Kunst og underholdningFilm

Drama "Boys Over Flowers": skuespillere og personerne, historien linje

Film og tv-serier i Sydkorea meget nemt og hurtigt indgå husstand livet er ikke asiatiske folk. De afslører store sociale problemer, så biograf og holdt længe nok i hverdagen, ikke kun børn, men også voksne.

Hovedtemaet er kærlighed dramaer. Selvom serielle begivenheder har meget lidt at gøre med det virkelige liv både udlændinge og koreanere selv, selv de oprindelige folk indrømmer, at de ser på forløbet er altid interessant, selv om plottet er gammel nok.

Den næstmest populære emne er køn intriger. Her hovedpersonen eller helt klæde sig ud som det modsatte køn for at opnå bestemte formål .: Indhentning berømmelse, forfremmelse, etc. Dette emne har tiltrukket europæerne, hvis kun fordi det er usædvanligt og lidt forskellig fra den sædvanlige for dem det amerikanske, russiske og den anden tv-serie.

Ud over genren, stjernespækket drama, kan de indgyde en kærlighed til deres land, dets kultur og skikke. Koreanere - sande patrioter, som mangler i den udenlandske filmindustri.

En af de førende koreanske dramaer - "Boys Over Flowers". Skuespillere - den første ting, der skubber publikum til at se. Ifølge asiater, den enkelte, der er valgt til at filme, påfaldende smukke og fremragende stykke arbejde med deres roller. I dette drama hovedrollen berømte skuespillere såsom Lee Mi Ho Gye Hye Song Kim Hon Dzhun, Kim Bum, Kim Dzhun, Kim So Eun, Kim Hon Joo Lee Hyo Yeon og andre. Alle af dem har opnået enorm popularitet i sit hjemland og andre steder i Asien.

På den sydkoreanske biograf

Ofte kritikere er strengt gælder for de fleste amerikanske film på grund af tilstedeværelsen af vulgaritet, vulgaritet, monotoni. Dette er sandt, men Hollywood stadig fortsætter med at gøre verden til et stærk historie, der vil forblive evigt i hjertet af beskueren og personen vil ikke henfalde over tid. Desværre, mere end noget andet land i verden kan prale af den samme mængde evigt levende mesterværker, med undtagelse af Sydkorea.

I løbet af de seneste ti år har halvøen blive den bedste inden for asiatiske biograf. Her regeringen støtte den nationale biograf, investere en masse penge, og forbyder også biografer, der viser udenlandske film hovedsagelig. Lokale malerier og så bringe en god indkomst, og deres befolkningstal værdier.

Et karakteristisk træk ved sydkoreansk historie er, at direktører belyse de aspekter af livet, der ikke er i konflikt med den mentalitet af andre lande. Dette er, hvad gør dem i stand til konstant at flimmer på internationale filmfestivaler. Røver Macchi spekulerede på, hvordan passionerede, interessante og fantastiske scenarier er født til asiatiske forfattere. Nu Amerikas største filmselskab aktivt skabe en genindspilning af den berømte koreanske film. Når beslutningen om at trække amerikanske "Oldboya" Steven Spielberg (den berømte instruktør) så original, nægtede han at tage del i det. Alle på grund af det faktum, at kunstværket ikke genkendes af en kritiker, og forsøg på at fjerne udenlandske versioner kan ganske enkelt ikke.

Koreanske biograf fik til hjerter russiske statsborgere. Men udviklingen er langsom nok som distributører frygter, at de mennesker, der har en forudindtaget holdning i retning af Asien som en helhed, ikke vil gå til film.

Koreanske film og tv-serier (mere almindeligt kendt som en "drama") lære folk hvordan de skal leve, til at prioritere i livet. De skal se ikke kun er almindelige borgere, men også udenlandske producenter. Alt, der skaber dette land, gennemsyret af nationalisme, troen på sig selv og deres land.

Serien "Boys Over Flowers" (eller "Florets efter bær")

Ud over de to mest almindelige navne, har også et job: "Det er bedre drenge end blomster." Dramaet blev filmet på historien om manga (japanske tegneserier). serie premiere blev afholdt på en af den koreanske kanal (KBS2TV) 5 januar, 2009. Det endte i samme år den 31. marts. I alt er der 25 serier, hver 60-70 minutter. "Boys Over Flowers" i russisk kan ses på internettet. Der er både version med undertekster og med amatør eftersynkronisering. Drama siden dets frigivelse til i dag har været vist i lande og øer, som Kasakhstan, Filippinerne, Singapore, Taiwan, Kina, Indonesien, Thailand, Vietnam, Canada, Israel og Ukraine.

historie

Hovedpersonen, Kum Chang Di, en pige fra en fattig familie, arbejdede hun på renseriet. Hun måtte tage den rene form af den fyr, der er uddannet i en af de vigtigste skoler i Seoul - i "Shinhva" skole. Da hun ankommer til mødestedet, han forstår, at denne elev, som hun har brug for, forsøger at kaste ned fra taget, og i sidste ende redder ham. Denne begivenhed har tordnet på hele kapitalen.

Omkring "Shinhvy" skandale over, at der er ved at lære kun børn af velhavende forældre, mens de fattige er konstant at begå selvmord. For at løse konflikten, administrationen institution beslutter at acceptere Chan Dee på et budget i deres skole. Modvilligt, under pres fra forældre, hun stadig er enig og det er det, vender hendes liv. Der møder hun et mægtigt fire fyre, der selv i sin så ung allerede har en enorm indflydelse både i Seoul og videre. De kaldes simpelthen - F4. Deres leder - Gu Jun Pyo (hovedpersonen), stædig, arrogant og useriøst, gener at leve fredeligt hovedpersonen. Kulminerede i dramaet opstår, når ven Chan Di falder is på skoene af lederen. Efter sin frygtelige reaktion på det er tvunget til at erklære krig mod ham.

