Hjem og familieKæledyr

Neva Maskerade kat: race beskrivelse, karakter og anmeldelser

Neva Maskerade kat - en rigtig udsmykning af Sibirien. Hun er meget smuk, tiltrækker opmærksomhed og genererer interesse hver person. Men ikke alle ved, hvem Neva Maskerade kat. Beskrivelse af arter, farver, natur og meget mere til at dække i denne artikel.

oprindelse

For første gang på sådanne langhårede katte, blev det kendt i midten af det XVI århundrede. I første omgang de kun mødtes i det russiske imperium og blev kaldt Bukhara. Ingen kan sige præcis, hvordan katten kom til Sibirien, men der er nogle antagelser.

I midten af det XVI århundrede, få mennesker holdt disse dyr. I Sibirien, så meget mere som indbyggerne var nomadiske. Det antages dog, at de handlende, der kom fra Rusland, medbragte ikke kun varer, men også katte. Mest sandsynligt, og fik Bukhara race i Sibirien.

Men det er kendt, er en anden version af hendes oprindelse. Sibirisk Khan var i den vestlige del af Rusland, og derfra bragte katten fantastiske skønhed. Da det er alle meget, begyndte jeg at udbrede det. Khan sagde, at han havde fundet hende i nærheden af en flod kaldet Neva. Fra denne kom navnet - Neva Maskerade kat. Beskrivelse af arter, art og karakteristika dyrene, så læs videre.

udseende

Race Neva Masquerade katte store og smukke. De er meget lig disse sibiriske deres pårørende, vægten af hundyr, der er fra 5 til 7 kg. En kat er større. Det vejer omkring 9 kg.

I modsætning til Masquerade katte fra andre racer, der har en interessant lille ansigt. Jeg har på fornemmelsen, at de er iført en maske. Lyse blå øjne af dyr er fascinerende. Kig ikke kun mild og venlig, men også smart.

hypoallergen uld

Neva Maskerade katte er fortjener opmærksomhed. De har en forbløffende langt hår. Det betyder dog ikke, at have sådanne dyr endda allergi. Efter alt, de har en særlig pels struktur, som ikke skader folk med allergi. Derfor anbefaler vi at være opmærksom på denne unikke race.

Forår i katte er opdateret. De gamle uld skure og en ny, skinnende, vokser. Må ikke være bange, hvis du foråret ind i øjnene på en kat løb molt. Vigtigere er det, så glem ikke at rede hende regelmæssigt til pels var fluffy og skinnende.

farve

Den mest almindelige farve Neva katte - det er lys brun eller beige. Det er dog muligt at mødes og farver som sort, brun, mørk eller for lys, næsten aske.

Disse katte er unikke i, at de ikke er monokromatisk. Oftest farvede poter, ører, hale eller snude. Nogle gange er der unikke farver at en glidende overgang fra lys til en mørkere.

Katte ser på en konge, hvis de udelukkende hvide ben, og andre dele af beige eller lys brun i farven. Du ønsker at vide, hvordan den karakter har Neva Maskerade kat? Beskrivelse af racen, og kan lide at læse videre i artiklen.

karakter

Hvis du har brug for en god ven i ansigtet af dyret, så er denne race er ideel. Maskerade kat er meget blid, kærlig og loyal. Men glem ikke, at mange katte kan være nådesløs. Og Neva ingen undtagelse.

Hvis du ofte fornærme kat skubbet væk og ikke stryge det, vente på eventyr. Spite ejeren, kan det stoppe gå på toilettet som det skal være, og vælge for sig selv en fremtrædende plads. Dette kan være et køkken, sofa og endda sko.

Meget ofte katte trods ejer kan skærpe kløer på møbler eller tapet. Og hvis du er til det, det vil skælde eller slå, så er denne adfærd vil indgå en vane. Katte af denne race er meget glade kærtegn.

