ComputereFiltyper

Excel Oversigtstabel: hvordan man kan skabe og arbejde? Arbejde med Excel pivottabeller

Mange kontor brugere ofte står over for en række udfordringer, når de forsøger at oprette og redigere alle Office-dokumenter. Dette skyldes ofte, at virksomheder bruger flere kontorprogrammer, hvis principper kan variere meget. Især en masse besvær kan oprette Excel pivottabeller.

Heldigvis relativt nylig dukket MS Office 2010-2013, som ikke kun omfatter en række opdateret software til forarbejdning tekstfiler, regneark, databaser og præsentationer, men også giver dig mulighed for at arbejde med dem samtidigt til flere medarbejdere i et virksomhedsmiljø er uvurderlig.

Hvorfor den nye version?

For at forstå dette spørgsmål, er du nødt til at tænke på alle de mest markante ændringer, der er opstået med denne kontorpakke.

Som før, det er Excel er det andet krav om et program, der ikke kun gør det muligt at oprette enkle tabeller, men selv skabe en relativt kompleks database. Som med de andre komponenter, er det blevet tilføjet til "Office" -knappen, klikke på hvor du kan gemme dokumentet i det ønskede format, ændringen eller angive de nødvendige foranstaltninger til dens beskyttelse. Det var signifikant opgraderet sikkerhedsmodulet af dokumentet.

Som for de væsentligste ændringer i Excel, skal det bemærkes, at korrigere flere fejl i formler, på grund af hvad tidligere versioner ofte optrådte helt alvorlige fejl i beregningerne.

Det skal siges, at den nye version af pakken - dette er ikke blot et sæt af kontor-programmer, men også et kraftfuldt værktøj, velegnet til at løse selv de mest komplekse opgaver. Som du kan forstå os i dag, vil blive betragtet som Excel-pivottabel.

Hvad er det, og hvad er det til?

Den væsentligste ændring i den nye version af "Office" er deres helt perekroenny interface, som er blevet kaldt skaberne af båndet (bånd). Båndene alle 1500 kommandoer er bekvemt grupperet efter kategorier, så du vil ikke have lang tid at finde dem. For fuldt ud at overholde disse parametre, har udviklerne tilføjet til Excel også forbedret pivottabel.

I dag anser vi Excel «for dummies." Opsummeringstabeller - et specialværktøj, hvor resultaterne af en proces klart grupperet. Kort sagt, kan de bruges til at se, hvor mange af dem, eller andre varer, der sælges hver sælger for hans skift. Desuden er de brugt i tilfælde, hvor det er nødvendigt:

 • Forbered analytiske beregninger for at skrive endelige rapporter.
 • Beregn deres hver indikator hver for sig.
 • Producere gruppering efter type af data.
 • At filtrere dem og dybtgående analyse af dataene.

I denne artikel vil vi se på enkle måder at skabe dem. Du vil lære, hvordan Excel pivottabel med til at skabe og analysere tidsserier, at skabe og analysere en detaljeret prognose.

Skabe den ønskede dokument

Så hvordan du opretter en pivottabel i Excel? Først skal du oprette en simpel dokument, hvor vi gøre data til senere analyse. En kolonne skal tegne sig for en parameter. Tag et simpelt eksempel:

 • salg tid.
 • Varer solgt.
 • De samlede udgifter til salg.

Således blandt alle parametre, der genereres i hvert link kolonne: antage, at skoene er blevet solgt til 09:00, den fortjeneste, n-rubler.

formatering af tabeller

Efter udarbejdelsen alle de oprindelige oplysninger, sætte markøren i den første celle i den første kolonne, åbne fanen "Indsæt" og derefter klikke på knappen "Summary Table". Du vil straks se en dialogboks , hvor du kan gøre følgende operationer:

 • Hvis du med det samme trykke på "OK" knappen, derefter Excel pivottabeller vil straks blive vist på et særskilt ark.
 • Fuldt tilpasse udskillelse.

