Mad og drikkevarerTe

Sunde og velsmagende te af bladene af ribs

At nyde en lækker vinter måger, men stadig så gavnligt for helbredet, bør sommer gives lidt tid at samle urter. Gå til urskove behøver ikke at - dispensere, der vokser i landet. Det første sted blandt de planter, Godyaev for custard medicinske teer, tager solbær. Dens duftende blade ikke kun give drikken en rig smag og fylde rummet med vidunderlige lugt af sommeren - de stadig indeholder en enorm mængde af næringsstoffer! Derfor, fra bladene af solbær te er værdsat så højt.

fordele drik

Hvorfor drikke te fra bladene af solbær? Det er ubestrideligt fordele. Currant blad - det er bare en guldgrube af vitaminer, makro- og mikroelementer. Drikken, som omfatter anlæg, toner, opfrisker og puster nyt liv. Og desuden har det en meget specifik medicinsk aktion som stabilisering af blodtryk, tilbagetrækning af kronisk træthedssyndrom, stabiliserende følelsesmæssige tilstand.

Indikationer

Indholdet i denne plante C-vitamin simpelthen uoverkommelige. Derfor er te blade er en naturlig hjælper ribs i den vanskelige opgave at genopretning af forkølelse og virussygdomme. Selv drikken reducerer risikoen for Alzheimers sygdom. Velkendt teblade fra solbær og dem, der lider af sukkersyge - regelmæssig brug forbedrer tilstanden af patienter markant. I åreforkalkning har det en styrkende virkning, hvilket giver mere til at klare sygdommen. Mange onkologer sige, at drikken reducerer væksten af maligne tumorer, er godartede tumorer ikke regenerere, og generelt undertrykker udvikling af forskellige neoplasmer. Vestlige eksperter har endda taget til udviklingen af et stykke solbær - måske han vil hjælpe med at finde en kur mod kræft!

Hvordan forbereder en te fra bladene af solbær?

Normalt ren solbær ark ikke anvendes. Oftest er det blandes med andre urter eller te brygning. Kun for at indsamle bladene nødt til at vælge det sted, renere, så langt som muligt fra vejene. Tea blad at blande tørrede teblade og i samme forhold, bryg kedel og opvarmet at indgyde i mindst 10 minutter.

Grøn apotek i haven

Hvilke andre urter kan suppleres med te af bladene af solbær? Selvfølgelig egnet haven mynte, som opdateres smagen af drikken. Meget god Briar privnosyaschy sur-søde noter. Traditionelt solbær blade tilføje flere blade af en hindbær, kirsebær. Hvis vi kombinerer disse urter, kan du få næsten et universalmiddel for alle lidelser. Mynteblade perfekt styrker hjertet og blodkarrene svulme antallet af vitaminer og mineraler. hindbær blade styrker immunitet, fortynder blodet, har en profylaktisk virkning i vaskulær okklusion. Hyben grund af sin diuretiske virkning godt renser nyrerne og leveren, forbedrer omsætning, øger de metaboliske processer i kroppen. Og urteteer har fremragende smag og fantastisk aroma! Og om prisen på dem, og kan ikke tale - te vil ikke blot bidrage til at bevare og forbedre sundheden, men også for at redde familiens budget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.