SundhedPræparater

Drug "Pyrantel" (suspension) - Brugsanvisning

Vi kan trygt hævde, at ormen angreb er blevet en svøbe for den menneskelige civilisation. Den utrolige evne af parasitterne til at overleve i ethvert miljø, til at tilpasse sig lave temperaturer, at eksistere i det eksterne miljø forårsager deres vid udbredelse. Læger anbefaler brugen af lægemidlet "Pyrantel" for at slippe af orme. Suspensionen, brugsanvisningen, der påføres på et obligatorisk grundlag til hvert hætteglas lægemiddel anvendt i tilfælde af infektion med ascariasis, børneorm, hageorm.

Også dette stof er tilgængelig i form af sirup og tabletter. Før brugen af stoffet bør konsultere en læge. Kun en erfaren person ved, hvordan at besejre infektionen og forhindre reinfektion.

Denne cyklus af udvikling er komplekse orme. For eksempel, ascariasis er umuligt at fange personen. Infektion forekommer æg af Ascaris, som skal passere gennem et udviklingstrin i det eksterne miljø. Med jordpartiklerne, som afvikler på grøntsager, frugt, kan grønne æg af Ascaris indtaste menneskets fordøjelseskanal gennem tarmvæggen, trænger ind i det indre miljø i kroppen. I nogen tid de modnes der, og med blodgennemstrømningen i lungerne. Stansning væggen i de pulmonale alveoler, larver af Ascaris sluges med spyt og genindtaste fordøjelseskanalen, som blev indfriet, ved at blive en stor parasit. Montering sugekopper til væggen af tarmen, kønsmodne individer fodret, udsender giftige produkter af deres liv, forgiftning kroppen og sætter en enorm mængde af nye æg, som kommer fra fæces i miljøet og passerer en ny cyklus af udvikling.

Sig kønsmodne rundorm lever omkring tre uger, døende og rådnende, de udsender en enorm mængde af toksiner, der optages i blodbanen og forgifte den menneskelige krop.

Ascariasis effektive til behandling af lægemiddel "Pyrantel" (suspension, sirup eller tabletter). Dog skal du vide, at det nævnte lægemiddel har ingen effekt på den umodne larver under deres migration. Mekanismen for dets virkning er at besejre musklerne i modne parasitter og blokerer nerveender. Derfor, lægen ordinere behandlingslægemiddel "Pyrantel" (suspension) (som indeholder instruktioner til dosis anbefalinger), altid tage hensyn til alder, vægt og generel tilstand af patienten. Til kur kom hurtigt og anvendelsen af midlerne har bragt maksimalt udbytte, nøje følge lægens anbefalinger.

Børneorm er også hele tiden lever i tarmene af inficeret person, og om natten falder til anus, der forårsager intens kløe og frigive en enorm mængde af æg i miljøet. De sygdomme, de forårsager, kaldes "børneorm". Denne orm angreb er meget farligt, fordi det let overføres fra person til person. Kønsmodne børneorm lever længe, tre uger senere, de dør, og i teorien, slippe af med dem er let. Er det tilstrækkeligt at omhyggeligt observere god personlig hygiejne, for at undgå ny infektion opstod. Men desværre, det er børneorm æg ofte smittede børn i børnehaver og skoler, og som regel, at sygdommen er endemisk. Derfor, efter detektering af børneorm, børn ordineret lægemidlet "Pyrantel" (suspension). Instruktionen anfører ligeledes, at tvangsbehandling skal udfyldes af alle personer, der bor sammen med et sygt barn. Normalt vil lægen eller sygeplejersken giver detaljerede forklaringer om, hvad der skal der træffes forholdsregler for ikke at blive smittet af denne parasit igen. Ifølge læger og forældre, stoffet "Piratnel" (sirup) er glad for at tage børnene, fordi det har en dejlig abrikos smag. Men glem ikke, at det er et potent lægemiddel, og den skal opbevares utilgængeligt for børn.

Hvad er kontraindikationer og bivirkninger af et lægemiddel "Pyrantel" (suspension)? Guide advarer om, at i tilfælde af en overdosis kan være opkastning, kvalme, svimmelhed, mavepine, hyppig afføring. Lægemidlet gives med forsigtighed til børn under 2 år, gravide kvinder, ammende mødre.

Ved behandling lægemiddel "Pyrantel" (sirup eller suspension) kræver ikke yderligere brug af afføringsmidler narkotika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.