ComputereProgrammering

HTML-tags til teksten: den justering, størrelse, skrifttype

Det ser ud til, hvad de skal vide HTML-tags til teksten, hvis det er i næsten enhver admin har en praktisk visuel editor, der sætter dem automatisk?

Det faktum, at formateringen af indhold på hjemmesiden er helt forskellig fra arbejde i kontorprogrammer. Der er ikke nok bare at give teksten et attraktivt udseende, på grund af den korrekte registrering afhænger ikke kun vise en webside, men også sin forfremmelse i søgemaskiner.

HTML-tags og attributter: grundlæggende syntaks

Enhver tekst har en skjult kode, "forklarer" computeren, hvad og hvordan du vil vise på skærmen. Alle oplysninger er optaget med et sæt af universelle elementer.

Faktisk HTML-tags for tekst - dette hold, der føjes til siden definerede blokke eller ændre deres udseende. Det korrekte optageformat er som følger:

Bemærk, at ikke alle tags er parret. For eksempel giver
(pass line) eller


(vandret linie tilsætning) ikke behøver at være lukket på alle.

Hvorfor kan ikke kopiere artikler fra Word og andre programmer i editoren af webstedet

Selvom moderne kontor-programmer bruger de samme HTML-tags til tekst, 99% af den native kode er ikke egnet til websider. Selv om det i ansøgningen dokumentet vises normalt, når du indsætter sitet kan miste formatering. Desuden kan på grund af det store antal ekstra tags, og søgemaskiner ikke i tilstrækkelig grad analysere indholdet af siden attributter. Det, til gengæld gør det vanskeligt at fremme dit websted.

For at opnå en ren og relevant kode, skal du først fjerne teksten fra HTML-tags, der er oprettet på den sædvanlige editor. Der er flere måder at gøre dette:

 1. "Slip af" artiklen gennem "Notesblok", og først derefter indsætte sitet. Ansøgningen sletter alle HTML, så derefter nødt til at re-formatere teksten (ved hjælp af editor eller håndværktøj).
 2. Skriv og publicere artikler via LiveWriter. Den populære blog editor straks genererer den korrekte kode. Og i en separat fane, kan du se, hvordan teksten vil se på hjemmesiden.
 3. Brug HTML-Cleaner. Denne online tjeneste ikke ødelægge hele koden som en helhed, men kun de ekstra fragmenter. Med filtre, du vælge, hvilke tags til butikken. Der er også en kraftig WYSIWYG-editor til formatet, som tilføjer til de allerede optimeret kode-kommandoer.

Kontroller altid HTML før du udgiver et nyt indlæg. I det burde der ikke være andre end dem, som vi nu overveje tags.

stykker

Dette element er til stede i næsten alle artiklerne. Hvert afsnit skal placeres i en sådan beholder - dette simplificerer formatering og giver dig mulighed for at holde en ensartet stil i hele sitet. For nemheds skyld er

tag altid skrevet med en ny linje.

tilpasning

Separat HTML-tag "tekstjustering" anvendes ikke længere. I stedet er der skabt den universelle egenskab ALIGN. For at flytte tekstfeltet på siden, skal du vælge en af tre værdier - CENTER, højre eller venstre. På samme måde kan du angive justeringen af de andre elementer - såsom overskrifter.

I nogle situationer, for opretning bruge andre tags HTML. centreret tekst, for eksempel, kan arrangeres med hjælp af elementet

... . Den bekvemme separat tag? I modsætning til den attribut, det virker med alle indhold, herunder billeder, video, flash, og så videre. D.

Overskrifter og underrubrikker

undertekster Systemet gør det muligt at skabe en logisk struktur af indholdet. Når teksten er opdelt i semantiske enheder, læseren er meget lettere at koncentrere sig og lære nye oplysninger. Søgemaskiner analyserede også overskrifterne for at se, hvilke forespørgsler fremmer side. Derfor er SEO eksperter anbefaler til brug i deres tematiske nøgler.

I HTML bruger seks levels undertekster - fra

til

. I dette system er der et klart hierarki:

 • ... . Den vigtigste titel (titlen på artiklen, varer i onlinebutikken, og så videre. D.). I teksten kan der kun være én

  . Normalt indeholder de vigtigste nøgleord.

 • ... . Undertekster andet niveau bryde tekst i meningsfulde enheder. For eksempel, hvis du var bedømmelse bærbare computere, kan du komme med et par

  med navnene på de forskellige modeller.

 • ... . Der er behov for Det tredje niveau, hvis teksten mellem

  også er opdelt i små blokke. I vores eksempel, kan dette være de evalueringskriterier - "Performance", "Memory", "Video", og så videre for hver model ...

 • ,

  ,
  . I praksis meget sjældent. Men det generelle princip er det samme - de skal "indlejret" i enheden med det højeste niveau af undertitlen.

Watch out for bevarelsen af den korrekte hierarki. Vender tilbage til vores eksempel, betyder det, at du ikke umiddelbart kan indtaste model navne som

eller

. Og desuden at bruge homogen i den forstand, undertekster blokke af forskellige niveauer (fx fremhæve en bærbar computer, rangeret sidste i rating, med
).

