Sport og FitnessFiskeri

Spoler af kamp. Ruller af match fiskeri

Rigning til Match fiskeri indebærer en række væsentlige krav til dets komponenter. Selve processen er en ganske bestemt fiskeri - en af sine vigtigste funktioner er muligheden for langdistance-casting. Faktisk, det er på grund af brugen af lange og engelsk, der er match stang. Det er også vigtigt at overveje de kriterier, som udvalgte spole hulspil i specielle designs. Med korrekt udvælgelsesproces for fangst og landing af fisk vil være effektiv og effektiv, for ikke at nævne den bekvemmelighed for brugeren.

Funktioner af match hjul

Alle strukturelle og funktionelle forskelle match spoler forbundet med driften af orientering. Deres apparat er fuldstændig underordnet målene for flåd. Som allerede nævnt, den klassiske fiskeri med lange kast som deres primære mål, som tilpasser Match stang. Vedhæftede filer kan også give og gøre det muligt teleskopiske Bolognese stænger, men valget af spolen vigtigste indflydelse det har ikke. Under alle omstændigheder bør det være en model, som giver en lille spole af kamp. Også indretning er kendetegnet ved at have justerbar kobling og et stort udvekslingsforhold, hvilket er vigtigt i færd med at fiske. Faktisk, sådan coil egenskaber gør det muligt at bruge det til en række forskellige formål - fra organisering af fritidsfiskeri at deltage i sportskonkurrencer.

Egenskaberne af spolelegeme

Formen og samlede spole anordning er et af de vigtigste karakteristiske træk, som har en spole til fangst af Match vid udstrækning bestemme deres funktionalitet. Erfarne fiskere forventer forholdet mellem diameteren af randen og spolen - det vil sige, de cylindriske baser til vikling fiskeline. Så forskellen i diameter af spolen og kraven bør ikke være mere end 5 mm. I gennemsnit de førende fabrikanter fremstiller spoler, hvori dette indeks i kernen ligger i området fra 2 til 4 mm.

Beregning af diameter er vigtig for at bestemme dybden af spolen ud fra dens muligheder for at udstyre fiskesnøre af en vis tykkelse og længde. Faktisk er det værd at huske, at spolen fungerer at matche stang med den distale tilbagesvaling, hvilket kan kræve snøren længde på 200 m og en tykkelse på 0,16 mm. For at lette beregninger, kan være styret direkte af den absolutte diameter af spolen på en side. Den optimale størrelse er 4,5 cm.

friktionsbremse

Tilstedeværelsen af den bageste friktionsbremse - en anden funktion i kamp alle hjul. mange ivrig fiskere mener dog, at den nuværende model er en designløsning har ingen vægtig begrundelse. Det er snarere ønsket om at opretholde traditionen med den klassiske fiskeri. Det samme kan siges om spinding, som er mere almindeligt anvendt skæremekanisme. Selvfølgelig visse fordele ved disse løsninger tillader brugeren, men for eksempel en spole af kamp, er det muligt at konvertere de forreste bremser og effektiviteten af denne er usandsynligt, at alvorligt falde. Men for rigtigheden af bremsen kræver principfast og kompromisløs. Den omstændighed, at Match fiskeri indebærer anvendelse af en tynd fiskesnøre, således at nøjagtigheden af justering af bremsemekanismen øger chancerne for landing af et stort rovdyr.

gear

Arbejde med Match fiskestang kræver tilvejebringelsen af et højt gear med høj hastighed. Navnlig skal spolen reducere tabene tid under vymatyvaniya fiskesnøre, for eksempel når perezabrose. På den anden side, den hastighed, hvormed viklingen af fiskesnøren, ikke kun bestemmes spolen ydeevne, men også de særlige kendetegn ved håndtaget, navnlig hvor meget hun trækker per omdrejning.

I den sædvanlige amatør hulspil fiskestang, kan tilbehør, der indeholder en høj hastighed spole ikke være nødvendig. Reduktion af sekunder, når støbning er sat i konkurrencen, men når man spiller store fisk bør tage hensyn til andre egenskaber ved spolen - såsom driftsikkerhed, pålidelighed og præcision justering. Hastigheden af spolen er ofte i strid med disse operativsystemer egenskaber.

