Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger sursød sauce lavet af tranebær til kødet hurtigt og nemt

Succesfuld udjævne overdreven mæthed, og i nogle tilfælde endda cloying retter, hjælpe disse tærte bær, ligesom tranebær eller tranebær. Den usædvanlige kombination af nuancer af surt og sødt fad bringe et strejf af elegance, noget, der ligner en restaurant køkken. Der er mange helt forskellige opskrifter på , hvordan man laver saucen af tranebær til kødet. Lad os diskutere nogle af dem, den mest berømte og populære.

Tranebær sauce til kød med appelsiner

Den klassiske ene er kombinationen af adstringerende præparater bær og citrusfrugter. Meget ofte erstatte en vigtig bestanddel af tranebær, eller bruge dem i lige store andele. Lad os undersøge , hvordan man laver saucen af tranebær. Opskriften er meget let at bruge den tid til at forberede måltider tager kun tredive minutter. I en opvarmet gryde, hæld 2 hele artiklen. l. enhver olivenolie, så drys det hakkede løg. Lidt steger masse til en lys gylden farve, sat i en beholder omkring 2 kop tranebær, 2-3 spsk. l. enhver honning, citronskal og saft af 1 appelsin og hæld ¼ kop vand. Du kan dyppe lidt salt. Sørg for at bruge en række forskellige krydderier - efter smag. I de fleste tilfælde en blanding af peber, tørret basilikum og oregano (oregano). Dæk beholder med låg og lad det slukke 15-20 minutter. Nogle husmødre lægge så meget hakkede krydderurter. Aromaen opnås simpelthen uforglemmelig! Det kan serveres som en sauce med varm, lige fra pladen, og i kulden.

Tranebær sauce til kød med honning

Halvt kilo friske tranebær godt til sløjfe fra skrald, vaskes flere gange og sted i en gryde. Der også hælde en midterste finthakket løg. 0,5 Fyld vægt råvand glas og sætte sygne hen på medium varme. Efter femten minutter, det blødgjorte blanding tolkushkoy mask, og derefter passere gennem en sigte jern, hvilket frigør den fra kagen. Den resulterende sauce pour sufleobrazny 2 hele artiklen. l. enhver olivenolie, sætte 3 hele artiklen. l. tyk honning, krydderier efter smag (kanel, peber, provencalske urter, oregano) og bland godt, kog over meget svag varme i 25-30 minutter. Denne duftende krydderi kan opbevares i køleskabet i en glasbeholder op til ti dage.

Pære Cranberry sauce til fjerkrækød

Det er overflødigt at sur smag bær er gode "balance" søde frugter. Tag for eksempel en meget moden pære og udrensning det fra huden og kernen, hakke i terninger. For frugt vægt, tilsættes 1 kop tranebær, 1 spsk. l. finthakket ingefær, ¼ kop sukker, saft af ½ lime, en knivspids salt. Alle rå hæld ¼ kop vand og sat til at koge, dækket med et låg. Tilberedningstiden afhænger af blødhed af pærer som tranebær nok kun fem til syv minutter for at blødgøre. Massa vil være klar, når det begynder at blive til puré. Det er bedst at anvende en tranebær sauce til kød eller kylling svezheotvarnogo bagt kyllingelår. Selvom andre varme andet skålen han også med succes kombineret. Denne sovs vil blive nydt af enhver gourmet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.