ComputereFiltyper

Hvordan til at sende MMS fra din telefon til din computer? Sådan MMC på din computer?

I dag vil vi tale om, hvordan man kan sende en MMS fra din telefon til computer og omvendt. Multimedia Messaging Service giver dig mulighed for at sende beskeder som andre mobile enheder samt en e-mailadresse. For at udføre en sådan operation er mulig uden yderligere kompleksitet.

inspektion

Først og fremmest, at træffe beslutning om, hvordan man kan sende MMS fra din telefon til computeren, skal du kontrollere, at din mobile enhed understøtter denne funktion. denne information opnås fra vejledningen til maskinen. Udover støtte fra passende teknologi indikerer tilstedeværelsen af den tilsvarende post i telefonens menu.

teknisk support

Før du sender MMS fra din telefon til computeren, skal du kontrollere at se, om den tilsvarende tjeneste er aktiveret. Gennem et telefonopkald vil kontakte den tekniske operatør support og bede konsulenten vi er interesseret i emnet. Hvis det er nødvendigt, at give yderligere oplysninger, der kan kræves af medarbejderen. Hvis tjenesten ikke er sluttet til numrene, rapporterer ønsket om at slutte den, eller aktivere MMS på egen hånd, under hensyntagen til anbefalingerne fra konsulenten.

justering

For at sende en MMS til en computer, skal du kontrollere de korrekte indstillinger vejledning tjeneste på din telefon. I tilfælde af påvisning af disse fejl igen vil vi kontakte kundesupport og informere medarbejder i virksomheden model af telefonen. Som et resultat, vil vi sende det system meddelelse, der indeholder de automatiske konfigurationsindstillinger.

Med en ren ark

Før du sender MMS fra din telefon til computeren, skal funktionen aktiveres, hvis tidligere blev det ikke brugt. Til dette formål genstarte telefonen. Yderligere, hvis det er nødvendigt, sende MMS-besked med indhold på gratis servicenummer leveres tidligere af operatøren. Vi forventer, at underretningen af den udvalgte aktivering af en funktion.

instruktion

Med den forberedende del færdig vi, og nu gå direkte til spørgsmålet om, hvordan man kan sende MMS fra din telefon til din computer. Hvis den valgte operatør giver mulighed for ubegrænset afsendelse af MMS-beskeder med en overkommelig månedlig afgift, skal den tilsluttes.

Sammensæt mms på den sædvanlige måde, men på det sted, hvor modtagerens nummer, skal du indtaste din e-mail. Hvis den ikke kan komme ind, som bogstaver er indtastet i stedet for tal, ændre input-mode på telefonen. Oftest sker dette ved at trykke længere på "gitter". Efter at have afsluttet alle de ovenstående trin giver sende og vente på afslutningen af operationen. Angiv, om budskabet har nået sin destination. Bemærk, at MMC er oftest dyrere end SMS.

Viser om PC

Lad os beskæftige sig med spørgsmålet om, hvordan man kan se MMC via computeren. I nogle tilfælde kan mobile brugere forveksles, fordi deres enhed ikke understøtter MMS-beskeder. Der kan også være en software glitch, der ikke tillader at åbne beskeden. I en sådan situation, og spørgsmålet, se gennem MMS computer.

For at løse dette problem, skal du montere den mobile enhed til pc'en. Alle beskeder er i telefonen, så vi skal gå til afsnittet "Beskeder" og finde det ønskede punkt. Hertil kommer, at behandle spørgsmålet om, hvordan man kan indlæse MMC på en computer, kan du gemme data på den mobile enhed, der bruges på et hukommelseskort. Dernæst tilsluttes medierne til en PC og åbne filen. Uden synkronisere din telefon og computer til at løse problemet er yderst problematisk. Kommunikation mellem enheder etableres gennem en specifik applikation inkluderet i sættet devaysa. Når ovenstående software bliver installeret og sat op, tilslutte telefonen til din computer ved hjælp af USB-kablet.

Bemærk at de fleste mobiloperatører giver mulighed for at se MMS-beskeder på deres egne websteder. Hvis du åbner en MMS-besked til telefonen mislykkes, vil det gå til placeringen af SMS modtaget MMS-fil. Således kan vi se dataene via internettet ved hjælp af linket. Det bør erindres, at angriberne sommetider sende mms i særlige virus, der er i stand til at læse de personlige oplysninger på telefonen ejer.

grænseflader

Lad os diskutere i detaljer, hvordan du gemmer MMS til din pc. Gør det hjælpe Bluetooth-teknologi. Hvis pc'en ikke er i overensstemmelse med den indbyggede adapter, skal du købe en ekstern. Indstil Bluetooth på pc'en. Ved tilstedeværelse af komplet installation disk indsat i sit drev og installere enhedsdriverne. Dernæst kombineres via en trådløs telefon og en pc-interface. Vi passerer de nødvendige oplysninger.

tilbagevirkende kraft

Vi ved allerede, hvordan man flytter på computeren MMC, men det kan gøres, og omvendt. Herefter vil vi se på værktøjer, der vil formidle et budskab fra pc'en til telefonen. Til at begynde, mener iSendSMS programmet. Med det, kan enhver pc-bruger overføre til andre abonnenter multimedier og tekstbeskeder. Den app er nem at installere og bruge - det er fordelt gratis. Dette værktøj giver dig mulighed for at oprette en adressebog, og gemme de sendte beskeder. Seneste placeret i en særlig log, kan du se den til enhver tid.

Denne fremgangsmåde er meget nyttigt, hvis meddelelsen ikke er blevet leveret, og dets behov for at sende igen. De interessante funktioner i programmet omfatter levering funktion af tiden givet af brugeren. Bemærk dog, at operationen ikke kan arbejde med alle mobiloperatører. Ansøgningen interface er praktisk og enkel, støttet af fuldmagt. Værktøjet giver en liste over almindeligt anvendte skabeloner. Operatøren bestemmes automatisk baseret på telefonnummeret.

Til den anden metode til at overføre MMS-beskeder fra din pc til telefonen kan omfatte brug af særlige online-ressourcer. Med hensyn til sikkerheden af denne metode, hver sendt materialet tildelt serveret for link tilfældig. Gæt det og dermed at stjæle dine personlige oplysninger er næsten umuligt. Adresse sendt filen kun går til modtageren.

Otpravsms projekt er intuitiv og enkel grænseflade. Det giver dig mulighed for at overføre ansøgningen, tekstdokumenter, musik, video og billeder. Denne løsning er velegnet til hurtige indhold downloads på telefonen eller sende multimedie følgesvend data. Efter overførslen element er tilgængelig som en internet-link. Går på det, kan du nemt downloade data.

For at bruge tjenesten, ved hjælp af "Vælg fil". Angiv stien til objektet på computeren og markere det. Vi indtaste modtagerens telefonnummer og sende beskeden. Du kan arbejde med filer, hvis volumen ikke udgør over en megabyte. lastning systemet er meget klar. Så vi var, hvordan man kommer MMS til din computer, og overføre til telefonen fra pc'en.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.