Men den ordning, der vil straks forstå og huske den korrekte struktur af overskrifter i HTML.

lister

Enhver overdragelse og bedre anvisninger i form af lister, ved hjælp af en særlig HTML-tags til tekst (en almindelig fejl - bare et par stykker i

, der begynder med en bindestreg eller et ciffer).

Strukturen af sådanne blokke er meget enkel. Først definerer vi den type liste - punktopstillinger

  ... eller nummereret
   ... .

   Alle elementerne er placeret mellem åbning og lukning tags. Hvert punkt på listen starter med en ny linje og har formatet

  1. ... . Antallet af elementer er ikke begrænset.

   Font valg: og dens attributter

   Hvad kan ændres ved hjælp af HTML-tag? Størrelsen af teksten, dens skrifttype og farve - og uden tilsætning af nye klasser i CSS. Dette er meget praktisk, når du skal vælge kun én sætning eller et fragment.

   har flere attributter:

   • Face. Det giver dig mulighed for at ændre skrifttypen på teksten. Du kan angive flere muligheder, adskilt af kommaer (Tahoma, Verdana). Medmindre brugeren først skrifttype, systemet bruger et simpelt alternativ.
   • Størrelse. For at øge eller mindske tekst, indtaste en citerede værdi på 1 til 7.
   • Farve. Afhængig af design, kan du vælge en af de standard farver (rød, grøn, blå) eller indtaste koden for enhver farve at vælge imellem.

   Brug ikke afsnit, der er formateret ved hjælp af , i stedet for undertekster. Det er bedre at stille de samme designparametre rigtige tag.

   Metoder til udvælgelse af tekst

   Ensidigt tekst trættende, selv opdelt i stykker. anbefales de centrale punkter for at tildele grafisk at tiltrække opmærksomhed og rør interesse for læseren. Her er et par hold, der vil klare denne opgave.

   ... . Ekstremt populær HTML-tag. Fed tekst fanger øjet, men fordi med det er praktisk at skelne mellem de vigtige samtaleemner og fakta.

   Mange mennesker forveksler tags og . Visuelt er der ingen forskel, men de arbejder på forskellige måder. Den første simpelthen ændrer udseendet af teksten, og den anden fungerer som en "pegepind" og fremhæver de vigtigste dele (tematiske søgeord og sætninger for SEO).

   ... . Elegant og stringent kursus er ideelt for udformningen af videnskabelige termer, fremmedord og forskellige citater. I alvorlige publikationer kursiv også frigive navnene på kunstværker.

   ... . Måske så megen polemik forårsagede ikke nogen HTML-tag. Understreget tekst er sjældent brugt, da denne fordeling metode historisk forankret til hyperlinks. Hvis du bruger i artikler, bemærk venligst at dette er kun egnet til korte stykker - ikke mere end 1 linje.

   ... . Interessant tag, der giver dig mulighed for at gøre nogle af de gennemstreget tekst. Meget relevant i reklamer - for eksempel for at understrege kontrasten mellem det gamle og nye priser.

   ... . Den nemmeste måde at øge skriftstørrelsen uden yderligere indstillinger.

   ... . Det fungerer på samme princip som den forrige tag. Tekst er anbragt inden, reduceret i forhold til jorden.

   ... . Det korrekte navn for dette format - det hævet. Dybest set, er dette tag designet til matematiske grader og fodnoter. Det reducerer skriftstørrelsen og flytter den markerede tekst op.

   ... . Indekset findes ofte i en række forskellige formler. Det isolerede fragment er placeret under teksten.

   semantiske beholdere

   Da nogle blokke findes i mange tekster, for de begyndte at skabe specielle tags. Dette simplificerer formatering, fordi hvis hver indholdstype har sit eget sæt af stilarter, afsætte tilstrækkelig stykke tekst og angive, hvilke oplysninger den indeholder.

   ... . Tag for edb-kode. Uundværlig i artiklerne Programmering eksempler - kommandoer udføres ikke, og vises som almindelig tekst.

   ... . Designet til at behandle citater - for eksempel de centrale uddrag fra interviewet.

   ... . Det gør en del af teksten i en separat blok. Som standard er valget indrykket til venstre, men i CSS kan du også ændre størrelse, skrifttype stil og farven på teksten.

   ... . Valgfri kode, der indeholder oplysninger om forfatteren, herunder et link.

   Skillelinjen

   Med enkle funktioner, kan du udpege den logiske afslutning af en stor del.


   ikke et par tags. Det betyder, at den afsluttende ikke behøver et format element.

   C under anvendelse WIDTH attribut kan gøres kortere end separatoren ved at sætte den passende størrelse i pixels eller procent af vinduet bredde.

   At lære at bruge tags til at formatere tekst i HTML, vil du ikke kun gøre dine artikler lettere at læse, men også forbedre effektiviteten af SEO.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.