TravelingEksotiske steder

Verona, Italien - vartegn, legender, historie

Husk Shakespeare: "Der er ingen mere trist historie i verden ...?" Men hans berømte Romeo og Julie kommer her - en lille italienske by Verona, som takket være den engelske dramatiker og rørende, romantisk historie, blev uddannet folk over hele verden City of kærlighed.

Generelt attraktioner Verona ikke deres huder og generøst deler dem med mange turister, nyde besøger denne by. Og lige her er noget at se! Disse steder er blevet masteret af mennesker i forhistorisk tid. Fordi moderne Verona står på de ældste bebyggelser. Selve byen er bekvemt placeret i den nordøstlige del af Italien, langs Adige-floden. I 30 km uden for byen er den største Gardasøen. Sø og floden er så fuld af vand, Verona regelmæssigt udsættes for oversvømmelser indtil midten af 50'erne. det sidste århundrede. Og kun når i 1956, blev den tunnel bygget, en af de største i Italien, byen åndede frit. Faktisk i fare for oversvømmelse gennem en tunnel fra floden i søen for et øjeblik den bevæger sig omkring 500 kubikmeter vand. Det er dårlig var Gentlemen of Verona før!

Et besøg på de evige Lovers

Men, selvfølgelig, ankom i byen turister vinke til ham, først og fremmest, huset, hvor de boede Romeo og Julie, og alt er forbundet med dem. Og fordi - velkommen, er Verona disse attraktioner forsøger at bevare for eftertiden. Dal Cappello familie, det vil sige, Capulets i Shakespeare boede her, på gaden Capello, nu nummer 23. Bygningen af en gammel, 13. århundrede bygning. Facaden er dekoreret med emblem slags - en hat lavet af marmor ( "Kapel" på italiensk - "hat"). Hvad har ikke været i bygningen - og familien reden, og en kro, et lille privat hotel. Naturligvis over tid, bygningen kom i stå. Kun når statslige organer købte et hus i begyndelsen af det 20. århundrede og etableret sig i det et museum, han startede et andet liv. Det skete takket være de store skærme i 1936, filmen "Romeo og Julie", instrueret af Cukor. Derefter attraktioner Verona at værdsætte: byen begyndte en pilgrimsrejse elskere og romantikere, litterære kritikere og kunsthistorikere. Det var på det tidspunkt restaureringen af huset holdes i ånden af filmen sæt, på samme måde og arrangeret det indre.

En anden direktør, Franco Dzaffireli, tog fart i 1968 af hans "Romeo og Julie", og derefter i verden af en ny bølge af popularitet af Shakespeares historie. Så støbt i bronze og installeret i gården til Julies statue. Hver besøgende til hjemmet, selv de største skeptikere, forsøger at røre hendes højre bryst - det vil bringe en glad, varig kærlighed. Og i House of natur begge film, kostumer og andre rekvisitter skuespillerne supplerer museets udstillinger. Og rigtig mange italienske par og endda udlændinge, der søger at kysse under balkonen, hvor han først talte helte - derefter, ifølge legenden, er der intet, de vil ikke adskille. Det foretog også og vielsen, klædt i passende kostumer. Og nygifte hånds certifikater på den slags Montagues og Capulets hvor bekræfter legitimiteten af forholdet. Det bør være ens handling er ikke billig, men derefter ønsker at tilbringe et bryllup en gang i livet ... Så initiativrige attraktioner Verona antikkens forbinder med moderniteten.

Selvfølgelig, heltinden i Shakespeares grav er af stor interesse. Kirken, hvor hun var, stod i Via del Pontier. Det er en rød marmor sarkofag i den gamle kapucinerkloster. Formålet er under beskyttelse af museet, og faktisk var det vandtrug til husdyr! Her er det, den forvandlende kraft af kunst!

Og endelig, en mere bygning af vores historier - Romeo hus, det vil sige, familien af Montagues. City of Verona og hæger det, selvom noget anderledes. Denne bygning er også det 13. - 14. århundrede, men det blev ikke en museumsgenstand. I første omgang forhindrede Anden Verdenskrig, så - den palæ blev den private ejendomsret af en driftig italiener, der, drage fordel af populariteten af en kærlighedshistorie og den store tilstrømning af turister i byen, åbnede en restaurant her. Selvfølgelig er der ingen frigivelse fra gæsterne, men køkkenet med ham, det er fair at sige, bare fremragende!

Generelle anbefalinger

Turister, der har købt en tur til Verona, vil turen være meget, meget glad. Efter alt, er byen stadig en masse interessante steder, som du absolut bør få at vide. Glem ikke, at på et tidspunkt var han en betydelig centrum for Romerriget i den tidlige periode af sin eksistens. Det minder og fortæller Verona arena - amfiteater, bygget i det 30. e.Kr., den tredje største af de bevarede i Italien. Kapacitet af det - 30 tusind tilskuere, og på sin scene er operaforestillinger. Det menes, at det er her, den part af "Romeo og Julie" lyde bedre end de mest berømte teatre i verden. Mange fortidsminder rester kan ses eller endda rørt, fandt han sig selv på gaden Porta Borsari - i oldtiden var det centrum af Verona. Men Erbe Square - et stort udendørs marked. Fra overflod og forskellige frugter og grøntsager for de besøgende bogstaveligt hoved er spinding! Mere nær mange hyggelige caféer og barer, og om aftenen er det her Herrer fra Verona indfødte begynde din træning. Det er ikke overraskende: omkring det er bygget i forskellige århundreder de mest luksuriøse og berømte paladser i byen, et sandt mesterværk af arkitektonisk kunst.

Opregne attraktioner Verona kan være lang. Det er katedraler og kirker, basilikaen og haver, teater huse og meget mere. Så er det ikke bedre at se på det, når alle øjne, hva? Kom til Verona - højre, vil du ikke fortryde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.