HobbyHåndarbejde

Hvordan at strikke på rundp. strik hue

Hvordan at strikke på rundp? Dette spørgsmål er i stigende grad bedt novice mester. Og alt sammen fordi der i de seneste år er blevet et fælles strikke tøj uden sømme. Det begyndte, da den mode kom løs, med voluminøse skuldre fletninger og bukser, oversize trøjer (dvs. flere størrelser mere end nødvendigt). Til denne stil er der ingen grund pritalivat model til beregning ærmegab og hals. Jo enklere og henkastet ser ting, jo bedre. Og det er mest praktisk at strikke på rundp.

Selvfølgelig er disse enheder er egnet ikke kun for voluminøse trøjer, men også for store sjaler, stoles, LIC, tæpper, hatte, og endda sokker. Lad os overveje et cirkulære strikkepinde for begyndere (og ikke kun).

Sådan vælger du værktøjet

De materialer, som gør cirkulære strikkepinde:

 • Metal.
 • Aluminium.
 • Træ.
 • Bambus.
 • Plast.

Under drift udvælger hver fagmanden det materiale, det mere bekvemt, bedre i hånden og giver løkkerne til at glide let på overfladen af værktøjet.

Mellem en cirkulær nål forbundet nylon fiskesnøre eller reb. Når du vælger en note til samlingen mellem kablet og nålen var stram, der var ingen revner eller skarpe snit. For sådanne "grater" vil klamre sig til garn, som kan skade dens kvalitet. Hvis der arbejdes med nåle tyk, 4,5 mm eller derover, er det vigtigt, at overgangen fra værktøjet til et reb med en tykkelse var glat. Ellers bliver overførslen løkke med kablet på nålen vanskelig.

Nål størrelse vælges på grundlag af garnet tykkelse, hvorfra produktet vil være. Normalt skrives på emballagen af den anbefalede størrelse. Men hvis pludselig ikke sådanne oplysninger, eller etiketten er tabt, tage værktøjet dobbelt så tyk som arbejdssprog garn.

Længden af fiskesnøre eller reb er forskellige, så være styret af størrelsen af det fremtidige produkt. Hvis dette tæppe, kan længden være et maksimum, men for en lille størrelse tøj strikning det kan forhindre.

Funktioner af arbejde på rundp

Strikning cirkulære strikkepinde for begyndere består af flere faser. Først rekruttere løkke. Det er ikke svært at gøre. Hvis produktet ikke er en cirkel, er det udførte arbejde, både i lige strikkepinde, det vil sige, bør arbejde klud vendes efter hver strik række.

Hvis arbejdet stof lukker cirklen, den sidste løkke strik den første række bliver den første sløjfe af den anden. På dette tidspunkt, bedre at vedhæfte en plastik markør eller binde tråden i kontrastfarve, at vide præcis, hvor en række ender og en anden begynder. Vær sikker på at tjekke, at antallet ikke er snoet, og alle løkker så op.

For det sted, hvor produktet slutter cirklen, virkede ikke "skridt", stærkere træk tråden.

Magic Loop

Magic Loop, eller "magisk loop" - en europæisk teknik strikning på cirkulære strikkepinde, hvor absolut ikke vigtigt diameter af produktet. Dette kan være en hat, sok, vante eller manchet - de ting, som vi brugte til at strikke på fire eller fem nåle strømper.

Hvordan at strikke på rundp med en lille diameter på tingene?

 • Vi starter med et sæt af løkker i en velkendt måde.
 • Opdele antallet af sløjfer til to, i midten af sløjfen af rebet er gevindskåret og distribuere hængsler på to eger.
 • Endvidere nål, som er i din højre hånd, træk, så du kan begynde at provyazyvat loop på de venstre eger.
 • Dovyazav forlod indtil udgangen af egerne, igen at trække til højre og fortsætte med at arbejde i samme ånd.

Denne metode vil appellere til dem, der ikke kan lide at arbejde strømper strikning.

eger cap

Strik cap på rundp. Dette er den enkleste model, der vil klare sig selv uerfarne needlewoman. I fremtiden kan det være forbundet med brugen af bulk eller fletning Aranov. At vælge en vinter hat uld garn med tilføjelse af akryl, så produktet vil modtage en varm, blød og vil ikke irritere huden på panden.

Vi starter med beregningen løkke. Binde en lille prøve, for eksempel 20 masker bred og 20 rækker i højden. Ideelt set en prøve er nødvendig for at vaske og tørre det, så vil du vide, om hætten vil ændre sig i størrelse efter vask. Mål prøven, så du ved, hvor mange sløjfer i en centimeter.

Mål omkredsen af dit hoved. Nu gør vi en simpel beregning: antallet af loops i stikprøven, gange antallet af centimeter af hovedet omkreds og dividere med data, som afgives i prøven. Her mange loops og type.

Hvordan at strikke på rundp hat? Vi distribuerer hængsler på to eger ved at trække løkken. Ved "magisk loop" begynde at arbejde. Strik cirkel viskelæder 2 * 2 ca. 20 cm i højden, kan være større eller mindre afhængigt af om du vil gøre revers, og hvilken størrelse. Efter tandkødet nødt til at gøre konstriktion. Bates omkring en fjerdedel af den tilgængelige sløjfer gennem provyazyvaniya to sammen, jævnt distribuere dem. For eksempel provyazyvaya sammen hver syvende og ottende løkke.

Vi fortsætter med at arbejde kun ansigtet løkke. Strik 10 cm, gøre en anden fald, hvilket reducerer en tredjedel af eksisterende sløjfer. Længden af hætten vælges arbitrært: det kan stramt omkredse hovedet, eller det kan være en lang hat beanies. Luk endnu en halv løkke tættere på kanten af artiklen. Ved afslutningen af alle de sløjfer strik to, passere gennem dem arbejder tråd og spænd med en krog. Det færdige hætte kan være dekoreret med en pompon.

Som en ordning tilpasset cirkulære strikkepinde

Ofte i diagrammerne viser mønstre og ansigts- og vrang rækker. Men når du strikker cirkulært backstitches rangerer nr. Dette i høj grad letter arbejdet. Så hvordan man kan strikke på rundp ordninger?

 • En cirkulær strikning ingen wales, og mange ordninger de vises, så tage dette i tankerne, hvilket gør beregningerne.
 • Hvis du - en nybegynder needlewoman, er det bedst at vælge de ordninger, hvor de ulige rækker har brug for at strikke i mønster. Så, på hver side af den forreste strik løbet vrang - forkert.
 • Husk på, at der er mønstre, der ikke er beregnet til at strikke i en cirkel. Bare erstatte dem med andre, ikke mindre smuk og interessant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.