I sidstnævnte tilfælde, udviklerne giver os mulighed for at bestemme det celleområde, der skal vises oplysninger søges. Efter dette, skal brugeren afgøre, hvor den nye tabel er skabt specifikt til en eksisterende eller nyoprettede på arket. Ved at klikke på "OK", vil du straks se forsiden af en klar bord. Ved oprettelsen af pivottabeller i Excel er stort set afsluttet.

På højre side af arket placeret områder, med hvem vil du arbejde. Felter kan trækkes og slippes i separate områder, hvorefter der skal vises i en tabel dataene. Følgelig vil pivottabellen selv være placeret på den venstre side af arbejdsområdet.

Holding, mens du trykker på venstre museknap, "produktet", sender den ind i en "titellinje", og klik på "Sum of Sales" på samme måde, fremad i "værdi" (på venstre side af arket). Det er, hvordan du kan få mængden af salget for hele analyserede periode.

Oprettelse og gruppering tidsserier

For at analysere salget på bestemt tidsperiode, skal du indsætte de relevante punkter i selve tabellen. For at gøre dette skal du gå ind i arket "Data" og derefter indsætte tre nye kolonne umiddelbart efter den dato. Vælg den kolonne med navnet på produktet, og klik derefter på knappen "Indsæt".

Det er meget vigtigt, så alle nyoprettede kolonner var inde i en eksisterende tabel med kildedata. I dette tilfælde, oprettelsen af pivottabeller i Excel igen være påkrævet. Du vil blot tilføje nye felter til de ønskede data.

brugte formel

For eksempel kan de nyoprettede kolonner blive kaldt "Year", "Month", "Måneder-år." For at få de data, vi er interesserede i hver enkelt af dem bliver nødt til at registrere en særskilt formel for beregning:

 • Den "ordinære" indsætte formel af formen: "= ÅR" (med henvisning til datoen).
 • Måned skal suppleres med udtrykket: "= MONTH" (også med henvisning til den dato).
 • I tredje kolonne i formularen indsætter vi formlen "= SAMMENKÆDNING" (med henvisning til det år og måned).

Derfor finder vi tre kolonner med alle de oprindelige data. Nu gå til menuen "Summary", klikke på en tom plads i tabellen på højre museknap, og derefter i den åbnede genvejsmenu vælge punktet "Opdater". Vær opmærksom! skrive forsigtigt formler i Excel pivottabeller, som enhver fejl vil føre til fejl i prognosen.

Hvordan kan man foretage en analyse af salget data?

Igen vi trykker på venstre museknap klik på "Year", og derefter trække det ind i "Kolonne Name", og derefter starter den sammenfattende tabel viser resultaterne af en bestemt form for produktsalg på tværs af alle årene. Og hvis du bare ønsker at analysere månedlige salg? Ligeledes skal du trykke vi LMB "Month", trække den under den årlige kolonne.

For at få en visuel dynamik månedlige ændringer i salget gennem årene, "Month" til at trække direkte i den årlige kolonne, der tidligere bevæget sig i "Kolonne navn". Efter at have afsluttet dette trin, vil du se en tabel i den følgende præsentation:

 • Mængden af salget af et bestemt produkt for hele året.
 • Dynamikken i salget af hver af dem gennem årene.

Fjern data fra udstedelsen

Antag, at spørgsmålet om, er vi nødt til at fjerne de oktober data, så vi har ikke omfattende statistikker om det. Oversigtstabellen ser "Rapport Filter", og derefter trække det til "År - Måned".

filter vises over bordet, hvor du ønsker at sætte i feltet ud for "Vælg flere elementer." Efter dette, den viste liste, skal du fjerne markeringen oktober og derefter klikke på "OK".

Således kan du tilføje og fjerne fra filterelementerne, der danner en virkelig presserende, og du har brug for tests. Programmet beregner automatisk tallene for de måneder, hvor du er interesseret, tydeligt afspejler dynamikken i forandring indikatorer.

