Hjem og familieKæledyr

Ural Rex: beskrivelse af arten, pleje. Sjældne racer af katte

Indstilling af scenen til kæledyr, folk vælger et dyr, der adskiller sig fra kolleger (medmindre, selvfølgelig, har den finansielle kapacitet til at gøre det). Ønsket om at skille sig ud tilstedeværelse i huset af en usædvanlig forekomst af støtter og stimulerer avl arbejde som et resultat heraf er der alle de nye sjældne arter af katte. På trods af deres høje omkostninger, og nogle gange på kompleksiteten af pleje, fans summende købe dem villigt. Ofte skal registreres i en kø og vente på en skattet killing måneder. Blandt alle de racer avlet Ural Rex skiller sig ud. Han har ikke blot en usædvanlig udseende, men også attraktive adfærdsmæssige karakteristika, hvilket gør det meget attraktivt for dem, der ønsker at have en kat i hjemmet.

Sjældne racer af katte

På trods af at Ural Rex - officielt anerkendt race, bredte det før det er for bredt endnu. Det kan sikkert sættes på listen over sjældne linier, som omfatter:

 1. Munchkin - katte med korte ben. Et karakteristisk træk er ikke med vilje opdrættet og blev fast konsekvens af mutationer. I den verden er kendt under titlen "kat og kænguru" stil af sidde - og lang - på bagbenene.
 2. Toyger - en ny race, hvis farve præcis viser tiger farvelægning. Standarden blev godkendt kun i 2003
 3. Elves - katte, der ligner aliens, næsten hårløs, med skæve, forvredne ører.
 4. Manx, fik navnet på Isle of Man, hvor de blev taget. Haleløse katte fra fødslen; nogle kan være en meget kort proces.
 5. Laperm - Oregon krøllede katte. Den forfader af racen blev killing Curly, blev født i 80'erne i sidste århundrede.

Hver sjældne race har et særligt kendetegn. Dette gælder for den "Ural", som vi vil forklare senere.

race oprindelse

Ural Rex har primært excentricitet klippeformation. Hun var ikke med vilje opdrættet af årtiers avl og ikke resultatet af en mutation. Racen tilhører den såkaldte indfødte, der er udviklet af sig selv, men de folk bare kunne lide sikret linje. Ganske store bestand af huskatte med krøllet hår i Ural eksisterede før krigen. De har næsten forsvundet i krigen, selv om nogle individer kunne banke blev registreret i 60'erne. For at genoplive racen Ural Rex begynder med 1988, da Basil blev født kat, der bærer den sjældne gen krølle. Det er i Zarechensk, hvor han blev født, har det begyndt en tæt undersøgelse, dyrkning og forbedring af racen. I august 2006 blev hun genkendt af WCF Generalforsamling i den tyske by Essen. Omkring samme tid, Ural Rex som en selvstændig race blev anerkendt og andre katte systemer - MFA og FARUS.

Et karakteristisk unik

Et karakteristisk træk ved racen er blevet en usædvanlig dyr pels. Ural Rex kat har en krølle, ikke bemærket i nogen anden race, med elastisk flexi slange og fine pitch mellem bølgerne. Hertil kommer, at ulden på "Ural" hypoallergen (og det er netop på grund af allergi over for det, at mange beklagelse at opgive ideen har et kæledyr derhjemme spinder). En anden funktion i Ural Rex - custom molt. Katten ikke taber hår permanent, tvinger ejerne til regelmæssig rengøring. Dens klumper under dække forandring er kun ved en konstant seng eller en kam.

En anden god egenskab er Ural Rex positivt med opdrættede arter - en eksklusiv sundhed og uhøjtidelighed. Der er ikke en genetisk sygdom eller er karakteristisk for den linje, - dyrene så tæt på naturen, og problemer med ejerne af behandling normalt ikke levere.

Den racens standard

Ifølge beskrivelsen præsenteret i katte-systemer Ural Rex skal opfylde følgende krav:

 1. I størrelse refererer til den gennemsnitlige kategori, har afrundede torso og de passende proportioner, brystet bør runde, veldefineret og udviklet.
 2. Hovedet skal have en kort oversigt over en afrundet kile, pande lidt fladtrykt; i profil næsepartiet skal også have en rund form, med en stærk, men ikke fremtrædende hage.
 3. Ørerne er trekantede, med lige sider, fortrinsvis lille, acceptabel gennemsnitlige størrelse. Levering af høj og lige, den øverste spids - runde.
 4. Øjne mandelformede, let skråtstillede, bredt stillede. Farve - enhver.
 5. Ben medium i længde, mere slank end stærk.
 6. Halen er også gennemsnitlige, ikke meget bred ved basis og tilspidses markant.

Som for farve, grænserne lidt. Nægtet kanel, chokolade og alle deres nuancer. Ikke anerkendt som burmesisk og Point.

Pleje og vedligeholdelse

Ural Rex er godt, fordi det næsten ikke kræver nogen særlig pleje. Strukturen i hans pels er, at for at opretholde det i en præsentabel form, blot kæle med en kat. I perioder med molting kræver daglig kæmning. Men selv hvis du går glip af sessioner, der måtter ikke dannes (i modsætning til f.eks, fra perserne).

Uerfarne ejer "Ural" bør erindres, at du har brug for at bade din kat så vidt muligt i det mindste - hans hud er tynd, let at tørre. Fra jævnlig befugtning kan begynde at miste pelsen. Men at vide, hvordan katte "Like" vand behandlinger, sådan begrænsning kun i glæde.

Karakteren af "Ural"

I adfærdsmæssige termer af racen kan betragtes som blot engle. De er ikke aggressive, afbalanceret og imødekommende. På de "Ural" vil ikke forårsage konflikter med andre dyr, de er tålmodig med børn, følsomme over for de stemninger af familiemedlemmerne og reagere på dem efter behov, vil ikke forlade ligeglade. Katte af denne race er legende og livlig, kærlig, men ikke påtrængende. Hver af værterne, i betragtning af temperament af din kat, kun virkelige blade positiv. Især fejret ejere af Ural Rex deres tavshed. Murchat de er villige, men katten viser er ikke opfyldt, selv i brunsten utilfredse. På grund af dette, er dyrene ikke steriliseret, selv om det ikke er involveret i avl.

Hvor kan jeg købe en "Ural"

Som en ny race, men det er lille og ikke særlig udbredt. Ekaterinburg tilbyder det største udvalg af omgivelserne. I Moskva, hvis du er interesseret i Ural Rex killinger sælges i "Uralochka" kennel, opdrættere har i St. Petersborg, Sevastopol, Volgograd og Perm. I udlandet killinger god kvalitet kan købes i Dresden, Tyskland.

God killing med stamtavle, afhængigt af linjen og kvalitet, er fra 300 til 1000 dollars. Hannerne traditionelt værdsat billigere katte. Hvis du er tilfreds med nedslagning i farve (godt, ikke kommer til at avle, en race lignende), kan du købe et kæledyr i syv tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.