De er ofte lokket til spillet mester. Selv om der ofte kan lide at ligge på skødet og spinde. En sådan adfærd, de kan lide. Men killinger - vidunderlige ledsagere til et barn. De behøver ikke ridse, løbe og lege med barnet.

Neva Maskerade katte, i modsætning til de andre, er meget loyale over for deres ejere. Ligesom hunde. De føler sig dårligt mand nær sin herre, og kan hvæse, bid og ridser, der viser hans forsvar.

Mere, denne race er kendt for sin diskret. De føler altid stemningen på den person og pasform, hvis han er i godt humør.

Masquerade katte ikke lider af ensomhed og roligt vente på ejeren. Men hvis du kommer hjem fra arbejde, ville de kræver en fem minutters opmærksomhed.

Der er en anden stor fordel ved denne race. De har ofte reagerer på hans øgenavn, snarere end "killing". Og godt orienteret i intonation af værten. Den kraftige stigning i tonen sjældent egnet, men den blide stemme nem at lokke ind i hans skød.

Hvor kan man købe en killing

Hvis du kunne lide Neva Maskerade kat, racen beskrivelse, karakter og farve, så bør du overveje at købe det. Selvfølgelig at købe fra en fremmed er ikke nødvendig. Efter alt, behøver du ikke vide, hvad slags mennesker, de betingelser, hvorunder de lever dyr og hvad deres kost.

Unge killinger er bedre at købe i planteskoler med de relevante dokumenter. Der er specialister, der ved, hvordan man tager sig af dyrene og give gode råd til nye ejere.

Der er dyrehandlere, som undertiden solgte killinger. Meget ofte er de bragt under ordren. Plus tilbyde at købe en killing alle de legetøj og tilbehør til en fuld tilbagetrækning.

Priserne for Neva Masquerade killinger spænder fra 200 til 700 $. Hunnerne er dyrere end sæler. Det hele afhænger af alder, gartneriet, baby klassen og by. I hver region sætte sine priser for dyrene.

Husk, at du får et kæledyr, ikke et stykke legetøj. Derfor bør pasning og fodring organiseres som for et lille barn. Kun hvis killingen vil være for dig en reel medlem af familien.

pleje

Nu hvor du ved, hvor gjorde navnet "Neva Maskerade". Beskrivelse katterace og dens karakter læse, og nu gå videre til de vigtigste, at pleje, som er afgørende for alle dyr.

Siden Neva maskerade kat langt hår, hendes behov for at være omhyggeligt passet. Først og fremmest så glem ikke at rede, fordi før eller senere uld ruller. Derfor katten så smukt, er det nødvendigt at fjerne klumper. Hvis pelsen er meget kompliceret, bør det være trimning en.

Kæmning katten ikke anbefales mere end to gange om ugen. Nogle gange mangler og én-gang, at pels var glat og velplejet. Men husk, at hvis der ikke er nogen klumper, så kan du ikke kam.

Et andet vigtigt punkt - er svømning. Enig, kan ikke mange katte modstå en sådan test. Stadig nødt til at købe en speciel shampoo. Badning dit kæledyr, er det ønskeligt ikke mere end en gang om ugen. Vil være tilstrækkelig til at belægge var blød, smuk og skinnende.

Lav eller købe en bolig til killing, som han vil være behageligt at hvile. Men først bliver nødt til at forsøge at lære ham at sove alene, og ikke med ejeren i sengen. Disse klipper er let trænet, så du bliver nødt til at lide længe.

Neva Maskerade katte er meget ren, og de bør have deres eget toilet, være sikker på at sand, ikke postelennuyu en avis. Selv om der var tidspunkter, hvor denne race engang vænne på toilettet.

mad

Du har allerede læst, hvad Neva Maskerade kat. Fuld beskrivelse af racen, karakter og pleje er også blevet kendt. Men der er stadig et meget vigtigt punkt - er mad. Efter alt, sundhed og skønhed af dit kæledyr væk.