Vi forventer, projektioner

Prøv at forudsige resultaterne af salget i nogen tid fremover. For at gøre dette, skal du deaktivere de forud delte resultater, at de ikke har gjort en fejl i den genererede prognose.

For at gøre dette, satte markøren i "Grand Total" og derefter klikke på knappen "Fjern det samlede tal." Derefter den automatiske opdatering af Excel pivottabeller metode beskrevet ovenfor os (klik på højre museknap, vælg "Update").

Som et resultat, er disse data tabt fra vores oversigt. At opbygge en visuel repræsentation af prognoser på salg, sætte markøren til det år, som planlægger at gøre en begyndelse, og så vi klikker på musen venstre knap på knappen "Schedule prognosemodel."

Efter at der er en smuk og informativ graf præsenteres i visuel form de forventede resultater af forbrugernes aktivitet på interessant forudsigelse. Dette vil spare din energi og spare penge, der kan bruges på køb af varer er virkelig nødvendigt.

Vi bruger andre datakilder for dannelsen af en pivottabel

Det er på tide at overveje mere komplekse Excel lektioner. Oversigtstabellen kan oprettes på grundlag af dokumenter, der er blevet redigeret af andre brugere.

Dette vil hjælpe os fungere "Flet". Dette program giver dig mulighed for automatisk at kombinere teksten i dokumentet og den nødvendige adresse, navn eller andre nødvendige oplysninger for at oprette personlige prognoser, der i denne sag og er påkrævet.

fusionere funktion i senere versioner af "kontor" har ikke ændret sig meget i forhold til Office 2003. Ikke desto mindre databaseforespørgsler at vælge den datakilde kan udføres med brug af Microsoft Query. For at få den sammenfatning af data Excel-regneark, skal du have to objekter:

 • Det vigtigste dokument indeholder de oplysninger, du har brug for, samt felt indikerer Excel-programmet, at de data, der skal indsættes i dokumentet. Det vigtigste tabel er en standard dokument, regneark, men du skal angive i dialogboksen Flet (Flethjælper), hvad det skal bruges som den primære.
 • Datakilden indeholder de oplysninger, der er nødvendige for udarbejdelsen af prognosen. Du kan oprette en ny tabel på en måde, som vi har påpeget ovenfor.

Når processen med skabelsen af sammenfattende dokumenter, at programmet skaber et eksemplar til hver af posterne, der er indeholdt i datakildefilen. Disse filer kan vises i et separat afsnit af det nye dokument, eller bruges som en partition på din pivottabel.

Man behøver blot at klikke på det ønskede felt af din venstre museknap, og du kan se kilden til de data i stedet for de feltnavne, der vises i hoveddokumentet. Felter kan indsættes på ethvert sted i dokumentet.

brugte kategorier

Du kan også bruge ASK kategori, hvilket betyder "søger" og UDFYLD hvad det betyder at "fylde" NEXT og NEXTIF, ELSE. Du kan også indstille parametrene for det forventede punkter, der skal vises i finalebordet. Find det ønskede nummer er muligt ved hjælp af et specielt filter eller ved blot at sortere data, som vi har sagt ovenfor.

Når du er klar til at oprette en master-dokument, Flet dialogboks giver brugeren mulighed for at identificere og rette nogle fejl, før de sker. Når alt er markeret, kan du roligt trykke på knappen "Merge". Men hvis fusionen skal udføres via e-mail, bliver du bedt om at installere mailprogram (hvis du ikke allerede har installeret).

I det tilfælde, hvor der er nogen fejl, det er i færd med at samtalerne fusioner om forkert angivne felt i et andet dokument, eller at bruge dataene er i et ikke-understøttet format. Derfor bør denne procedure igen blive revideret.

Generelt Excel (arbejde med pivottabeller, hvor vi har set) giver ikke kun relativt kompleks analyse af købekraft, men også for at skabe dem på grundlag af prognoser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.