TravelingEksotiske steder

Mystiske steder med spøgelser, som kan besøges

Alle forstår, at samspillet med verden af overnaturlige er en meget mærkelig og skræmmende. Hvis du ikke er heldig at vokse op i et hjemsøgt hus, uanset hvor du er frygtelig bange poltergeist, er der stor sandsynlighed for, at du vil leve et helt liv og aldrig komme op med det overnaturlige. Ingen spøgelser, ingen spøgelser eller ånder. Absolut kedsomhed. Men bare rolig! I denne artikel vil du finde oplysninger om flere steder beboet af spiritus, og med det kan man virkelig se dem selv at kildre deres nerver. Hvis du planlægger at besøge nogle hjemsøgt hus, så skal du helt sikkert være opmærksom på de steder, som er beskrevet her. Faktum er, at selv hvis du ikke opfylder et reelt spøgelse, vil du stadig finde en masse interessante ting for sig selv. At opleve reel frygt og terror, er du ikke nødvendigvis på udkig efter en middelalderborg. Faktum er, at i moderne historie nok ulykker, der bringer de bygninger og steder af miskredit og køre mange rygter om, at der hjemsøgt. Så hvis du ønsker at se et spøgelse, vælge noget fra denne liste og gå på en spændende rejse.

Bobbi Makki Music World

Umiddelbart er det værd at bemærke, at mange såkaldte "hjemsøgte steder" er skuffende. Det bedste du kan håbe på svævende i luften, øjne, klar ånd, eller hvis du er særlig heldig, at brøl af fantom kredsløb. Men en verden af musik af Bob Mackie - et sted, hvor du vil møde en rigtig cowboy usynlig, som vil skræmme dig til døden.

Mystisk hus i Winchester

Under normale forhold, arv af en stor formue - det er helt sikkert godt, selv om det er til at betale for livet af en elsket en, som er den tilstand, du forlod det. Selvfølgelig kan du blive forstyrret på grund af det faktum, at de mistede sin mand på grund af tuberkulose, men hvis du er i processen med at få $ 20 millioner og ekstra indtægter i mængden af tusindvis af dollars om dagen, for at overleve sorgen bliver meget lettere, især hvis det er de penge af prøven 1881, når folk kunne ikke engang forestille sig, hvad det er - at have en million dollars. Og det er, hvad der skete med Sarah Winchester, da hendes mand, grundlæggeren af en af de mest berømte i verden af skydevåben herskere, døde. Men som vi alle godt ved, jo flere penge, jo flere problemer. Hvad var et problem Sarah? Det faktum, at Sarah begyndte at jage ånder alle dem, der er blevet dræbt af Winchester rifler, og dette, som du ved, en masse.

"Koroleva Meri"

Hvis du ønsker at kombinere et ophold på et luksus krydstogtskib, som du ikke har nogen steder at gå, samt en påmindelse om, at helvedes efterliv stjæle dig selv en chance for at hvile efter døden, du helt sikkert nødt til at besøge "Queen Mary" cruise liner omdannet til et hotel, som er permanent forankret ved Californiens kyst. Desværre beviser om spøgelser her er meget tvivlsomt, om man kan forstå allerede fra det faktum, at den vigtigste spøgelse de kalder "den dame i hvid." Denne titel, som er givet ved et spøgelse, hvis der ikke er noget ønske om at gøre en indsats for at komme op med noget værd. Men der er gode nyheder. Den omstændighed, at "Koroleva Meri" har en meget rig historie, der ikke er relateret til den overnaturlige verden, så du stadig får udovolsvtie fra at besøge.

Alcatraz

Hvis vi taler om seværdighederne i Californien, hvorfor så ikke se på den berømte Alcatraz Island, for at se, hvordan spøgelset af Al Capone vises foran dig til at spille din banjo? Som en nationalpark, Alcatraz giver ingen tour, som har specialiseret sig i spøgelser, men du behøver ikke en guide til se noget forfærdeligt, fordi det lokale fængsel indeholdt de værste forbrydere i landet.