Tegn og aktører i serien

Drama "Boys Over Flowers", som skuespillerne er blevet ret populært siden dets frigivelse, har en række større og mindre tegn. De har alle deres egne historier og figurer, som vil blive beskrevet nedenfor.

Kum Chang Di (Goo Hye Sang) - hovedpersonen. Stædig, bare, modig. Altid i stand til at stå op for sandheden. Første gang var i "Shinhve" på grund af sine forældres forretning. Discipel som hun reddet fra selvmord modtog kortet fra F4, hvilket betød "du ikke er her for at leve." Fire ville have gjort noget for at gøre hans liv til et levende helvede. Efter et stykke tid, heltinden får dette kort selv efter skolegang. Men det har en stærk ånd, er det svært at bryde, især på sin side bliver en af de mest indflydelsesrige mænd i skolen - DZHI Hu. Først forelsker sig i ham, og derefter begynder at gengælde de følelser af F4 leder.

Gu Jun Pyo (Lee Mi Ho) - hovedpersonen. Kynisk, egoistisk, og en leder af skolens kvartetten. Han - søn af direktør for selskabet "Shinhva", under hvis vejledning og er givet en skole. Siden barndommen, drengen voksede op uden forældre, omgivet af hjemmearbejdere. Joon Pyo vænnet til det faktum, at det hele forkæle og nyde. Det er ulydighed Kum Chang Di vækket i ham et raseri. , Under krigen med hende, begynder han dog at føle sig en pige. Mest sandsynligt, den kærlighed opstod fra det faktum, at karakteren mindede ham om hans søster: den samme frihedselskende, uafhængig pige, altid i stand til at kæmpe for sandheden. I begyndelsen af det drama, kan det ses, at det er - den sædvanlige store. Men i processen med at kommunikere med Chang Di, det åbner i et andet lys: venlig, omsorgsfuld, altid klar til at hjælpe deres kære.

Hu Yun DZHI (Kim Hon Dzhun) - en anden fyr fra F4. Han har en romantisk natur og ukonventionelle sind. Kan spille flere musikinstrumenter og har en perfekt øre for musik. Lukket i sig selv, kan ikke lide at åbne op for folk. En sådan opførsel provokeret bilulykke, hvor hans forældre blev dræbt. Hans bedstefar - en af de tidligere formænd for Korea. Chang Di fyr ikke kun bidrager til at slutte fred med ham (de ikke kommunikere næsten fra det øjeblik ulykken), men også at åbne op, at være anderledes, og at elske dette liv.

Vi sover Bin (Kim Dzhun) - Don Juan af den magtfulde af de fire. For staten, familien - bygge matadorer, der ejer de største byggeri konglomerat, hoteller, kasinoer og natklubber. Uofficielt, de er en mafia organisation, der har en indvirkning ikke kun i Sydkorea, men også i udlandet. Det er derfor, Bing har troværdighed med forskellige bander og tyve, det også i nogle serier af shows, der er godt i stand til at kæmpe. Chan Dee elsker som en nær ven, har altid støttet hende.

Og med John (Kim Beom) - Casanova, og en af de F4 medlemmer. Godt, men også kynisk. Han beskæftiger sig med keramik, ligesom sin far. Familien er ejer af museet. Under dække skjuler deres sande farver. På hjerte, jeg tror på kærlighed, men i virkeligheden handler, så den ikke eksisterer. Dette er på grund af hans barndom traumer. Jeg klare det og John hjalp Ga Yl (bedste ven Dee Chan).

Chu Ga Yl (Kim So Eun) - en ven af hovedpersonen. Oprigtig, venlig, ærlig, åben. En sand romantisk og tror på ægte kærlighed i dit liv. I første omgang betragtes som en opkomling og John dog kommunikeret bedre, i stand til at "læse" det, og finde ud af, hvem han egentlig er.

Ku Dzhun Hee (Kim Hon Joo) - søster Joon Pyo. Den har samme karakter som Chan Dee. Dårlig kommunikerer med sin mor, da hun tvang hende til at gifte sig med en forretningsmand fra Europa og glemme sin kærlighed. Impulsiv, skarp; Det hjælper konvergere Kum Chang Di og Gu Jun Pyo, fordi jeg ikke vil have min bror gentog hendes skæbne.

Alle tegn i drama "Boys Over Flowers", som aktørerne har klaret meget godt med de roller, kan ikke tælles: en masse bit dele og en masse af de tegn er ikke oplyst.

Gu Hye Song

Født den 9. november 1984 Seoul. Pige fundet efter dramaet, som blev offentliggjort i 2006. Den første kendte, som kaldes "de rene af hjertet." Af samme rolle tildelt en pris som den bedste stigende skuespillerinde. Også fik han flere priser for sin rolle i dramaet "Boys Over Flowers". Et interessant faktum er, at Sønnen Hye fungerer ikke blot en skuespiller. Hun viste sig også at være en filmskaber, maler, forfatter og komponist.

Lee Mi Ho

Guy blev født i Seoul den 22. juni 1987. Hun optrådte i mere end 10 dramaer og 7 film. Den største popularitet erfaringer efter roller i projektet "Blomster efter bærrene" (2009), "City Hunter" (2011) og "Arvinger" (2013). I 2013 han også begyndte at udføre solo sange.

Han studerede på den lokale skole i Seoul "Namsun", "Panbo" og "Dangok" færdiggjort sin uddannelse med anstændige karakterer, på trods af hans travle tidsplan.

I drama "Boys Over Flowers", de aktører, der nu højtlønnede mennesker, blev Lee Mi Ho tildelt titlen rolle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.