følelse er gensidigt destruktive, uudryddelige uden at erhverve ro i sindet, uden kærlighedens tjeneste på trods af hans egne lidenskaber, mistro, gamle scoringer.

Vrede, Horace kaldet "galskab" anses i kristendommen en af de syv dødssynder. I det populære ordsprog kaldte han "en dårlig rådgiver." Psychology beskriver det samme fænomen som akut smertefuld affektive tilstand. Afskaffelse af had på religiøse eller sekulære måder - en nødvendig betingelse for menneskeheden var et håb for fremtiden uden krige og interne konflikter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.