Mens killingen er under tre uger, bør han fodres kun modermælk. Først efter denne alder er det muligt at omsætte den til kunstig fodring. Til at begynde med komælk er egnet. Dog skal det fortyndes. Ca. 30 gram mælk, du vil tilføje omkring 20 gram vand.

Allerede den femte leveuge killing kan give peretortoe kød. Ikke kun svinekød og kylling eller oksekød. Det vil sige, at kødet skal være kosten. Tyrkiet er også rart.

Fra den anden måned, kan du begynde at lokke mejeriprodukter. For eksempel yoghurt, hakket ost eller hytteost.

Prøv at give boghvede grød og rå grøntsager. Selv om disse produkter er ikke meget glad for katte, men de er nyttige. Du kan blande grøntsager med hakket kød. En sådan magt er nødvendig for at holde sig til 4 måneder. Derefter kan du gradvist flytte til kattemad, der indeholder en masse vitaminer og næringsstoffer.

De første 8 uger fodret killinger ganske ofte (5-6 gange om dagen). De næste to måneder killinger spiser ikke mere end fire gange om dagen. De behøver ikke spise for meget, fordi de kan give problemer med fordøjelsen. Allerede fra en alder af seks killinger fodret ikke mere end tre gange om dagen.

Korrekt kost vil sikre dit kæledyrs sundhed og udvikling. Prøv at holde sig til tilstrækkelig ernæring, og dit kæledyr vil blive fodret, legende og smukke.

sygdom

Meget er blevet sagt om, hvad Neva Maskerade kat. Arten og beskrivelse af jer allerede ved, men nu lad os tale om sygdomme. De er i det mindste i almindelighed, og sunde dyr, men kan have problemer på grund af dårlig ernæring eller hyppige vandreture i gaden.

Det er ingen hemmelighed, at lopper - det er en hyppig forekomst. Derfor eksperter anbefaler at købe en særlig krave, som anbefales at blive fjernet under badning. Mere ønskeligt køb shampoo til sikkert beskytte dit kæledyr fra dette onde.

Hvis dit kæledyr dukkede helvedesild, er du nødt til at tage ham til dyrlægen, og ikke på selvmedicinering. Lægen vil ordinere en salve eller vaccine injektioner. Det afhænger af kompleksiteten af sygdommen. Efter at alle lavarter er forskellige, og hver behandles forskelligt.

Fordøjelsesbesvær kat er nødvendigt at begrænse i kosten. Diarré - en ubehagelig sygdom, men helbredes. det ser ofte fra overspisning. Så prøv at holde sig til kosten.

Opkastning - er almindelig hos katte. Især langhåret. de rense Således din krop. Kat slikker små klumper af uld, som forbliver i munden og halsen. Hun fjerner dem med vand eller opkast.

Kat Neva Maskerade: kundeanmeldelser

Mange mennesker elsker disse dyr, især deres bestikke klare blå øjne og en lang, blød, dejlig pels. Katteejere siger, at de skal købe i gartneriet. Omkostninger (som allerede nævnt) kan være meget forskellige, så det skal kontrolleres på stedet. Fans af disse dyr ikke fortryde købet. Kitten bliver en reel medlem af familien. Han er moderat legesyg, det er ikke ond og meget kærlig.

Meget ofte, ejerne af Neva rocks erhverve dem kun for familier, men i sidste ende bliver de skelsættende. Carry kat udstillinger, der tjener diplomer og medaljer. Så, for at mange plan avle denne vidunderlige race og til at engagere sig i en form for virksomhed.

konklusion

Fra artiklen, du har lært, hvordan der var sådan en fristende titel som Neva Maskerade. Beskrivelse race kat, farve og karakter har kun positive side.

Køb disse smukke kæledyr, behandle dem, elsker dem, og de betaler dig den samme mønt. Husk, meget afhænger af den pleje, ernæring og uddannelse. At vokse godt og kælen kat, ikke straffe eller slå den.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.