Mad og drikkeOpskrifter

Sådan laver du tartlets til et buffetbord

I flere år i vores land er den måde, der er kommet fra Vesten for buffetborde, blevet solidt forankret . Det er ikke overraskende, fordi en sådan højtidelig arrangement giver dig mulighed for at frigive en masse ekstra plads i rummet, som kan bruges til dans, shows, præsentationer mv. Denne mulighed er ideel til en ferie i en normal lejlighed, især hvis et stort antal gæster inviteres til det. Selvfølgelig er det i højtidelige receptioner over menuen professionelle kokke, der er klar til at overraske gæster med kulinariske lækkerier. Vi vil ikke gå ind i detaljerne i disse menuer, men vi holder op med snacks, som kan koges på egen hånd for glæden ved familie og venner. Her kan du selvfølgelig ikke uden plader med en række skiver, sandwich og canapes. Men stadig den mest bekvemme og lækre snack er tartletterne, som vil blive diskuteret senere.

Sådan tilberedes tartlets til en cocktail med en påfyldning fra leveren

Denne ret er meget simpel at forberede, og endda smagen og kan ikke tale, fordi kogte med hænderne et ømt pâté i kombination med skiver frosset smør og halvvagtel æg perfekt kombineret med testen. At lave pate er bedst egnet kalkun eller kyllingelever, som skal koges i flere minutter, sænkning i kogende vand. Samtidig steges løg i en pande og fint hakket gulerødder. Når ingredienserne er klare, pisk kød og grøntsager i blenderen med højeste hastighed for at danne et skum. Den resulterende masse lægges i kurve, og vi tilsæt smør og stykker æg.

Tartlets med rød fisk

I denne version af parabolen, sammen med rød fisk i kurven kan du tilføje stykker ømme ost og en kvist grønt. Fisken er skåret i lange tynde skiver, som enten kan rulles op i form af en rose eller simpelthen opdeles i firkanter. Som en ekstra fyld er ideel blød ost, for eksempel feta. Som det grønne er det bedst at bruge frisk dill.

Tartlets til en cocktail med en champignonfyldning

Sådanne tartlets vil blive værdsat af de skarpe fans. For at forberede påfyldningen skal du gnide et stykke hårdt ost på et rivejern og i lige store mængder blande det med saltet honning-agarik. Den resulterende blanding er fyldt med knust hvidløg og en lille mængde mayonnaise.

Tartlets til en cocktailmodtagelse med kaviar

Fyldningen til denne slags tartlets er nok det nemmeste at forberede. Når alt kommer til alt kræver nobel kaviar praktisk taget ingen tilsætninger. Tilsæt kun en lille kaviar af smør, tidligere blandet med finhakket æggeblomme. Dekorer skålen kan være en gren af grønt.

Dessert tartlets til et buffet bord

Tartlets kan fungere som en stor dessert. For eksempel kan du klemme ind i hver kurve lidt flødefisk eller flødeskum og ovenfra i en vilkårlig rækkefølge udforme farverige friske og smukke bær: brombær, hindbær, druer, vinmarker og andre. Denne dessert er ikke kun smuk, men også meget velsmagende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.