ComputereProgrammering

Punktopstillinger HTML

Der er to typer af lister, i sproget i HTML: bestilt og uordnede. Deres skabelse er næsten den samme. Selv tags afviger med ét tegn. Du kan også oprette flere niveauer lister, der kan omfatte både nummererede og markør.

kan konverteres Disse lister kan efter behag. Det hele afhænger af din fantasi. Overvej først vi standard lister, som i Word, og så vil vi forbedre dem og gøre til ukendelighed.

Nummereret HTML liste

Neutral bestilt HTML liste kan oprettes ved hjælp af følgende tags:

 1. Første punkt liste

 2. Andet punkt liste

 3. Det tredje element liste

  Enkel listen her ligne

  Ifølge de standarder, skal hvert element i listen være inde åbning og lukning tag li. Men hvis du ikke sætter den afsluttende tag, resultatet er nøjagtig det samme. Handleren er meget klog. Under konverteringen listen, han analyserer åbning tags. Hvis han ser en ny

 4. og derefter sætter dem automatisk foran .

  Således kan listerne gøres som vist nedenfor.

  Men fra det synspunkt fagfolk er forkert.

  punktopstillinger

  Unummererede (eller markør) lister er nøjagtig det samme, men i stedet for den ol tag skrevet ul.

  I punktopstillinger, ingen tal eller bogstaver - kun de forskellige karakterer, som kaldes markører.

  Multilevel nummereret liste HTML

  Mange mennesker er interesseret i en sådan mulighed. Derfor bør det bemærkes, at en hvilken som helst HTML nummereret liste kan være på flere niveauer. Yderligere lag kan være ens eller mærket.

  Hvis du vil oprette en liste, der er angivet i eksemplet ovenfor, skal du skrive følgende.

  Bemærk, at i denne kode, i modsætning til det første eksempel, den tilsatte attributtype. Takket være ham, kan du angive den type sortering for både nummererede og for markør lister.

  For nummereret angive, hvilken type alfabetet eller tal, og for de resterende sager - den type markør.

  sorteringsmuligheder liste

  Hvis du bruger en speciel HTML-tag, kan nummererede lister være nogen måde, du ønsker.

  Du kan angive den type attribut til hvilken som helst værdi fra tabellen. Eller skoleopstilling css angive listen-stil-type med den ønskede sortering type.

  Oversættelse af værdier er ganske enkel. Nok grundlæggende kendskab til engelsk. Men selv hvis du ikke kan oversætte ordet "cirkel", "firkantede", og så videre. N., kan du visuelt se, hvad der er resultatet, når du angiver disse værdier i den egenskab ved typen.

  For nummererede lister, skal du bruge følgende funktioner:

  • 1 - arabertal;
  • A - store bogstaver ;
  • a - små bogstaver;
  • Jeg - store bogstaver romertal;
  • i - små romertal.

  Som standard er listen altid bruges sammen med arabertal. Det vil sige, hvis du ikke angiver noget, det svarer til type = "1".

  Desuden kan nummererede lister starter på enhver ønsket position. Standard - indgåelse af 1. Men hvis du ønsker du kan endda starte med et hundrede. For at gøre dette, skal du angive start attribut med nogen værdi.

  Endvidere kan det konkluderes i omvendt rækkefølge. For at gøre dette, skriver vendes.

  Gør lister

  Nummereret HTML liste kan arrangeres så smukt, at man ikke umiddelbart kan gætte på, at dette er den sædvanlige liste, og ikke et billede lavet i Photoshop.

  Her er smukke eksempler på lister.

  Som det kan ses af eksemplet, er det muligt at ændre udseendet og nummerering af selve elementerne.

  Du kan oprette en almindelig liste som denne.

  I css styles skal du angive designet til det ol tag. Bemærk, at i dette tilfælde, vil indstillingerne blive anvendt på alle lister alle websteder, der bruger denne stil fil.

  Overvej første udførelsesform med en cirkulær checkliste. Retur til kodelisten. Der er Set klasse afrundet-listen. Det er det med denne klasse er behov for at pille, at foretage en sådan skønhed. Ring den klasse, du, som du ønsker.

  Nu mener en firkantet design.

  De stilarter er meget ens. Forskellen er, at i det første tilfælde er der en afrunding element gennem css muligheder.

  browser Support

  Det er vigtigt at forstå, at ikke alle browsere understøtter alle css attributter.

  For eksempel, du ønsker at lave en nummereret liste i midten. HTML-kode vil være den samme, men resultatet i ældre browsere kan være helt anderledes.

  Det samme gælder for udformningen af nummerering.

  Som du kan se, har de pladser omkring tallene i ældre versioner af IE ikke vises, fordi føreren ikke kender de nye egenskaber, der gør det muligt at foretage en sådan registrering.

  Professionel koder må forudse og forstå, at ikke alle brugere anvender moderne computere. Ikke alle installerede Windows 7, 8, 10. Der er en procentdel af brugere, der stadig sidder på Windows XP og bruger en ældre version af Internet Explorer.

  Som regel, at næsten alle moderne designs forbedre deres elementer understøttes ikke. Brugeren vil føle, at han ikke arbejdede på udformningen af sitet. At alle flyttede ud. Elementer er bundtet sammen. For at undgå dette, er du nødt til at tælle alle muligheder.

  Nogle webmastere vender det blinde øje til dem, fordi deres andel på markedet i dag er ved at blive mindre og mindre. Men for professionel værdsætte alle besøgende, især hvis det er en kommerciel hjemmeside.

  Gør noget egnet til alle eller overveje alle muligheder for browseren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.