HobbyHåndarbejde

Håndværk fra drivved er en fascinerende hobby

For evigt vil forblive et mysterium, som først besluttede at holde fast, snags og stubber af en bizar form for at indsamle og skabe pittoreske kompositioner. Barkers kan bruges til at dekorere en have og give. Sådan kunst har fået et interessant og harmonisk navn "rutarii".

Og du kan bruge dem i det indre af en lejlighed, hus, kontor, skabe en unik stil på værelset. Bark, knuste grene og stubbe forunderligt forvandle boligen, hvilket giver det trøst og naturlighed. Håndværk fra drivved - Dette er en spændende og spændende aktivitet, der for nylig involverede både professionelle designere og amatører-håndværkere.

Designer ting

Elementer af indretning fra grene og snags er økologisk rent materiale og også design af en lejlighed, et hus eller en sommerbolig i en unik og unik kopi. Naturligt materiale bruges til at dekorere boliger i forskellige stilarter. Det kan være land, skandinavisk, økologisk stil. Bonde eller strand stil har også tendens til at tilføje til design af kviste eller snags af en bizar form.

Ved hjælp af materiale, der ligger underbenet, skaber designere og stylister en stor mængde ting til husholdningsbrug, alle former for dekorationer og håndværk fra snags. Fantasy flyvning er simpelthen ubegrænset!

Skurkene kan alle

En almindelig gren eller snag, der kom under dine fødder på en tur, kan inspirere håndværkerne til at skabe et helt mesterværk. Og skønheden og funktionaliteten af sådanne designs er ikke ringere end dyre modeller. Fra dette materiale er det muligt at lave et bord eller et sengebord, en lampe eller en bøjle, et lysestage eller en hylde.

For at skabe sådanne ting kan grene efter beskæring af haven eller pinde og stubbe af interessant form, der findes på gaden, i parker eller skovplantager gøre. Krabber fanget fra floden eller havet vil også gå på arbejde. Først før de skal tørre godt.

Birk og grene i haven

Med hjælp af naturmateriale, som bogstaveligt talt ligger underfødt, bliver dacha eller haveplottet forvandlet uden anerkendelse. Rutarii - dette er navnet på dette håndværk. Det kommer fra engelsk rod, hvilket betyder rod.

Indsamlet, forskellige grene, rødder, stubber og snags er pænt placeret på plottet af haven eller hjemme. Dette er centrum for rutariumets sammensætning. Som supplement til det er blomster, alle slags planter, dværgetræer. En god tilføjelse vil være lerprodukter, selv lidt brækkede eller brudte, sten, samt husholdningsartikler.

For at snag eller en gren har spillet, skal den ændres lidt. For dette fjernes snavs, gamle skorpe og ekstra elementer, der ikke passer ind i sammensætningen. Barken, som er fast fastgjort på en hak, bør ikke fjernes. For at forhindre parasitter skal træet behandles med et egnet antiseptisk middel.

Håndværk fra en snag med egne hænder - interessant og spændende

Oprettelsen af kompositioner fra kviste og snags tiltrækker ikke kun voksne, men også små designere. Det er trods alt et stort aktivitetsområde og plads til børns fantasi. Børn med stor fornøjelse fantaserer og skaber unikke håndværk fra snags.

Det kan være forskellige mennesker, gnomes, alver. Sjove kaniner kommer ud af afskåret små stykker små penechkas. Ved at bruge små stænger skåret ud fra den gennemsnitlige tykkelse af grenen, kan du dekorere blikken under vasen eller et glas til blyanter.

Der er mange muligheder, især fordi træ er et kompatibelt materiale. Børns håndværk fra snags er kreativitet og flyvning af barnets fantasi. Og hvor meget glæde og positiv babyen får, når man ser slutresultatet. Dette håndværk holdes i lang tid og minder om det barn, der er vokset op allerede om en vidunderlig tid, som desværre ikke kan returneres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.