Road nummer 322, og knoglerne i "Mad" Entoni Ueyna

Hvem ville have troet, at en mand, der har givet den tilnavnet "gale" ikke vil finde hvile efter døden? Hvis du ikke kender historien, så her er en kort sidespring: Entoni Ueyn var en generel i den tid af den amerikanske revolution. Han blev berømt for sit temperament, som han viste, da han blev anklaget for adskillige ydmygende nederlag, herunder tilfældet, når britiske tropper sneget sig ind hans lejr, ikke ved at skyde og aldrig kun bruger bajonetter. Efter at han forlangte mulighed for at rense sit navn, begyndte han at bruge taktik, essensen af som var drabet på alle levende ting.

Hus dræber økse Villiske

Det er værd at bemærke, at i Villiske helt åben om, hvad der skete i dette hus i 1912. Ja, det tog en økse mord. Killer hakket til døde kun seks mennesker, og især den forfærdelige kendsgerning, at han ventede på loftet hele dagen til at vælge det rette øjeblik til at angribe. På trods af at der ikke var nok mistænkte i sagen, hvoriblandt var en slægtning, som tidligere havde truet flere gange for at dræbe et af ofrene, samt en Bleki Mensfild, som et par år senere gjorde et par mere dræber en økse, forbrydelsen er stadig uløst til dette dag. Og rygter om, at huset er beboet af spøgelser ofrene, gå her i over hundrede år.

Waverly Hills Sanatorium

Bygningen af denne udvej ser så skræmmende, at der ikke er noget overraskende i, at det for ham er rygter om, at spøgelser vises. Især når man tænker på, at det blev bygget til at tage folk med tuberkulose, og senere blev udvidet, da alt for mange mennesker dør i det. Det skal bemærkes, at han var meget godt rustet til sin tid. Bittesmå kamre var nødvendige for at rumme så mange patienter, isolere dem fra hinanden. For dem, der har sygdommen var i de tidlige faser, blev mere rummelige kamre forudsat. Og selv sliske krop, som var i baghaven, og blev brugt til at fremskynde døden af patienter, blev oprettet med henblik på at gøre processen mindre smertefuld for dem.

Chickamauga slagmarken

Hvis du går på jagt efter steder beboet af spøgelser, mens USA, før eller senere vil du finde dig selv på et af de områder i borgerkrigen kampe. Den mest berømte, selvfølgelig, er det Gettysburg: det sted, hvor Abraham Lincoln gav sin berømte tale. Men hvis du er interesseret i, er spøgelser, så skal du gå til North Georgia, hvor området for Chickamauga Battle.

plantage Mirtlz

Plantation Mirtlz slog alle rekorder på humane spiritus, efterlader selv de cowboys og den usynlige spøgelse Al Kapone, der spiller banjo solo. Man får fornemmelsen af, at han fik en liste over alle mulige kriterier steder beboet af spiritus, og i tilfælde af plantagen Mirtlz simpelthen blev markeret alle punkterne. Rygtet siger, at det blev bygget på kirkegården af de indfødte indianere og, selvfølgelig, blev resultatet forbandet. Det siges, at i vinduerne i huset viser børnenes spøgelser, og at der var blevet begået mindst ti mord og spøgelser hvert offer forbliver i dette hus.

helvedes porte

De fleste af de steder beboet af spiritus, forklare dette fænomen tragedier, der fandt sted der, med det resultat, at der afregnes ånder, der ikke kan finde fred. Men Chatham County har ikke tid til at komme op med historier om tidligere tragedier og se efter mellemmænd at retfærdiggøre eksistensen af spøgelser. Det viser sig, at der er i den lokale skov, der er et sted, hvor Fanden selv synes periodisk at så nye rædsler i den menneskelige verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.