HjemlighedKonstruktion

Strukturelle gips: hver designer selv

Ønsket om at dekorere levested er ikke enestående for mennesket, men kun homo sapiens kan forvandle brugsting i kunstgenstande. Denne forvandling har fundet sted, og med gips. det oprindeligt blev lavet af brændt kalk og vand og anvendes til fjernelse af uønsket forskellige overflader, deres tilpasning og beskyttelse mod ydre påvirkninger. Over tid har plastisk masse, ændres og er blevet en reel velsignelse for dekorative væg og loft, så du kan skabe unikke kunstværker design.

En type af dette materiale blev strukturelle gips, der består af en base, blødgørere, pigmenter, specielle additiver i form af kvarts stykker, træfibre, glimmer partikler eller små sten. Afhængig af den vigtigste komponent skelne mineral, akryl og silikone gips. De er karakteriseret ved forskellige egenskaber og som er beregnet til registrering af både ydre og indre overflader af bygninger. Vandbaserede blandinger er lugtfri og anvendes til beboelse lokaler, og fremstillet ved hjælp af det anvendte opløsningsmiddel til coating facader på bygninger.

Egenskaberne og funktionsegenskaber

En blanding af cement og kalk øger de ildfaste overfladeegenskaber og åndbarhed, hvorved det dekorative lag ikke ophobes fugt og knække med tiden. Et materiale, der indbefatter acryl, modstandsdygtig over for vejrliget og ikke ødelægges af hurtige temperaturændringer. Latex strukturel gips frastøder snavs og væske, kan det anvendes i de områder, hvor fugtighed parametre overstiger normen. Tilføje specielle midler til modificering bestemmer de egenskaber, der karakteriserer gips. Strukturel overflade afhænger også af den type og størrelse af granulatet.

Fremgangsmåder til anvendelse af strukturelle gips

Før påføring af afsluttende lag ikke kræver omhyggelig tilpasning vægge behøver kun fjerne de største fejl og depressioner, der overstiger størrelsen af granulatet. For yderligere at ved at ændre udformningen af rummet ikke har nogen problemer med fjernelse af det dekorative lag, fortrinsvis indsætte over overfladen af papir eller specialpapir. Hvis belægningen påføres i lang tid, så vil det være nok til at rense vægge, rense dem specifik primer (afhængig af basen type) og tørret.

Strukturelle puds er anvendt på de ydre og indvendige finish konstruktioner af mursten, beton, gipsplader, eternit og andre materialer. Det sælges som en opløsning, der kræves kun blandes grundigt, og så det kan påføres på den forberedte overflade. Finishing arbejdet udføres i flere etaper. Først skal det første lag påføres på blandingen under anvendelse af en spatel af rustfrit stål eller pistol fin fordeling på væggen. Når det er tørret, er belagt med en blanding af plast og behandlet for anden gang sin strukturelle valse. Under indflydelse af de pneumatiske blok gips størkner og danner en fast film åndbar. Efterbehandling operation bør ikke udføres, når den udsættes for direkte sollys, samt lufttemperaturen er lavere end anbefalet af producenten af materialet.

Den dekorative effekt opnås ved anvendelse af blandinger af forskellige farver og overfladebehandling af strukturel valse.

Dekorative strukturelle puds kan farves med specielle pigmenter i fremstillingen af en opløsning eller vandbaserede farver efter tørring af påførte lag.

Ved at kombinere farve og konsistens, kan du få unikke kombinationer og implementere den mest utrolige fantasi. Dette materiale er egnet til at blive brugt til at skabe interiører af enhver stil: fra den luksuriøse imperium streng minimalisme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.