Spoler med standard spole

Udgifterne til særlige modeller for kamp er ikke så høj, men der kan opstå vanskeligheder i jagten på sådanne modeller. Hvis valget i store byer er bred nok, er underskuddet observeres i provinsen. Under alle omstændigheder må vi forstå, at som en bageste kobling, tilstedeværelsen af Match spole er ikke kritisk udvælgelseskriterium for denne type udstyr. Det er muligt at begrænse hurtige respons eller universel spole -. Vigtigt er det, at massen af produktet var lille, og diameteren af spolen er inden for rammerne af 4-5 cm vejen, for at reducere deformation processer og sikre hurtig take-up hjuls, mange fagfolk vælger Match med en spole med stor diameter. Men denne løsning er ikke altid berettiget, da uundgåeligt vil være en stigning i dimensionerne af modellen og dens masse, hvilket besvær i processen med at fange.

Producenter og priser

Kendte og velrenommerede producenter af spoler af match type kan tælles på fingrene. Af den måde, en model af denne klasse udgør op til 100 analoger af andre arter, hvorfra vi kan indgå en meget beskeden rækkevidde. Ikke desto mindre, der er et valg, og hvis du ønsker det, kan du finde kvaliteten og funktionaliteten af Match spoler. Prisen på disse produkter varierer i gennemsnit fra 1000 til 4000 rubler. Lederen af dette segment er et japansk firma Shimano, der producerer fremragende kvalitet mønstre. Dette produkt er især værdsat af professionelle sportsudøvere, hvilket bekræfter pålideligheden og effektiviteten af sådanne spoler. Men prisen matcher, de kvalitetskrav Shimano modeller - selv på mellemlang kategori prisen sjældent falder til under 3000 rubler.

Alternativt kan du tilbyde low-end produkter fra Browning producent. Modeller til Match fiskesnøre præsenterer Syntec, den billigste af som er anslået til 1000 - 1500 RBL. For høj hastighed ydeevne og den generelle kvalitet af Match Shimano hjul overlegen i forhold til sådanne modeller, men deres funktionalitet og let tiltrække en betydelig andel af fiskere.

Nedbrud og reparationer spoler

Hvis vi kassere den fysiske opdeling af de enkelte elementer, skrog skader og lignende fejl, som ikke er modtagelig for helbredelse, fiskerne ofte lider problemer med koblingen. Det er den mest komplekse mekanisme af spolen, som i dette tilfælde er begrænset adgang. Tegn på skader kan ses på den manglende hjul i forhold til spolen. Dvs. bremsehåndtaget arbejde, men viklingen er udført. I sådanne situationer, hjælper kun reparation fiskehjul med demontering af huset.

Dette gøres ved hjælp af specielle ringe, som adskiller de enkelte dele af indretningen - f.eks håndtaget, den vigtigste kobling og bremse. Lille indsats er ikke påkrævet, men det er vigtigt, at det korrekte punkt for analyse af mekanismen er blevet fundet, og deres placeringer individuelt i hver model. Dernæst skal du for at komme til en fjederbelastet skralde - en central del af den mekanisme, som ikke vil være svært at opdage skader og reparere den. Sam reparation fiskehjul kræver ofte udskiftning af de funktionelle elementer, så bør du straks forberede en vis omkostning.

konklusion

Spole type kamp er ikke det vigtigste element i et snuptag, men meget afhænger af det. Det er designet til at lette arbejdet for fiskeri i vyvazhivaniya fisk giver kontrol stillads med lange kast og så videre. D. Erfarne brugere ved, hvor vigtigt det er at have ved hånden en pålidelig og let enhed i færd med at fiske. Og moderne spole af match for det meste er i overensstemmelse med disse krav. Det samme selskab producerer ikke kun Shimano-performance apparater, som kan effektivt at sikre arbejde bøde og en lang fiskesnøre, men også ergonomisk model let at håndtere. I dette tilfælde, meget afhænger af andre elementer af aftalt spil for fiskeri. Fiskestang, fiskesnøre og madding - alle indflydelse på karakteren af det arbejde, spole, så den tilgang til udvælgelsen af specifikke modeller bør være omfattende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.