TravelingRejsetips

Schengen visum, myter og virkelighed

Dette er en artikel om, hvordan man bruger et værktøj kaldet "Schengen-visum", samt på, hvorfor visumansøgning kan afvises, og hvad de skal gøre i dette tilfælde.

På trods af, at netværket har en række officielle steder af forskellige ambassader, konsulater og visum centre, mange mennesker stadig tror myterne om Schengen-visa. En af disse myter - som regel den første post.

Det er nødvendigt at huske: ingen regel første indrejse i forbindelse med Schengen-visa ej. Efter at have modtaget en italiensk visum kan du tage den første afkørsel på det, for eksempel inden for turisme pozdku Finland med en privat vejledning, og det vil ikke være i strid med visumordningen.

Det vigtigste udvælgelseskriterium i hvilket land konsulatet for at ansøge om et Schengen-visum, det antal dage du planlægger at tilbringe i et land. Hvis i næste måned er du planlægger en tur til Grækenland, der varer fire uger, og i fremtiden, i løbet af året vil gøre femten kortvarige besøg på turné i Estland, varigheden af tre dage hver, så for et Schengenvisum, du nødt til at tage den estiske ambassade, snarere ikke i græsk. Overtrædelse af denne regel er meget sandsynligt, at i sidste ende fører til afslag på visum og forbud mod indrejse i landet af Schengen-aftalen i et år.

Selvfølgelig er der situationer, hvor du ikke kan sige på forhånd, hvor mange dage du tilbringer i et givet land og bo, hvor man vil være den længste af året. I dette tilfælde, har du ret til at ansøge om et Schengenvisum på center for visumansøgninger enten af deres bopælsland, men du får brug for, når de ansøger om visum separat nævne det faktum, at du er i øjeblikket ikke i stand til at vide med sikkerhed, i hvilket land det antal dage dit vil forblive maksimeret.

Den anden mest almindelige årsag til fiasko i at opnå et Schengen-visum er ubetalte regninger eller bøder tilovers fra din sidste rejse. Du tænker aldrig på sådanne ting på grundlag af "måske rider" -princippet. Ikke en tur, og alle dumhed din situation vil være, at visummet vil du ikke være i det mindste så længe du ikke vil dække gælden, og ofte så kun har fordrevet fra landet. Hvordan vil du løse dette problem - er dit problem, er ambassaden eller center for visumansøgninger ikke altid kommer til at mødes i sådanne situationer.

Den næste vigtige ting, som du har brug for at vide: et Schengen-visum ikke garanterer indrejse i landet. Snarere, anbefales du at gå glip af. Told officer ved indrejse i landet vil bede dig spørgsmål om formålet med rejsen, værten adresser, tilgængeligheden af midler, og hvis dit svar ikke opfyldte eller synes usandsynlig, kan du annullere et visum og sender dig tilbage.

Visa afslag eller annullering af visum kan blive udfordret af dig. Du har ret til at kontakte ambassaden, konsulat eller visumansøgningen centrum af landet, for at nægte dig et visum og gøre indsigelse ansøgning. En sådan erklæring fremsættes i fri form, i det du oplyse, hvorfor du synes afslag visum eller annullering af dit visum skal annulleres.

Appel ansøgning betragtes som en særlig indvandring domstol, som ligger i land, der udsteder visum. Ambassaden vil sende din klage ansøgning, ledsaget af dokumenter på sin side og inden for en måned vil underrette dig om den afgørelse, som retten beslutning om migration.

Du har ret til kun én appel benægtelse af et visum. Hvis Migration stadfæstede beslutningen om at nægte visum eller ophævelse af visum i kraft, for at udfordre det, du vil ikke være nogen højere domstol, eller i Strasbourg, hvor som helst. Den eneste undtagelse fra denne regel - det tilfælde, hvor en nær slægtning (børn, forældre, ægtefæller) er en borger i dette land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.