TravelingHoteller

5 Sea Club Hotel (Egypten / Sharm El Sheikh)

Beskrivelse. Unge Complex Sea Club 5 er en tre-etagers bygning og en række af to- og tre-etagers huse, som er placeret 20 km fra lufthavnen. Alle disse bygninger er placeret på en stor anlagt område og omgivet af en grøn park med tropiske planter. Boliger blev bygget i 2001 i en af de mest populære feriesteder i Egypten - Sharm El Sheikh, lige ved Rødehavskysten. I 2011 Hotellet blev rekonstrueret og nu er det er fuldstændig renoveret og en smuk pensionat tilbyder de bedste betingelser for at leve.

I samme område med et kompleks af Sea Club 5 er stadig to hoteller Sea Gardens og Sea Life - gæster kan frit benytte infrastrukturen af de omkringliggende hoteller. Designet udvej center på ægtepar med børn, voksne, turister, forretningsfolk og nygifte. Ligeledes kan det anbefales at fans af dykning og udendørs aktiviteter, fordi det er her, du vil finde en masse forskellige spændende fritidsaktiviteter.

Værelser. Hotellet har 359 værelser og de fleste af dem med udsigt over Det Røde Hav, og resten - med udsigt over gården. Alle værelser er meget rummelige med kvalitet reparationer og møbler. Det har et badeværelse og en terrasse i hvert værelse. Tilstedeværelsen af centrale klimaanlæg, telefon, gratis værdiboks, satellit-tv (russiske kanaler udsendes).

Derudover kan kunderne bruge mini-bar (vand - fri) med drikkevarer til et gebyr og højhastigheds internet. Daglig rengøring og skift af er inkluderet i de samlede omkostninger. Til gebyr-stop-service.

Strøm. Fuld måltider på systemet Super All Inclusive bord byder Sea Club 5. Anmeldelser af turister ros - alle har haft en varieret menu og døgnet rundt gratis drinks. Ved frokosttid i hotellets restaurant serverer gratis is, og bruden og gommen og fødselsdag - frugt og kage. Du kan altid have en snack i lobbybar og poolbar.

På det område er der fire restauranter: Japansk, libanesiske, franske og skaldyr - under deres ophold, gæster har fri adgang til hver af dem en tid til at spise. For børn - en separat menu og høje stole.

Strand. Et par skridt væk er den hvide sandstrand. Coast længde på 500 m af hotellet Sea Club 5. For små børn konstruerede lagune bekvemt går i vandet. Alle strand faciliteter - gratis. Det tilbyder non-stop bar. Fra underholdning: dykning, katamaran, windsurfing, volleyball, jet ski.

Yderligere oplysninger. Den Hotel Sea Club 5 finder du følgende ydelser: udendørs swimmingpool (opvarmet i koldt vejr), et forretningscenter, fitnesscenter, helseklub og spa-behandlinger. Hotellet har også sin egen amfiteater, tennisbaner, et billardrum, et diskotek med levende musik, indkøbscenter, skønhedssalon, lægelige ydelser og gratis parkering.

Legeplads, en udendørs opvarmet pool dybde på 0,6 meter, har et udviklingsland klub og endda et diskotek. Periodisk arrangeret animeret show med tegneseriefigurer og konkurrencer.

Digest. En virkelig kongelig ferie kompleks tilbyder Sea Club Resort 5. Bemærkninger om dette hotel eneste positive. Afsides sted er perfekt til en afslappende, tilbagelænet og målt tidsfordriv. Der er ingen trafikerede veje, overdreven bevægelse, dag-natklubber, men der er masser af sol, smukke hav, en overflod af koraller strande, en bred vifte af underholdning og sightseeingture.

Scenic Hotel har etableret sig kun på den gode side, fordi det giver en service af høj kvalitet til både børn og voksne. Den særlige atmosfære af gæstfrihed og venlighed hersker på hotellet - du kan være sikker på, at ferie på denne resort aldrig vil blive glemt, og behagelige minder vil varme dig på kolde dage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.